![]() |
Morat ćeš se posavjetovat sa adminima Forum.hr:D
I njima se ovo dešavalo godinu ipo dana bez da je iko skužija uzrok:D |
Citiraj:
|
Samo polako i bu sve u redu . Inace , svaka cast sto se forum odrzava .
ipak smo mi svjetski prvaci u strpljivosti . |
Samo hrabro Horza. MySql je ipak problem.
|
Citiraj:
|
jeste vrtili memtest? :D :D
|
Da, tehničari hosting firme su vrtili mem test i sve je ok. Po njima je s hardverom sve ok, ali meni se čini da to nije baš tako.
|
Citiraj:
Nekako mi se čini da su problemi počeli sa upgradeom foruma koji nije baš prošao glatko ili od onog hackinga. Da probate privremeno obrisati stare zapise u bazi, tj, stare postove? Ne baš sve ali recimo starije od 6mj, ali samo privremeno jer ima tu svega i korisnog čak :) |
Pazite ovo.
Javlja mi stalno da imam 1 unread message, a nemam. A u inboxu imam svega 18 pm-a. :confused: |
Diže mi se želudac ....
![]() Citiraj:
Citiraj:
|
Ja necu nista pametovat, samo ako budete dilali majce, ja hocu jednu crnu XXXL :D
|
Citiraj:
Tako mi je vec 2 dana. :( |
Citiraj:
|
bilo je i meni tako nešto, i jednostavno više nisam obraća pažnju. Kad sam opet kasnije dobio PM toga nije više bilo. možda da ti neko pošalje PM pa da vidiš šta će onda pisat. :rolleyes:
|
Citiraj:
Tnx bobe! : cheers2 |
Citiraj:
|
ok, da li ti teo ne znas citat sreco? ha? :confused: ..znas...
...e pa onda molim te lijepo procitaj sve sto pise prije ovog tvog posta...pa se onda javi..ok?: hello2 : |
svaka čast na ogromnom trudu koji se ulaže u krpanje foruma.
ali očito ne ide. nemojte sad misliti da omalovažavam nekoga ili nešto slično, ali već duže vremena forum puno više šteka nego što radi normalno. zašto već jednom ne kažete koliko bi novca trebalo da se riješi problem (kakav on god bio, jer se u mysql, druge baze podataka, hosting probleme i slične stvari razumijem koliko i u neurokirurgiju tj. nikako), recite koliko love imate i koliko fali, pa tko želi i može nek pomogne. ako to ne upali smišljajte nešto treće, jer najgore je ovakvo stanje- ponajbolji forum crkava zbog problema tehničkog profila, a puno ljudi navodno želi pomoći. tako lijepo recite koliko love treba, pa da pokušamo skupiti. ako upali ok, ako ne, bar ste pokušali. što prije to bolje. |
Citiraj:
|
Slažem se s prijedlogom gore jer ovo je katastrofa,. Horzi želim puno živaca, puno pivi da smiri živce jer vjerujem da mu nije lako.
|
I ja podržavam prijedlog, spreman sam donirati lovu za tako nešto...
|
Ladybug kuha kavu :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja cu skupljat donacije :D:D:D
Salim se...ja sam isto ZA ako treba bilo kakva pomoc... |
Horza dal si ti jedini koji odrzava ovaj sajt? Trebo bi ti netko o se kuzi u to pomoc. Recite ljudi ako treba financijska pomoc da svatko ko hoce uplati lovu da se vise sredi ovaj forum.
|
Ja sam spreman za tjedan i pol (čim sjedne plaća:) ) uplatit 100 kn na žiro račun koji odredite ako se definira koji je problem, kako ga riješit koliko love ima i koliko fali. Nije puno (kratko sam tu), ali da nas se skupi 20-ak to je već 2000 kn, a vjerujem da bi to moglo makar pripomoći.
|
Vjerujem da bi se našlo puuuuno više ljudi od 20 koji bi uplatilo takvu svoticu na račun...
|
Tim bolje!
|
Citiraj:
Samo moramo nac nekog ko ce nes radit za jest! :rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:41. |