![]() |
Je**** Doink, samo na ovome postu biš lako mogao prebacit 6000 :)
|
Citiraj:
|
Nemam niš pametnog za reć pa onda bolje da ćutim :)
Klopa je bila ok, ekipa sa iskrice je bila iznad očekivanoga :) sve 5. svakako treba ponovit samo pod uvjetom da ja cijeli dan prije toga ne penjem opet negdje :) , ali mislim da je jednom mjesečno možda malo prečesto, brzo se onda izgubi čar svega toga... |
Ja sam sasvim zadovoljan i sretan ako dobijem jednom mjesečno!!! ;)
|
Gledaj ako je jednom mjesečno čovjeku prečesto šta mi možemo tu :)
|
Pitaj Doinka on je vidio kako mi dlanovi izgledaju :) tako da je jednom mjesečno meni rock'n'roll :)
|
Dugogodišnje iskustvo i tradicija je pokazala da je 8x godišnje taman:)
|
i svake god sve manje :)
|
Pa neće svaki mjesec biti identična ekipa, netko tko još nije bio će se pridružiti a netko kome krvare žuljevi na rukama se neće pojaviti jel :D
U svakom slučaju, ne može dosaditi, još kad bi se i zagrebačka ćelija odlučila na posjet to bi bilo lijepo :) |
Citiraj:
Ili je to malo drugačije u vašoj županiji?:D |
Prije će bit da će se Riječka ćelija zaputit u Zg, nego obratno... Oni su ipak majka svih ćelija :)
Citiraj:
|
Kad bi iz zagreba došli uništili bi onu malu krčmicu, valjda bi bilo dosta pive za sve!
|
Vidi se da si doinku ti utrapio onaj fotić - slike su mu od qrca.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Bilo bi super kad bi se tako sastali iz vise gradova, ovi riječani su mi vec dosadili :D :D
|
Citiraj:
Sliniš po pivi sat vremena, kokos popije prije kolu nego ti pivu:p |
Citiraj:
Idi u.... Piješ pivu ko da lijevaš u bačvu! A nemaš ni pivski trbuh, moj si idol! :respekt: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma daj čovjek sjedi preko puta mene, dok smo dojnk i ja dobili pivu na stol ovaj već ima praznu flašu i maše konobaru.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Bio sam malo žedan:) A i jedan i drugi ste pobjegli od mene |
Citiraj:
Pobjegli smo kad smo čuli da imaš 17'' CRT i to sa dvije crte preko ekrana :D |
Pusti Dona. Cijelo vrijeme mi se hvali kako je super zadovoljan Acer Aspire One-om, a drugi dan traži procjenu za njega.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=209148 |
Polakomio se za nešto jače kad je čuo da je klokanovo čudo od della brže od njegovog acera :)
|
Jedina prednost Acera je što ima cijeli ekran. :D
Trebalo bi promijeniti tekst one pjesme u 'Tapkam po Dellu, ruke mi krvave' LOL |
Samo vi mene palite.
Upravo me odpilio Dell reklamacijski odjel haha. Mora da citaju ovu temu! |
Alo rijeka meeting šta se ništa ne javljate više....
|
Citiraj:
|
oces sad opet nabacit neki spam chain message? :lol2:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:06. |