![]() |
Bas malo upotpunjavam diskografiju od bal-sagotha i skuzim nesto neuobicajeno u imenima pjesama :D...
http://img207.imageshack.us/img207/4661/imenalx1.jpg EDIT: Kak napravit da se vidit thumbnail? |
Citiraj:
|
Mislim da je na svaštari onemogučeno prikazivanje thumbnailova
|
Citiraj:
|
Upravo preslusavam prasnjavi CD od Carcassa - Heartwork :D
|
Citiraj:
|
One
Fade to Black Wherever I may Roam Master of Puppets For whom the bell Tolls Sad but True Nothing else Matters Unforgiven I simphony&metallica.... .. |
Citiraj:
|
Pozdrav metalci!
Eto da se uključim u metalske rasprave. I ja sam jedan od vas :cool: Omiljene grupe: IRON MAIDEN METALLICA GUNS N ROSES KORN SLIPKNOT SYSTEM OF A DOWN Inače, kad sam počeo slušat metal, prije 4 godine, slušao sam heavy dok sad u novije vrijeme preferiram system, slipknot, korn, etc... : goood : |
Sad dolazi mnogo koncerata do kraja godine!
|
Ja bi isal na amon amarth sam cu vidit ko ce od ekipe iz klc ici... BTW Mad_Duke kaj ti bilo sa grafom?
|
Dečki zna netko,jel 4.9. službeno novi album od Maidena? : nuts : : nuts :
|
Ja jos moram vidjeti, mozda otidjem na nekaj, ima vremena, vidjet cu kak cu s parama stajati tad!
Citiraj:
|
@john Creasy:
da, fade to black...savrsheno... Citiraj:
|
Evo jedan od meni najboljih nastupa koje sam vidio (nazalost nisam ih vidio live nigdje :o ) na netu sto se tice slippa
-> Slipknot - Heretic Anthem - Disasterpieces DVD |
Citiraj:
|
Što je s tom ekipom iz Slipknota..ono..ok, neki sviraju (bubnjar je kao po bubnjanju poznat)..ali ima i nekolicina njih koji ništa ne rade..
..i pentagrami..i 666-ice..ok..zašto mi riječ "sotona" i "666" uz taj band zvuči jednostavno gay? Nu-metalci-sotonisti koji imaju hitove na MTV-u..wee..tona zabave..sotonizam za glupe amerikance..hrana za bezlične mase..iskreno šteta za taj band, mogli bi biti dobri..no nisu, niti će nakon ovakvih "klaunskih" glupost moći biti..očito oni to ne shvaćaju jer to nije naljepnica na majici, već stil života..no dobro, ima takvih bandova na tone..Dimmu Borgir, Cradle of Filth.. Znaš kako se kaže.."practice what you preach*"..nemožeš staviti kukasti križ na čelo, uzeti židovku pod ruku i živiti sretno do kraja života..to ne ide. *pardon my french |
Citiraj:
|
Evo i mene:
Slipknot System of a down Stone Sour StaticX Sepultura Dimmu Borgir Cradle Of Filth ................ ima još svega, svih vrsta |
Usput jel zna tko za The Berzerkerz, death metal, imam jednu stvar i nemogu nigdje ništa naći, nitko nema koje znam. Zna tko šta?
|
Citiraj:
Citiraj:
A kaj se tice ovih isfuravanja na sotonu to je recimo kod black metala (skoro i ostalim žanrovima) klasika a ne isfuranost. Kaj se tice borgira i cradlea, oni su poznati zato jer su se probili, reci sta oces ali imaju kvalitetne muzicare, ne slusam ih toliko ali cijenim... A kaj se tice, a kaj se tice, a kaj se tice, a kaj se tice :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
CoF i DB su komercjala.. |
Citiraj:
Ali naravno, zasto slusati nekaj kaj valja, kad mozes slusati žnj bend tek toliko jer nitko nije čuo za njega, jer su true i jer im je produkcija u 21 st. toliko losa kao da je snimano s bitrateom od 16K na AC`97 |
Jeli Death Cult Armageddon zadnji album od borgira?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tako sam si i mislio ;)
jel vrijedi nabaviti? Zadnji mi se dosta svidio.. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45. |