PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Metalci svih dobi ujedinte se! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43937)

marko_1 18.08.2006. 11:15

Bas malo upotpunjavam diskografiju od bal-sagotha i skuzim nesto neuobicajeno u imenima pjesama :D...

http://img207.imageshack.us/img207/4661/imenalx1.jpg

EDIT: Kak napravit da se vidit thumbnail?

LAcy 18.08.2006. 11:20

Citiraj:

Autor marko_1 (Post 500718)
Bas malo upotpunjavam diskografiju od bal-sagotha i skuzim nesto neuobicajeno u imenima pjesama :D...

http://img207.imageshack.us/img207/4661/imenalx1.jpg

EDIT: Kak napravit da se vidit thumbnail?

Iskopiras onaj link gdje pise za forume (ali nekad ne radi iz nepoznatih razloga).

PC Maniac 18.08.2006. 13:42

Mislim da je na svaštari onemogučeno prikazivanje thumbnailova

Isus 18.08.2006. 17:03

Citiraj:

Autor d0X (Post 490850)
e da ne zaboravim inflames, u što oni spadaju uopće?

Melodic death origalane Švedske škole.

SRV 18.08.2006. 19:27

Upravo preslusavam prasnjavi CD od Carcassa - Heartwork :D

Brown Acid 18.08.2006. 20:20

Citiraj:

Autor SRV (Post 501131)

Slusah prije par minuta Black Star..fenomenalno: goood :

John Creasy 19.08.2006. 11:12

One
Fade to Black
Wherever I may Roam
Master of Puppets
For whom the bell Tolls
Sad but True
Nothing else Matters
Unforgiven I

simphony&metallica.... ..

marko_1 21.08.2006. 10:23

Citiraj:

Autor SRV (Post 501131)

Evo skinuo album prekjucer :D.... Kada dobijem novu porciju mb-a skidam diskografiju, poslusaj pjesmu Corporal Jigsore Quandary (sa albuma Necroticism - Descanting The Insalubrious) preeeeedobro nes, meni je na repeatu cesto...

Newmie 22.08.2006. 23:17

Pozdrav metalci!
Eto da se uključim u metalske rasprave. I ja sam jedan od vas :cool:
Omiljene grupe:
IRON MAIDEN
METALLICA
GUNS N ROSES
KORN
SLIPKNOT
SYSTEM OF A DOWN
Inače, kad sam počeo slušat metal, prije 4 godine, slušao sam heavy dok sad u novije vrijeme preferiram system, slipknot, korn, etc... : goood :

Mad_Duke 23.08.2006. 02:02

Sad dolazi mnogo koncerata do kraja godine!

marko_1 23.08.2006. 10:50

Ja bi isal na amon amarth sam cu vidit ko ce od ekipe iz klc ici... BTW Mad_Duke kaj ti bilo sa grafom?

thedream 23.08.2006. 11:17

Dečki zna netko,jel 4.9. službeno novi album od Maidena? : nuts : : nuts :

Mad_Duke 23.08.2006. 13:05

Ja jos moram vidjeti, mozda otidjem na nekaj, ima vremena, vidjet cu kak cu s parama stajati tad!

Citiraj:

Autor marko_1 (Post 504297)
Ja bi isal na amon amarth sam cu vidit ko ce od ekipe iz klc ici... BTW Mad_Duke kaj ti bilo sa grafom?

Somewhere in a galaxy, far far away............. Prestao se cooler vrtit, spigan je bio molex, malo rasklimani, poslije se ispostavilo, a nije ni bila clockana, pa se skurila. Toliko se zagrijala da je jedan kondic otpao i tak, generalno sranje, a prvi sam probil 5K i 12K ovdje. bez artefakata Ah... memories.

Matesonik 23.08.2006. 22:40

@john Creasy:

da, fade to black...savrsheno...

