![]() |
|
|
Are we back ?
|
gledam već 2h ove strimere (westie najviše) i sviđa mi se što vidim, no tek kad probam ćemo vidit, ionako plaćam ea play pro pa ću samo stisnut install
|
Citiraj:
izgleda tak... sad je sve stvar kak će biti izbalansirano TTK i ostale "manje bitne" stvari. fluff je tu :D |
|
:lol2:jeste već bacili novce?
|
Citiraj:
Šteta jedino da to nisu napravili prije 10 godina, prije nego li sam ostario. Btw. kakvi su ovo minimalni i recommended specsi? Očekivao sam zahtjevniji hardver. Opet, nije loše, samo mi čudno :D Pitao ChatGPT da usporedi moju konfu sa ovim specsima, kaže da možda mogu igrati na High pri ~50-60fps ako ugasim neke detalje. Low da bih mogao na možda i preko 100fps. |
Nedam im peneze do zadnjeg, fool me thrice... od zasićenja sa BF3 čekam nešto kak se spada, a od tad backlog igara, filmova, serija i knjiga je sam narastao, a tak malo vremena.
|
Frostbite je jako optimiziran engine a i dalje izgleda next gen.
Meni ovo izgleda sjajno. Nemam neke kritike. |
sva sreća pa sam pisao GO zadnji tjedan u 8 mjesecu :D
Pa bum mogao igrati open beta.. Izgleda mi zanimljivo |
Holy shit nabreknul je smokić
|
Ja uzeo, cini se isto ako ne i bolje od bf3/4 a samo to se i trazilo
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
:wtf2: Već igraš? neki benefit gdje možeš tri mjeseca ranije po beti istraživati? |
Ne vjerujem da ima bilo kakav benifit od preordera ali nije bas 3 mjeseca. 2 mjeseca i 10 dana. Sad ce to brzo. Gledao jos malo ove streamove, dosta dobro izgledaju ovi objective modovi na ovim manjim mapama. Nema vertikalnog gameplaya tako da nema puno ni kampera. Nema likova sa grappling hook da visi sa nekih krovova. Meni je ovo spot on ali eto, treba jos probati. Meni dovoljno 4-5 dobrih mapa i da se rotiraju.
|
Citiraj:
Haha ma ne, gledao predstavljanje i ove streamere Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Malo me brinu specifikacije. Nadam se da neće imati glupe mesh shadere, da mogu zaigrati na gtx 1080ti
|
Meni ovo super izgleda veselim se vikendu open bete, a generalno nemam zamjerki :care:
|
U kojoj klasi dolazi 10kg macola? :D
Bilo bi zanimljivo opet okupirati Firestorm. Još da ubace i Caspian :) |
Nemojte sad zajebati, nema preordera ! :rtfm::fiju:
|
Ima li kakav info sto su na kraju prikazali onaj battleroyale Firestorm?
|
Ima puno toga sto izgleda super, neke stvari mozda malo stvaraju upitnike. Ja sam full zapeo za novi portal pa ispada da nece biti persistant serveri (zakupis pa se vrti) vec ve biti aktivni samo dok je netko unutra, sto se mozda promjeni za vrijeme lifespana igre ali ocito to nece biti neka vrsta mod toola kako sam si ja u glavi zamislio. Takodjer, server browser su spominjali, ali u kontekstu ovog portala, nes slicno kako je bf5 imao comunity games, ali ne vidim zasto nebi postojao server browser i za klasicni multi. Najvaznije je da ne sjebu balans mapa sa unistenjima, da ne bude freneticni cod movement za adhd djecu i da oruzja i vozila imaju neki onako mocni a ne floaty osjecaj.
|
Od svih 2042 problema, najveci mi je bio corner jumping koji su uveli iz COD-a. Ovakav gameplay sa skakanjem svake 2 sekunde mi je totalni debilizam:
Ako ga vrate, Im out da je jedina igra na planeti. Taj Enders je jedan od najboljih BF igraca pa je lupao po stolu kad je igrao BF1 jer ne mozes skakat i pucat. Kaze "zero skill gameplay" jer jedva uzme kill. |
Vidim da ima ono glupo slideanje, ma te COD debilane mi ubiju svaku zabavu.
BTW, uhvatio jučer preko Twitchea kod za onu early-access betu, na kraju je samo trebalo sat vremena ostavit twitch da gledaš jednog od tih reveal streamera i dobiješ kod pa ćemo vidit jel čemu |
A daj nemoze drukcije do bete ?
Neda mi se nit pali ih u pozadini Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Mislim da je onaj neki lik rekao da svi koji su se prijavili za BF Labs će dobiti rani pristup open beti, bez obzira jesu li upali u BF Labs testiranje.
|
vjerojatno ste naletili već al neka ga |
Citiraj:
|
Izgleda da ništa od klasičnih servera, samo u "Portalu".
Velika greška. https://www.reddit.com/r/Battlefield/s/bIkDXOkNW0 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:11. |