![]() |
Imam i ja te drivere, pa budem probao.
Jedino mi je bed kaja mi je grafička na dnu ljestvice, a reza 1440p. Na high bi trebalo ići! |
Ma ja sa RX480 igram sve na high i leti igra, ne sekiraj se
|
Citiraj:
Tako da, prilagodbom settingsa, imati ćeš lockanih 60 bez ikakvog problema. Malo AA, malo shadows i rokaona. Imaš 20 video postavki, tako da se nemoj bojati. |
Ok,ajd!Čim završim Metro exodus,ide Doom!
Već sam se zaželio pc gaminga nakon par mjeseci ps-a.Dobar je ps,ali nije to to. Ipak sam odrastao uz tipkovnicu i miš. Jel se Eternal nastavlja na jedinicu.Ne znam da ponovno odigram Doom 2016,da se prisjetim? |
Jel ima način da ograničim FPS?
Upalio sam V-SYNC, ali mi je PC overkill za tu igru i FHD, 144hz lockano, grafa konstantno vrti jer je na preko 60%. Ne mogu povećati detalje, sve na ultra-nightmare :D Nemam opciju u nvidia control panelu, nemam te drivere niti ih želim :) |
Ako ne želiš nvidia cp onda lokaš preko rtss od afterburnera
|
Znači ne postoji ingame opcija i nisam čorav? Ok i to je nešto. :)
|
Nemam pojma, čak možda i ima ali kaj se mene tiče, bmk, nek grafa radi kak hoće :)
|
Postoji i ingame
|
Citiraj:
Daš screenshoot? Ja ne vidim, niti google nije pametan. |
video pri dnu, resolution scaling targeting FPS
Kad upalim performance metrics meni je ograničeno |
|
Ajde, probam.
|
Citiraj:
Nema ingame opcije za ograničit fps. |
Ako ti je to uključeno on će ti stalno mjenjat grafiku da pogodi traženi FPS
|
Onda zajebi ovo, ima rtss i u par klika riješi
|
to je očito jedini način, ja imam sve u chillu pa mi nije problem.
|
https://youtu.be/qmJAqTL-sHU
Ne znam da li sam ja slijep, ili je stvar u yt kompresiji, ali razlika između low i ultra je jedva vidljiva. Koja je razlika u fpsu? |
|
igra je mješavina dooma 2016 i rage2
|
Citiraj:
Doom kao Doom, malo vise skakanja, platforma, poluzagonetki nego inace. Za prolaze i za rjesavanje 100% mape malo se izvrtis ali i to nije problem ,fast travel.Zasad prve tri mape sve zavrsio sa 100% idemo dalje da vidimo staje sa pricom. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@Disco Top. :D |
Pa pojasni nam, ako je razlog valjan možda ih još netko ne poželi.
|
Pa eto, igram PUBG aktivno ponovo, s novim driverima imam puno više problema nego s starim.
|
Citiraj:
|
Meni je igra dobar napredak u odnosu na Doom 2016.
Dobro je dosla kao stress relief nakon potresa :D Cak neke dijelove razmisljam opet odigrati, a soundtrack mi se i danas vrti. Btw jesam ja jedini odusevljen kompletnim lore-om igre i pricom koju su slozili? |
Ja sam ju igral na silu i jedva čekal da ju završim. Majndles šuting ol fakin tajm! Priča je ok ali niš više... Za razbibrigu ok, da bum ju opet odigral, no fakin vej
|
Jučer sam pičio ovo kaj nisam riješio tak da sam na 100% :)
Onaj Crucible sword je odličan. Dođe mi light Cyberdemon kojeg nemreš oborit ni sa BFGom u jednom blebu, sa ovim fino od njega napraviš kremenadle :D Uglavnom, dobro je sve :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:52. |