Citiraj:

Life it seems will fade away
Drifting further every day
Getting lost within myself
Nothing matters no one else
I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free

Things are not what they used to be
Missing one inside of me
Deathly lost, this can't be real
Cannot stand this hell I feel
Emptiness is filling me
To the point of agony
Growing darkness taking dawn
I was me, but now He's gone

No one but me can save myself, but it's too late
Now I can't think, think why I should even try

Yesterday seems as though it never existed
Death greets me warm, now I will just say good-bye
morao sam :o :D

SniperWolf 23.08.2006. 22:53

Evo jedan od meni najboljih nastupa koje sam vidio (nazalost nisam ih vidio live nigdje :o ) na netu sto se tice slippa
-> Slipknot - Heretic Anthem - Disasterpieces DVD

Brown Acid 24.08.2006. 01:17

Citiraj:

Autor marko_1 (Post 502717)
Evo skinuo album prekjucer :D.... Kada dobijem novu porciju mb-a skidam diskografiju, poslusaj pjesmu Corporal Jigsore Quandary (sa albuma Necroticism - Descanting The Insalubrious) preeeeedobro nes, meni je na repeatu cesto...

Nije da si tek sada otkrio Carcass? To je zakon, gušt je otkriti neki novi zakon band..to mi fali..više se gušim od ovih kopija-kopije.

Brown Acid 24.08.2006. 01:21

Što je s tom ekipom iz Slipknota..ono..ok, neki sviraju (bubnjar je kao po bubnjanju poznat)..ali ima i nekolicina njih koji ništa ne rade..
..i pentagrami..i 666-ice..ok..zašto mi riječ "sotona" i "666" uz taj band zvuči jednostavno gay? Nu-metalci-sotonisti koji imaju hitove na MTV-u..wee..tona zabave..sotonizam za glupe amerikance..hrana za bezlične mase..iskreno šteta za taj band, mogli bi biti dobri..no nisu, niti će nakon ovakvih "klaunskih" glupost moći biti..očito oni to ne shvaćaju jer to nije naljepnica na majici, već stil života..no dobro, ima takvih bandova na tone..Dimmu Borgir, Cradle of Filth..

Znaš kako se kaže.."practice what you preach*"..nemožeš staviti kukasti križ na čelo, uzeti židovku pod ruku i živiti sretno do kraja života..to ne ide.

*pardon my french

Brown Acid 24.08.2006. 01:26

Citiraj:

Autor Newmie (Post 504048)
Eto da se uključim u metalske rasprave. I ja sam jedan od vas

Šta nije "nu metal" wanna-be metal?

Lud76 24.08.2006. 01:40

Evo i mene:

Slipknot
System of a down
Stone Sour
StaticX
Sepultura
Dimmu Borgir
Cradle Of Filth
................
ima još svega, svih vrsta

Lud76 24.08.2006. 01:43

Usput jel zna tko za The Berzerkerz, death metal, imam jednu stvar i nemogu nigdje ništa naći, nitko nema koje znam. Zna tko šta?

marko_1 24.08.2006. 02:20

Citiraj:

Autor lud76 (Post 505019)
Usput jel zna tko za The Berzerkerz, death metal, imam jednu stvar i nemogu nigdje ništa naći, nitko nema koje znam. Zna tko šta?

To ti je industrial death / grind, ne slusam industrijalu tak da ti nemrem pomoc...

Citiraj:

Autor Brown Acid (Post 505013)
Šta nije "nu metal" wanna-be metal?

Šta to uopce spada pod metal? : baad :

A kaj se tice ovih isfuravanja na sotonu to je recimo kod black metala (skoro i ostalim žanrovima) klasika a ne isfuranost. Kaj se tice borgira i cradlea, oni su poznati zato jer su se probili, reci sta oces ali imaju kvalitetne muzicare, ne slusam ih toliko ali cijenim... A kaj se tice, a kaj se tice, a kaj se tice, a kaj se tice :beer:

Brown Acid 24.08.2006. 03:31

Citiraj:

Autor marko_1 (Post 505032)
Kaj se tice borgira i cradlea, oni su poznati zato jer su se probili, reci sta oces ali imaju kvalitetne muzicare, ne slusam ih toliko ali cijenim... A kaj se tice, a kaj se tice, a kaj se tice, a kaj se tice :beer:

Nakon dua borgirovog vokala s nekim wannabe raperom ne da ih cjenim nego mi se bljuje od njih..

