PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Sig (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43816)

Jelc 18.08.2006. 15:47

Citiraj:

Autor Renči (Post 500784)
Nije potrebno, probaj stisnuti ovdje na drugi button u sigu

Ja ništa ne vidim???:p

Koliko je meni poznato-tolerira se sig od 40-50 kila, sve iznad toga ne.

PC Maniac 18.08.2006. 15:51

Citiraj:

Autor Jelc (Post 500960)
Ja ništa ne vidim???:p

Koliko je meni poznato-tolerira se sig od 40-50 kila, sve iznad toga ne.

Jer je dobio bananka zbog mene, lol
Edit: Zaboravio sam reći da mi nije bila namjera da dobi ban, nego sam samo htio dokazati da sam u pravu, ali očito nisam bio.

Jelc 18.08.2006. 16:00

Citiraj:

Autor Renči (Post 500966)
Jer je dobio bananka zbog mene, lol

Dobio je bananka zbog sebe jer nije čitao pravila.:)
Mislim...jaki "bananko" od 24 sata-to je samo upozorenje.

Hrvoje xyz 18.08.2006. 20:47

Citiraj:

Autor Pomo (Post 500828)
Problem je u tome što će sad takve idiote bit puno teže skužit. Što ćeš svakom juzeru klikat u sig ko manijak cijelo vrijeme dok si na forumu, ti i ostali admini. Mislim da vam taj gumb otežava posao na kvadrat, a ti vidi. Po meni ovo je samo pokazatelj da slike, bilo kojeg oblika i veličine ispod gumba, ako ga mislite zadržat u uporabi, treba NAJSTROŽE zabranit. Gumb je SAMO za konfu i to u tekstualnom obliku. Sve drugo bannat iste sekunde.

treba uvest ko u Americe tree strikes & out ; ko dvaput stavi sliku u sig , treci put ga saljemo u Jasenovac / Alcatraz

ajme
sta ste svi tolko nabrijani
stavite onda neki limit velicine za slike , to je najbolja ideja

ak je vec tak , ne vidim problema.
ak nekom smeta moja slika u sigu , drage volje cu ju maknut..nisam tu zbog slike , avatara , siga ni fonta

Pomo 18.08.2006. 21:33

@Hrvoje xyz: Po običaju tumačiš moje postove kako te volja.
Nisu po meni problem "vidljive" slike, znači kao ova tvoja u sig-u (slike su inače ograničene na nekih 50-ak Kb, ali pravilima), nego primjer telca iz par postova više koji je u "gumb" sakrio gif težak 1Mb. Ako to svi počnu izvađat, stranice na ovom forumu će se preko dsl-a učitavat po 15 min.

De5tr0yer 18.08.2006. 22:03

meni ne ucitava sliku odmah, tek nakon sto stisnem gumb.

tor 18.08.2006. 22:42

To ti misliš.

Fleks 19.08.2006. 01:05

Citiraj:

Autor tor (Post 501267)
To ti misliš.

Meni isto izgleda ko da mi ucitava tek kad stisnem?

^SuperUnknown^ 19.08.2006. 02:00

Bome i meni. U Operi 9. I moj i tudji sig mi se ucitava tek pri pritisku gumba :)

Amdejac 19.08.2006. 02:10

To sam i ja primjetio. Ali administratori kažu drukčije.
Čak sam jednu noć napravio test sa slikom od 1mb. Očistio cache u operi 9 i otvorio par svojih postova. Zatim sa dignuo adsl status i kad sam kliknuo na sig počela se je skidati slika.
Za druge browsere neznam.

De5tr0yer 19.08.2006. 12:31

ja isto imam operu9 pa ucitava.

PC Maniac 19.08.2006. 12:39

Meni se učitava tek kad stisnem, koristim Operu 9, sad sam probao sa IE 6 i kad stisnem odma mi se otvori, to valjda ovisi o browseru :confused:

Hrvoje xyz 19.08.2006. 14:11

meni u FF odma ucitava
bas cu probat s operom

čekd, u operi ne loada odma
:)

SniperWolf 19.08.2006. 17:40

Tako je nama koji koriste Operu.
Al ima hrpa ljudi koji su na Firefoxu ..

Fleks 19.08.2006. 18:27

Da i ja isto koristim operu.

Nista svi koji rabe FF ili IE odma banaka i svi sretni, zadovoljni :)

kian 20.08.2006. 22:51

Opera je naprednija u tome jer ne ucitava skrivene kontenjere.
Mozilla i IE ucitavaju odmah, ali moze se isprogramirati da ucitavaju tek kada se klikne sig.
Primjer moj sig.

PS tko ne vjeruje neka pobrise cache svog omiljenog browsera i limitira vezu na 2 kB/s.

immortal 21.08.2006. 10:26

Citiraj:

Autor kian (Post 502506)
Opera je naprednija u tome jer ne ucitava skrivene kontenjere.
Mozilla i IE ucitavaju odmah, ali moze se isprogramirati da ucitavaju tek kada se klikne sig.
Primjer moj sig.

PS tko ne vjeruje neka pobrise cache svog omiljenog browsera i limitira vezu na 2 kB/s.

