![]() |
Zašto ne koristite http://bwm.carnet.hr/ ? Nisam doduše siguran je li t-com u CIX-u, ali svi ostali provideri jesu...
|
Blago vama kojima su digli brzinu,ja sam još s ostalima na čekanju!
|
Citiraj:
Do kraja mjeseca će oni konačno sve to riješit ... bar se nadam :fiju: |
Ja još uvijek čekam 16Mbita..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vrijeme je za prvu jutarnju kavu :kafa:
Kako sam sinoć naveo brzina mi je pala sa 8 na 3 Mbit-a . Zanimljivo ali maloprije (05:45 AM) se vratila na 8 Mbit-a i kad sam počeo skidat na full nakon 2 min. nagli pad . Probam opet i vidim da se vrti na 3-4 Mbit-a , sve to u 5 min. :stoopid: Ako se ovako nastavi do kraja idućeg mjeseca , vraćam se ja na dobri stari 2 Mbit jer ovako imam feeling da me T-com sabotira :D Ima tko nešto slično da mu se događa ?? |
Citiraj:
|
Nisam se dugo javio pa reko da ne mislite da sam dobio 2MB i da skidam toliko da ne stignem pisat, ali nisam :p :( :D
2 Black_Dragon Čekaj da svima dignu, i da se sve ustabili, do 10.11 bi sve trebalo biti ko i prije povečanja, osim naravno tih podignutih brzina. |
Citiraj:
Ispravak do 1.11.svima mora biti podignuto:),a koliko vidim vise manje svima je podignuta brzina onima koji su bili na 1mbit ili 3,dok oni sa 16 ce dobiti posljednjeg dana sto i onako cisto sumanjam..ali kada dođe 1.11. im da im krv onu otrovnu ispijem :fuming::fuming: |
I ja čekam tih prokletih 16
|
Citiraj:
a "krvi se napiti SZK-u" - mislim da ce samo tvoji zivci stradat |
ali stvarno nije uredu prema onima koji imaju 5(16)mbita, da im se kasnije dizo od onih s 3(8)mbita.
Ono oni sada imaju 8 dakle vise od nas sa 5, a mi placamo puno vise... |
Citiraj:
Ali votever, u ugovoru pis DO max 8Mbit a ne 8mbit tak da ak i ne dignu (sto bi btw mogli dosta leechera sa 16Mb) nikom nista i nemres se bunit.......TCom. |
Citiraj:
Citiraj:
dobro vec smo shvatiti tih DO DO određene brzine,to uopce nije problem,samo da oni meni daju ono za sto ja placam.. |
Evo mene prcaju svaki dan s spustanjem brzine na 1600 te diskonektiranja svakih ... par sati i tako ... ono , pa ti stavi neki file u komadu da se ide skidati, do sada mi je oko 5 gb zeznio.
|
Citiraj:
spustit slusalizu ,bas da imamo na koga galamit mislim -nemamo,ja si odavno pripremim nesto za smirenje kad ih moram zvat,a sad ce jos dobiti u ruke i taj DO DO :( mislim da ce sad i kod "stvarnih kvarova" biti jako tesko prijaviti kvar |
Citiraj:
|
Ma ja sam na 16 samo da vidim ako mi linija može ić preko 8 i to ću sve poslikat i vidjet kad se vratim na 8 kolka mi je brzina i onda poslat mail i tražit da mi umanje račun za cijenu za postotak kolko mi je manja brzina,ako ne da ću ih tužit. Trebalo bi vidjet jel ima di u ugovoru o brzinama jer na njihovoj stranici piše
Ukoliko telefonska linija ne omogućava maksimalnu brzinu, T-Com će isporučiti najveću moguću brzinu koju postojeća linija može podržati. I kad budem na 8 oću punu brzinu ne 8-15% |
mene fino prebacili onda bili na 2mbit i sad kad su vidjeli da prelazim na optimu vratili na 1mbit,koji lopovi:D
|
Citiraj:
|
meni i dalje nista od povecanja,a na 1mb/s sam,ali ajde barem nemam problema s vezom
|
joj polagano šizim,več drugi dan umjesto da imam 8mbit,meni se veza "šlepa" na 2-3mbit...
|
Citiraj:
|
aj ko ima 8mbit nek veli koja mu je brzina,da se utješim,bar znam da nisam sam:D
|
zvonac nisi sam, ja bi trebao imat 8, ali nemam jos....
uglavnom u konacnici ni nemogu imat 8, vec 3 i nes sitno, a sad je stvarnih 2,6 ko i svima, tak da neznam sta cu, trazit da mi proporcionalno umanje cijenu, jer 2mbita necu.. |
Meni nisu ništa podigli, a ništa od njih i ne očekujem. Odvratni su. :kafa:
|
Citiraj:
|
evo kod mene ne radi net jučer od 7 sati navečer
|
Je li itko primijetio da brzine nisu digli na prava 2 megabita :D
Meni i susjedu , te još jednom prijatelju su digli na 2016 kb , a 2 mb su 2048 kb :D Nije velika stvar ali nisu 2 megabita :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:46. |