![]() |
Citiraj:
|
amis telekom:rolleyes:
puna su im usta "infrastrukture" i "telekomunikacijske mreže" za jednu firmicu koja preprodaje tcom adsl kao nešto revolucionarno po tcom cjenama od prije dvije godine(289kn za flat bez pdv-a!!! i još 60tak kn bez pdv-a za "brzinu" to je ukupno s pdvom 425,47:eek: :eek: :eek: kuna za 1024/192 kbps flat? jesu li oni normalni?) ... da nije gluha noć vani i da nemam koljena na fortal/tramal retard/voltaren retard pogon odmah bih pješke krenuo pred zgradu amisa ,osobno se prijaviti, jer me ovako fenomenalna ponuda naprosto vuče da potpišem doživotni ugovor s amisom.... osjećam nadnaravnu privlačnost neopisivo povoljne broadband usluge: flyingey s ovakvom ponudom amis zbilja ozbiljno grize. mozak. |
Prvo pogledaj ovo: http://www.amis.hr/privatni_adsl.php, a onda bacaj besmislene komentare!
Uostalom vidim da si i ti jedan od onih koji ce izgledati ovako :eek: |
Citiraj:
imaš pravo. izgledam :eek: . jer se čudim zašto si toliko oduševljen ponudom koja je lošija od iskonove tzv adsl 2+? nit je najjeftinije, nit je najbrže? obično prepakiranje tcom dsl-a po desetak kuna nižoj cjeni?. nhf, ali ne vidim zašto te to oduševljava? radiš u amisu ili što? ili je to stvarno revolucionarno a ja opet nešto previdio? ako je tako molim te objasni? |
Nisi čitao pažljivo što sam napisao prije! Rekao sam da ono što će uskoro ponuditi, a za što sam ne 100%, nego 1000% siguran! Nisam rekao da im je sadašnja ponuda bajna, jer je očito kao i što sam kažeš da je samo preslika T-coma, ali ono što će uskoro biti ponuđeno će biti ajmo reći revolucionarno i nadasve bolje od Iskona!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vjerovatno 13, a ne 10 kuna jeftinija cijena od MAX interneta do daske....
|
Citiraj:
|
koji lik ovaj duma...: evil :
|
Ja samo znam da što god amis ponudio,neće biti dovoljno da pređem(ostanem) kod njih. Jednom sam se opekao s njima,nikad više. Čekam da prođu još dva mjeseca i bajbaj amis.
|
Citiraj:
jer, koliko je meni poznato amis nema svoje kablove, nema svoje centrale, nema svoje parice,zapravo-nema gotovo ništa svoje. tako da su njihove mogućnosti da ponude nešto revolucionarno na hrvatskom tk tržištu gotovo jednake mojima-dakle nikakve. vidjet ćemo da li će nam 2007. donijeti neke promjene ili će biti po starom- svi se hvale neizrecivo dobrim ponudama i rijetko viđenim broudbendom za šaku lipa a samo t-com ima nešto dostupno.. |
jedno pitanje,ja sam na borongaju i upišem broj telefona da vidim dostupnost i kaže mi da nije dostupno.zašto?
|
Citiraj:
|
http://www.amis.hr/images/amis_flat128_infobox.gif
Genijalna ponuda.... placas 1Mb vezu, koja ti je ogranicena na 128Kbs |
Citiraj:
|
Bolje u toliko sto ce biti dosta jeftinije, a vi se sprdajte s domacicama, niste ni zasluzili da vam ista kazem!
|
dečki nemojte da ovo krene u prepirku i svađu, rješit ću to bez milosti. Duma je očito upoznat s nečim što vi ne znate, pa dopustite mu da možda ima pravo a ne odma hrač/pljuv lalala.....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:11. |