![]() |
Citiraj:
Koliko je meni poznato-tolerira se sig od 40-50 kila, sve iznad toga ne. |
Citiraj:
Edit: Zaboravio sam reći da mi nije bila namjera da dobi ban, nego sam samo htio dokazati da sam u pravu, ali očito nisam bio. |
Citiraj:
Mislim...jaki "bananko" od 24 sata-to je samo upozorenje. |
Citiraj:
ajme sta ste svi tolko nabrijani stavite onda neki limit velicine za slike , to je najbolja ideja ak je vec tak , ne vidim problema. ak nekom smeta moja slika u sigu , drage volje cu ju maknut..nisam tu zbog slike , avatara , siga ni fonta |
@Hrvoje xyz: Po običaju tumačiš moje postove kako te volja.
Nisu po meni problem "vidljive" slike, znači kao ova tvoja u sig-u (slike su inače ograničene na nekih 50-ak Kb, ali pravilima), nego primjer telca iz par postova više koji je u "gumb" sakrio gif težak 1Mb. Ako to svi počnu izvađat, stranice na ovom forumu će se preko dsl-a učitavat po 15 min. |
meni ne ucitava sliku odmah, tek nakon sto stisnem gumb.
|
To ti misliš.
|
Citiraj:
|
Bome i meni. U Operi 9. I moj i tudji sig mi se ucitava tek pri pritisku gumba :)
|
To sam i ja primjetio. Ali administratori kažu drukčije.
Čak sam jednu noć napravio test sa slikom od 1mb. Očistio cache u operi 9 i otvorio par svojih postova. Zatim sa dignuo adsl status i kad sam kliknuo na sig počela se je skidati slika. Za druge browsere neznam. |
ja isto imam operu9 pa ucitava.
|
Meni se učitava tek kad stisnem, koristim Operu 9, sad sam probao sa IE 6 i kad stisnem odma mi se otvori, to valjda ovisi o browseru :confused:
|
meni u FF odma ucitava
bas cu probat s operom čekd, u operi ne loada odma :) |
Tako je nama koji koriste Operu.
Al ima hrpa ljudi koji su na Firefoxu .. |
Da i ja isto koristim operu.
Nista svi koji rabe FF ili IE odma banaka i svi sretni, zadovoljni :) |
Opera je naprednija u tome jer ne ucitava skrivene kontenjere.
Mozilla i IE ucitavaju odmah, ali moze se isprogramirati da ucitavaju tek kada se klikne sig. Primjer moj sig. PS tko ne vjeruje neka pobrise cache svog omiljenog browsera i limitira vezu na 2 kB/s. |
Citiraj:
|
Ja sam za to da se zabrane slike u sigovima - trebali bi još jednom glasati po tom pitanju.
Ili bar ograniči veličina. Gumbi su dobra ideja, jer iako ne olakašavaju život adminima čine to običnim korisnicima. Oči su mi se oporavile, a kapilare zarasle otkada ih ne trošim na velike gifove u sigovima. A što se tiče revolta korisnika, život je takav - da PCE isposluje besplatni FR DSL kod HT-a, bilo bi nekoliko revoltiranih, a najmanje jedan bi prijetio odlaskom. |
Citiraj:
Na tu visinu trebaš imat od 100 do 130 kg. |
e ljudi moji, aj nek mi netko napiše step by step upute za taj novi sig, i neka netko objasni koja je ovo nova fora sa "reputacija"? što to znači?
|
|
Ne. Ovi gumbi mi se totalno sviđaju. Mnogo je bolje tako.
Stavio bi ih pod uvjet. Prvo sam i ja malo kenjao i sračkao. Ali naprosto su preporod. Za izrazavanje su i avatari dovoljni ;) |
u vezi učitavanja...
postoji nešto što se zove W3C standard. po w3c standardima skriveni layeri se odmah učitavaju. to što se Opera ne radi prema standardima je mentalni nedostatak umova koji ju razvijaju. IE je već platio danak zbog toga, a Opera nema kaj platiti jer ionako ne zna niti CSS prikazati kak spada, a kamoli išta drugo. sorry kaj sad pljujem Operu, ali to je realnost. Svatko tko se ikada bavio ikakvim developmentom zna koliko je ključno da postoji standard kojega se treba držati, te koliko je glupo kada ga se netko ne drži.
daklen, piss off sa spikama tipa "koji browser kako radi". standardi su dobri. : lol2 : |
Citiraj:
Zato nam tražilica na forumu savršeno radi. :p |
Citiraj:
Ne znam da li se po W3C standardu skriveni kontejneri odmah ucitavaju. Nije istina da Opera 9 ne zna pravilno prikazivati HTML i CSS prema W3C standardu, jer ona prolazi Acid2 Test od Web Standards Projecta. Citiraj:
|
Zgodan sig kian. :)
|
kian ak se smije znati kak si to napravio da se tak prikazuje......jasno mi je kak staviti sliku nego mi nije jasno kako staviti da se slika prikazuje i preko drugih postova.......sory ak je vec negdje to opisano nisam bas u toku toga....... daj negdje stavi kod
|
1 privitaka
probaj ovo... ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
Kljucna rijec je position:absolute;, imas približno 5.190.000 rezultata... : CoolRamb |
Uboo sam se za code. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:52. |