![]() |
Citiraj:
Anćeloti s Realom, Alegri S Juvetom (gdje ga je nevjerojatna sreća spasila), Semione s Atleticom, Barcelona i td. Mislim da je trenutno nekakva WOW efekt, jer niti s bayernom nije tolko dobro krenul, a realno Bayern je 2013. bio znatno jači, nego je CITY sad (+inteligetniji i kvalitetniji igrači) |
To i velim, UTD je rastavio bez 2 kljucna igraca, ostale ekipe takoder s lakocom dobija, iako mu vezni red cine fernando i ekipa, lijevi bek je kolarov, prakticki ima par dobrih igraca, to je Aguero, De Bruyne, Silva, Kompany, i u grubo je to to :D
|
Aguera je dignuo na novu razinu.
Lik zabija sve u 16. Sad kad se vrati sa suspenzije očekujem da bude vodeći strijelac lige. |
I strasni Watford je prejak za MU. :lol2:
Očito bi ih i Dinamo podero. |
Katastrofa...
Watford-United 3-1 :( |
:D
A ja sam mislio da je sramota što je CFC izgubio od Liverpoola. :D |
Jel igrac vrijedan 105 milji € napravio bilo kaj vrijednoga na tekmi? :D
|
Citiraj:
|
Opet suci krivi. Ti prokletnici jadni... Stvarno sta im je Special One skrivio? Porque? :D
|
Ma kakav Pogba. Čestitke Juventusu na odličnom transferu. Riješili su se Pogbe uz odlične novce. :)
|
Perisic rjesio Juve. 😁
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Cico potonuo u Rijeci... :D
Ajmo Rijeko puni. |
fin ždrijeb liga kupa
WEST HAM v CHELSEA MAN UTD v MAN CITY ARSENAL v READING LIVERPOOL v TOTTENHAM BRISTOL CITY v HULL LEEDS v NORWICH NEWCASTLE v PRESTON SOUTHAMPTON v SUNDERLAND |
Citiraj:
|
Ma to ti je sitni prijelomčić, za mjesec dana je on back :D
|
Citiraj:
|
Evo objavili 4-6 tjedana, nije strasno kako rijec "prijelom" zvuci.
|
Mene više brine kako Real u zadnje vrijeme igra,nego ozljeda Casemira.Kako sam se lijepo ponadao nakon Sociedada ,da to bude to ove godine.Sve nakon toga Horror.Pad se podudara sa uvođenjem ovih zvijezdica u ekipu.
A Zidane je s ovom zadnjom tekmom dokazao da baš i nije neki trener,čim mu se BBC cijelu tekmu šetaka po terenu ,a jadni Morata i Vasquez sjede i gledaju u očaju. A da ne spominjem izostavljanje Modrića u tekmi s zbilja uvijek nezgodnim Villarealom! Ma truba! Sad smo mogli imati lijepu zalihu pred Barcom,a ovako mi sve polako smrdi na još jednu feler sezonu.A da ne spominjem kaj bi nam mogla napraviti Borussia! Ma slabo mi je! |
Citiraj:
Sutra PL M.United - Leicester Arsenal - CFC I zato će Petr Cech ostati veličina za ovog balavog žvalju...a da ne pričam koliko je kvalitetniji golman od balavca http://www.chelseacroatia.com/courto...ti-u-atletico/ Dabog da mu Terry ženu priveo... |
Naravno,sutra se navija za Lester,Čelzi,Sporting i Real.Kakav dan!!:goood:
|
a joj, debeli na klupi i mančester razbija lester
neće runi više vidit igre čini mi se |
Potop, konačno prava igra Uniteda! :goood:
Mata, igračina, valjda je konačno jasno konju da ga više ne drži na klupi... |
Na koljena pred MU
Pi si eksperti na aparatima |
Bio si F117A zadnja 2-3 kola, a sad prozivaš ekipu da je na aparatima. Fakat si pobjednik, nema šta.
|
Muhahahaha, brzo ce on opet podvit repinu i cutit ko p....a.😁
Barem MU- ovci mogu sada kupit popcorn i gledat Dinamo-Juve. :p Sent from my D5803 using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Slijedi Arsenal - CFC.,..Fabregas i igri od prve minute nakon dva gola u EFL kupu. |
Pa šta je ovo ljudi moji?
Conte da dobije 3 gola na poluvremenu od Wengera? |
Koji potop :(
|
Zidane vadi Ronalda iz igre.Trenutak za povijest!
|
Uvijek neugodni las palmas :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:21. |