![]() |
Evo da ne otvaram novu temu, H1 trazi testne korisnike za adsl2 (bar mislim da se radi o adsl2)
http://www.h-1.hr/index.php?main=1040 |
Citiraj:
|
Evo dobio sam potvrdenu informaciju da t-com uskoro smanjuje cijene flate ratea (mozda i pretplate). Zivi bili pa vidjeli. :)
|
Citiraj:
|
Koliko je to uskoro i jel se zna bar okvirno koje bi cijene mogle biti? :)
|
Nista samo znam da ce sigurno pojeftinit. Moramo se jos malo strpit.
|
ma samo da neki veći speed daju,ovo sa 1MB/s mi je malo sporo kada vidim kaj ova gamad vani ima
|
Gamad u Njemčkoj ima za 25€ flat telefon i flat 16Mbita down i 4Mbita up vezu... :mad: :grrr:
|
Nek oni meni poprave tracert a sve da ostane ovako kako je a ne da mi peketi proputuju cijelu europu prije nego mi dodju na server koji je HR
|
meni je ova brzina dovoljna jedino kaj ocu su fucking veci paketi a ne da imam brzinu 100000000000000000000mb/s a paketek od 1 mb .. to mi nič ne znači , nek metneju paket od 10 ko osnovni za cjenu kak je sad 5 gb a ostalo nek bu flat , ili još bolje da ukineju sve te pakete kak je i vani napravljeno ..
|
Citiraj:
toliko korišteni argument i usporedba što netko negdje dobije za neki novac nema nikakvog smisla ni logike. svaka država je zasebno tržište. a ako tcom pojeftini- super. to bi vjerojatno moglo biti u 12 mjesecu jer će onda navodno ponuditi adsl2+ putem iskona.. živi bili pa umrli ... ovaj... vidjeli..:D |
Citiraj:
Ako je potvrdjena, onda se zna i okvirni datum, jel? |
Pošto od 1.11. imam flat sad me samo zanima kad su povečanja brzina :D
Pa ak netko zna... |
Citiraj:
|
Citiraj:
a ovo boldano? koja je to "allseyingeye" firma? udba? ozna? kos? cia? uskok? poa? voa? vons? milicija: CoolRamb |
Citiraj:
Ocekujmo samo da cemo napokon doci na svoje i placat manje. |
Ako se ovo ispostavi da je laz... ici ces na : giljotin
|
vjerojatno je jer neznam da ce t-com svaki mjesec smanjivat cijene i povecavat pakete :)
|
A dobili su sada Vip kao najveceg konkurenta, a jos Optima i H1 nisu krenuli punim kapacitetom. Ko zna sto se sve moze jos dogodit.
|
Citiraj:
upravo to i ja mislim. t-scum akcije su uglavnom 3x godišnje: Božić, Uskrs i 9 mjesec (big brother :rolleyes: ) tako da mislim da do Božića ništa... a kaj je s onim najavljenim iskonovim adsl2? |
Citiraj:
|
Blackdwarf - ako zelis reci da je novost da ce T-Com ukinuti pakete, odnosno za pocetak barem smanjiti flat - i nije neka novost, jer ce to doci kad tad.
Tako da ako imas provjerenu informaciju, napisi neko vrijeme jer je ionako T-Comu u skoroj buducnosti plan ukinuti pakete, odnosno prije toga jos smanjiti cijenu flat rate-a. |
Citiraj:
a te priče kolko dsl košta u njemačkoj? tom logikom možemo štrajkat glađu pred inom jer je u iranu benzin 10 lipa/l. a za adsl2+ meni su u iskonu rekli da će biti dostupan u 12. mjesecu. za ostale firme ne znam. zbog toga mi ovo pojeftinjenje tcoma drži vodu- adsl2 +preko iskona+rezanje cijena tcom dsl-a + maxtv = fin izazov konkurenciji. |
t-com iduce godine zeli sve objediniti pod triplepay, pa ce mo vidjeti kako će ići. Stvar je u tome da su mnogi na t-comu, vezani ugovorom što za dsl, što za liniju telefonsku, alternativni davatelji baš ne nude pretjerano osim vodatela ali nije dostupan, dakle ako t-com sreže cjene nema razloga da se ide od njih bez obzira na našu ljubav prema njima. Mislim da je namjera ponuditi pakt tipa telefon+net+tv za cca 200-250 kn u nekom minimumu što je čisto ok za normalnog korisnika.
|
Citiraj:
K'o što rekoh, Božić. tek je prošlo mjesec dana od zadnjeg pada cijena, nisu tolko dobrodušni :D |
samo neka stave uskoro veći speed,imam sada flat ali još sam prespor
|
Citiraj:
|
Ajd, živi bili pa vidjeli :)
|
Citiraj:
|
mozemo gotovo biti sigurni da cemo sljedece godine u ovo vrijeme biti zadovoljni a to bi znacilo FLAT+2 DW i 300 UP =200 kn :clap: :clap: :clap:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:30. |