![]() |
http://www.firingsquad.com/hardware/...ce/default.asp
mogu mislit kako je onima koji su sad nedavno kupili 7800gtx za preko 4000 kn... pa kad vide kako oblivion nerijetko ide na manje od 20 fpsa... |
Ja si zbog LCDa moram namjestiti na 1280 i igra je ful igriva, doduše ponekad skosne, ali se igra bez beda. Imam XG 84.25 drivere
|
Dobro pa na kojim postavkama vi to igrate??Meni sve namjestilo na max s HDR-om i rezolucija ja stavio 1280x1024 kad ono 10fps-a !!!! U zatvoru onom na samom pocetku!!!!Iskljucim HDR iskljucim AA kad ono opet max 10fps !!! Nije vrag da na ovoj konfi ne mogu igrat na max?!Rainmaker i ostali s malo jacim grafama na kojim postavkama igrate?!
|
Hmmm... ja igram na 1024x768 sa ukljucenim HDR-om i ide mi bez ikakvog problema, preko 30 FPS sigurno, jedino kod malo vecih bitaka padne ispod 25 no to je od oka kad nemam nikakav mjerac frameratea! :D
To ti je valjda zato kad imas ATI : lol2 : : lol2 : : lol2 : ;) |
Citiraj:
|
LOL! Islo je isto kak i svudgdje... ja nemam prituzbi na grafu i jos bude valjda izdrzala godinu dana :D
|
Citiraj:
setdebugtext 12 [udri enter] tdt [udri enter] i eto ti FPS-a Pozdrav! |
Citiraj:
pa čovječe onda po tome mi se ni ne isplati uzimat grafu od tebe kad će mi isto radit a mislim je uzet samo zbog obliviona reko bi da tu negdje obadvije rade meni na 1280x1024 HDR sve na max osim sjena ide na početku u nekih 30fps a ne 10fps ko tebi s time da mi je grafa klokana na 615/675 pa ono inače najlošije radi kad sam na konju u prirodi inače je ok. |
Citiraj:
meni je u onoj prvoj tamnici na 1280* 1024 sa hdr-om išlo na oko 30 tak fpsa... kad izađem na onaj prvi otvoreni prostor iz kanalizacije - oko 20... kad uletim u neki fight padne i ispod 15 fpsa... uglavnom jako sporo i nije nikad glatko, tako da mislim da će ova igra pričekat bolji hardware... a neznam kako tebi ide tako na samo 10 fpsa... to je stvarno premalo za tu grafu i općenito konfu, nešto ti smeta, ili nije poštelano kako treba, jer je to nerealno sporo... |
@through:
Vidio sam po netu po testovima da je ati nešto lošiji od nvidije Meni ide super na ultra high, HDR i 1280*1024. Upisat ću ovo što kaže Tajrel, pa ću vidjet točno |
Citiraj:
|
U gradu mi je 30 do 60, dok hodam padne i do 27. Borbu nisam probao, ali nisam primjetio da mi trza. To je blo jutro...
Trebao bi probat izvan imperial city di ima puno trave i kad je jako sunce, a sad mi se još neda Čuda rade XG 84.25 driveri :D |
Ja imam jedno naizgled glupo pitanje, ali mozda nije! Imam zadatak dovesti pomoc iz drugih gradova u Brumu i sad ja sam lijepo vec oko 4 grada zatvorio Oblivion gate-ove, ali je problem kada se moram ici razgovarati sa vodjom grada. Ne mogu uci u Great Hall (ili kak se vec zove) normalnim putem nek moram provaljivati :D i onda je fora u tome da imam problema sa strazarima. U 3 grada sam to uspio rijesiti magijom Moonshadow (AKA nevidljivost 60sec), ali sad u Skingradu ne mogu nikako jer cim zavrsim razgovor odmah me cuvari čope i onda ih moram izmasakrirati :D, a to nema dalje smisla onda igrati...
E sad ja pitam kak da udjem na normalan nacin, dal treba kakva pozivnica ili sto??? |
Reinstalirao drivere od maticne i graficke,igra sada LETI : roller : !!!!!!!!!
Prije bilo 10fps-a sada 60fps i padne do 50 max ... Ultra high detail,1280x1024 s HDR-om :) Problem rijesen,odoh igrat : hello2 : |
Citiraj:
Ja sam stavio samo onah hi-res texture mod, igram u 1024x (bloom i 4xAA) i framerate mi je čist ok. Primjetio sam jedino da se igra vuče ko krepana mačka kad je neki program uključen sa strane. Treba sve isključiti. Pogotovo razne p2p progove.. |
Citiraj:
Mislio sam da Nvidia to nije u stanju pokrenut... |
ja namjestim sve na max
reza 1024 i ide glatko, osim loadanja jer imam 512 MB |
Citiraj:
|
Sad imam jos gluplji problem,nakon 5min igranja jednostavno otkazu i tipkovnica i mish igra je neupravljiva,radi samo ctrl-alt-delete...i u windowsima sve ok i normalno,inace igra sljaka i sve je zivo i krece se,al ja ne mogu nista : goood : Pocinjem sumnjat u jedinu shrot komponentu => Levicom 450W...dobro nije shrot al mi je stvarno preslabo!
EDIT:Rijeseno i to...savjet=>bjezite od unified nvidia drivera,stavio 6.70 AMD Edition |
Citiraj:
|
Ovako...meni bolje radi sa 84.22 nego sa 84.25...i neznam razlog iskreno... :( kada stavim na default postavke...radi mi min 20 i max 80 fps-a....a kada sve stavim na max...radi izmedju 10 i 60 fps-a...
meni se ne isplati sada mjenjati konfu zbog ovoga...stavim na malo manje detalje i radi ok...ipak cu cekati neko bolje i skoro vrijeme sa DX10 i Physix chipovima... |
Evo konačno razlog zašto imate grafe od 3k kuna za igrat Oblivion:
http://www.oblivionsource.com/?page=...project_id=191: roller : : roller : |
Strašno :D
|
Ajmeeee, vani dere bura i pada kisa ko blesava, dices ljepseg vremena nego za igrat Oblivion :) danas mi mozda cak nitko i ne kaze da sam Lud jer ne izlazim iz sobe zadnja 3 dana :beer:
|
Citiraj:
Al znam da me oblivion ceka,kao i graficka koja dolazi danas :D (ne pitajte koja :D) |
Jel iz Autronica?
|
Citiraj:
Jedino bi se iz autronica isplatila uzet jer je svugdje barem skuplja za nekih 600kn više manje.Otamo će doći i valjda moja buduća grafa:) |
Pas mater...dok sam se ja zajebavao jašući okolo i gledao kaj ima-nakotilo se toliko gamadi da nemožeš više ni brzo putovati a svakih 20 metara iz grmlja iskoče dvije-tri beštije....
Kad sam mogao brzo putovati nisam jer sam htio gledati krajolik i istraživati malo, sad kad hoću na brzinu završiti 5-6 sporednih questova koje sam zanemario moram jahat onog tovara sa kraja na kraj mape... |
Citiraj:
a mala glava???:) |
Preporučam modove:
Oscuros oblivion overhaul Lyondors combat modification Natural wildlife mod Attack&Hide mod S njima je igra puno zanimljivija. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:39. |