Mad_Duke 24.08.2006. 03:58

Citiraj:

Autor Brown Acid (Post 505009)
Što je s tom ekipom iz Slipknota..ono..ok, neki sviraju (bubnjar je kao po bubnjanju poznat)..ali ima i nekolicina njih koji ništa ne rade..
..i pentagrami..i 666-ice..ok..zašto mi riječ "sotona" i "666" uz taj band zvuči jednostavno gay? Nu-metalci-sotonisti koji imaju hitove na MTV-u..wee..tona zabave..sotonizam za glupe amerikance..hrana za bezlične mase..iskreno šteta za taj band, mogli bi biti dobri..no nisu, niti će nakon ovakvih "klaunskih" glupost moći biti..očito oni to ne shvaćaju jer to nije naljepnica na majici, već stil života..no dobro, ima takvih bandova na tone..Dimmu Borgir, Cradle of Filth..

Znaš kako se kaže.."practice what you preach*"..nemožeš staviti kukasti križ na čelo, uzeti židovku pod ruku i živiti sretno do kraja života..to ne ide.
*pardon my french

Po tebi vidim da nemas blage vez o CoF*u i od DB-u. A to s cime su danas poceli povezivati CoF i DB me ne zanima, meni je DB prva dva albuma, a CoF do Midiana.

Brown Acid 24.08.2006. 08:50

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 505048)
Po tebi vidim da nemas blage vez o CoF*u i od DB-u. A to s cime su danas poceli povezivati CoF i DB me ne zanima, meni je DB prva dva albuma, a CoF do Midiana.

Pratim ih od samoga početka, i imam sve originale..cak i ove nove komercjalne bljuvotine od kojih sam očekivao očito previše. Black je Burzum, stari Mayhemi, Darkthrone..
CoF i DB su komercjala..

Mad_Duke 24.08.2006. 10:17

Citiraj:

Autor Brown Acid (Post 505084)
Pratim ih od samoga početka, i imam sve originale..cak i ove nove komercjalne bljuvotine od kojih sam očekivao očito previše. Black je Burzum, stari Mayhemi, Darkthrone..
CoF i DB su komercjala..

Nisam ja rekao da Mayhem, Burzum, Darkthrone nije black, a kaj je komercijala. Koje veze ima recimo od cradlea Principle ili od borgira For All Tid ili Stormblåst.

Ali naravno, zasto slusati nekaj kaj valja, kad mozes slusati žnj bend tek toliko jer nitko nije čuo za njega, jer su true i jer im je produkcija u 21 st. toliko losa kao da je snimano s bitrateom od 16K na AC`97

SniperWolf 24.08.2006. 14:59

Jeli Death Cult Armageddon zadnji album od borgira?

marko_1 24.08.2006. 15:25

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 505362)
Jeli Death Cult Armageddon zadnji album od borgira?

Mislim da je stormblast zadnji...

Mad_Duke 24.08.2006. 15:36

Citiraj:

Autor marko_1 (Post 505376)
Mislim da je stormblast zadnji...

On je izasao 1996. godine, samo su ga reizdali sad ponovno!

SniperWolf 24.08.2006. 16:55

Tako sam si i mislio ;)
jel vrijedi nabaviti? Zadnji mi se dosta svidio..

Brown Acid 24.08.2006. 20:54

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 505118)
Nisam ja rekao da Mayhem, Burzum, Darkthrone nije black, a kaj je komercijala. Koje veze ima recimo od cradlea Principle ili od borgira For All Tid ili Stormblåst.

Ali naravno, zasto slusati nekaj kaj valja, kad mozes slusati žnj bend tek toliko jer nitko nije čuo za njega, jer su true i jer im je produkcija u 21 st. toliko losa kao da je snimano s bitrateom od 16K na AC`97

Da, stvarno je bolje slušati MTV, u pravu si..ja neznam koji se k* uopće raspravljam..evo, idem kupiti cd od Mariah Carrey..čujem da ima ***************eno dobru produkciju..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45.