Stvarno radi. Samo dok se pojavi slika ona nije ispod crte siga nego se stvori preko teksta koji si napisao.

mirkoB 21.08.2006. 11:01

Ja sam za to da se zabrane slike u sigovima - trebali bi još jednom glasati po tom pitanju.
Ili bar ograniči veličina.
Gumbi su dobra ideja, jer iako ne olakašavaju život adminima čine to običnim korisnicima. Oči su mi se oporavile, a kapilare zarasle otkada ih ne trošim na velike gifove u sigovima.
A što se tiče revolta korisnika, život je takav - da PCE isposluje besplatni FR DSL kod HT-a, bilo bi nekoliko revoltiranih, a najmanje jedan bi prijetio odlaskom.

Amdejac 21.08.2006. 11:05

Citiraj:

Autor mirkoB (Post 502743)
Ja sam za to da se zabrane slike u sigovima - trebali bi još jednom glasati po tom pitanju.
Ili bar ograniči veličina.
Gumbi su dobra ideja, jer iako ne olakašavaju život adminima čine to običnim korisnicima. Oči su mi se oporavile, a kapilare zarasle otkada ih ne trošim na velike gifove u sigovima.
A što se tiče revolta korisnika, život je takav - da PCE isposluje besplatni FR DSL kod HT-a, bilo bi nekoliko revoltiranih, a najmanje jedan bi prijetio odlaskom.

Gledam malo tvoj sig i primjetil sam da slabo jedeš.
Na tu visinu trebaš imat od 100 do 130 kg.

Gabre 21.08.2006. 21:36

e ljudi moji, aj nek mi netko napiše step by step upute za taj novi sig, i neka netko objasni koja je ovo nova fora sa "reputacija"? što to znači?

PC Maniac 21.08.2006. 21:44

Reputacija
Sig

Fleks 22.08.2006. 00:47

Ne. Ovi gumbi mi se totalno sviđaju. Mnogo je bolje tako.

Stavio bi ih pod uvjet.

Prvo sam i ja malo kenjao i sračkao. Ali naprosto su preporod. Za izrazavanje su i avatari dovoljni ;)

horza 22.08.2006. 11:30

u vezi učitavanja...

postoji nešto što se zove W3C standard. po w3c standardima skriveni layeri se odmah učitavaju. to što se Opera ne radi prema standardima je mentalni nedostatak umova koji ju razvijaju. IE je već platio danak zbog toga, a Opera nema kaj platiti jer ionako ne zna niti CSS prikazati kak spada, a kamoli išta drugo. sorry kaj sad pljujem Operu, ali to je realnost. Svatko tko se ikada bavio ikakvim developmentom zna koliko je ključno da postoji standard kojega se treba držati, te koliko je glupo kada ga se netko ne drži.
daklen, piss off sa spikama tipa "koji browser kako radi". standardi su dobri.
: lol2 :

Amdejac 22.08.2006. 11:48

Citiraj:

Autor horza (Post 503546)
standardi su dobri. : lol2 :

Da slažem se. :)
Zato nam tražilica na forumu savršeno radi. :p

kian 27.08.2006. 22:19

Citiraj:

Autor horza (Post 503546)
postoji nešto što se zove W3C standard. po w3c standardima skriveni layeri se odmah učitavaju. to što se Opera ne radi prema standardima je mentalni nedostatak umova koji ju razvijaju. IE je već platio danak zbog toga, a Opera nema kaj platiti jer ionako ne zna niti CSS prikazati kak spada, a kamoli išta drugo. sorry kaj sad pljujem Operu, ali to je realnost. Svatko tko se ikada bavio ikakvim developmentom zna koliko je ključno da postoji standard kojega se treba držati, te koliko je glupo kada ga se netko ne drži.
daklen, piss off sa spikama tipa "koji browser kako radi". standardi su dobri.
: lol2 :

Ne znam da li se po W3C standardu skriveni kontejneri odmah ucitavaju.

Nije istina da Opera 9 ne zna pravilno prikazivati HTML i CSS prema W3C standardu, jer ona prolazi Acid2 Test od Web Standards Projecta.

Citiraj:

The Acid2 test should render correctly on any browser that follows the W3C HTML and CSS 2.0 specifications. Any browsers which do not correctly and completely support all of the features which Acid2 takes advantage of will not render the page correctly.
From Wikipedia

atha 29.08.2006. 19:09

Zgodan sig kian. :)

xPsycho 29.08.2006. 21:09

kian ak se smije znati kak si to napravio da se tak prikazuje......jasno mi je kak staviti sliku nego mi nije jasno kako staviti da se slika prikazuje i preko drugih postova.......sory ak je vec negdje to opisano nisam bas u toku toga....... daj negdje stavi kod

jonyb 29.08.2006. 21:26

1 privitaka
probaj ovo... ;)

kian 04.09.2006. 00:22

Citiraj:

Autor atha (Post 509484)
Zgodan sig kian. :)

:D

Citiraj:

Autor xPsycho (Post 509592)
kian ak se smije znati kak si to napravio da se tak prikazuje......jasno mi je kak staviti sliku nego mi nije jasno kako staviti da se slika prikazuje i preko drugih postova.......sory ak je vec negdje to opisano nisam bas u toku toga....... daj negdje stavi kod

jonyb ti je postao kod, ali "<div><br />" na pocetku i "</div>" na kraju su viska.

Kljucna rijec je position:absolute;, imas približno 5.190.000 rezultata... : CoolRamb

atha 04.09.2006. 11:24

Uboo sam se za code. :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:52.