![]() |
ljudi ajde javite kad će biti neki hamachi lan ili oni koji imaju orginalne da bacimo neku ranked custom igru
|
Ooo vidi ko nam se javio, Mar morat cemo slozit jednu dobrodoslicu za mentala :D
|
Moze, moze, pici sam posla poruku na icq, ali se ne javlja :D
|
@Mar
Hvala na pomoći za onu misiju. Imaš li možda rješenje i za onu poslje? Onu s tornjevima. |
Citiraj:
Obrana ti ne treba biti jaka jer ti tu i tamo dolaze samo po 2-3 tenka iz jugoistočne baze. Kreni s masovnom produkcijom venoma ili scorpiona i njukni gornju bazu te dovrši s tenovima ili venomima. Nakon toga uništi donju GDI bazu i gotovo. |
Toliko o patchu koji je najavljen krajem 5.mj... :fiju:
|
Citiraj:
|
Online njet. Hamachi da! Sad sam formatiro hard, pa ću valjda dns ak stignem instalirat igru, ali ionako idem van večeras... Možemo sutra bacit ako si željan... Ma kod mene je bed, kaj ono, konfa... vuče se kasnije dosta... od 15-20FPS kad igra lagano već žari i pali... Efo, 7.mj kad se upišem na faks, rezervirana je (konačno, nakon 7g) nova konfa, pa će bit bolje, a i možda ovaj patch do tada izadje :D
|
Može li mi netko tko je uspio proći onu misiju u Hrvatskoj poslati save game-ove samo do te mislije?
Hvala! |
Izašla 1.05 zakrpa!
Izaša je 1.05 zakrpa!
Veliki dan za C&C community :), valjda će nakon ovoga biti i drugih taktika osim scorpion spama. :D Nažalost, tek je nedavno izašao pa su serveri zagušeni. Promjene |
Citiraj:
|
Konačno!!! :)
|
Evo napokon sam instalira patch.
Auto-update je koma, kao i njihov FTP, pa vam preporučam da skinete patch s nekog torrent trackera. |
110MB velik patch... A torrent se vučeeeeeeee... :(
|
Citiraj:
|
I? Koliko su dobra poboljšanja?
|
Kako da si snimim C&C 3 na dvd ali da bude u image file.
Trebam prebacit na jedan drugi komp. Kad igru instaliram s komjutera preko alcohola 120% igra se instaliranormalno, a kad probam s dvd-a onda mi javlja error. Jel imak kakvo riješenje? |
Pa samo u neri (ako njega koristiš) odeš na data DVD i odabereš taj image DVD-a, te staviš na taj DVD, jel.
|
ma znam to, al ja necu da se raspakira taj image file.
|
Rapakira ti se ako odabereš image, tj. "pokreneš" ga na svojevrstan način i on se automatski u neru otvori i spreman je za prženje (raspakiran). Ako oćeš samo image spržiti (kao jedan file) odeš na Create new data DVD i dovučeš taj image s mišem u nero i spržiš. Čas posla, laganica.
|
Patch 1.05 je predobar i donosi nove mape od kojih mi je Coastline Chaos jedna od najboljih mapa u RTS-ovima do sada.
Više nema oslonca samo na vozila (tenkove), sada je potrebno kombiniranje i Scrin više nije ekonomski zakinut. |
Evo ako koga zanima replay novog patcha.
U ovom slučaju igra se 2xscrin vs. gdi/scrin. Pogledajte mothership akciju na kraju... suludo (must see) :lol2: BTW: ja sam "Maistral" ;) replay |
Ma njesra i taj replay, pa neda mi se tolko dugo čekat da pogledam, se to nemože malo brže premotavat :D Radje odigram jednu :p
Btw. to je bilo na Brutalu? |
Multiplayer , a za premotavanje pritisnim "."
|
postoji li koja mapa da je za 2 playera i da svaki u blizini baze ima više Tpolja, a da nema polja u sredini već, svatko u svojoj bazi 3-4 polja, a na sredini samo prostor za ratovanje, a ne ovako pobijedi onaj koji zauzme više polja(ako su polja u sredini)
i postoji li koji način da ja hoću izraditi Mamute i odjednom stavim da ih radi recimo 50(a ne da ja moram 50 puta stisnuti?) |
Citiraj:
Što se tiče mape, imaš Black's Big Battle mapu. |
Citiraj:
|
Moje velike isprike što bumpam malo zastarjeli thread i 100% je bilo o ovom mom problemu ali sad stvarno nemam vremena tražit po forumu. Ovako:
Frend donio komp do mene i mi se umrežili direktno preko crossover kabela. Konekciju sam provjeio u Command promptu i sve je u redu s IP adresama i vidimo se. Želimo igrat tiberium warse. Uđemo u igru, multiplayer, network i vidimo jedan drugog. Ja odem na create i on na join i piše mu "JOIN FAILED", "Your connection is already in use." Za svaki slučaj Firewall obojici je isključen, štoviše prčkali smo po opcijama i tam nešt pokušali ali bezuspješno pa ako netko znao čem se tu radi, molio bih da mi kaže. Zahvaljujem unaprijed!!! |
jesi siguran da si dobro napravio LAN konekciju, fiksne IP adrese postavio?
jel imate različite keyeve? |
Probaj stavit jednaki Default gateway na oba računala. Tamo gdje namještaš IP adresu. Stavi 192.168.1.1 na oba računala.
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:10. |