![]() |
Je li netko dogurao malo dalje u priči?
Muljavu grafiku još mogu prožvakati, ali ako je ovo istina onda kvragu i sve. Komentar na kraju review-a: "Mafia II was criticised by many for being too linear, but I’d take that over this aimless parade of dull any day." |
|
Citiraj:
Ne radi nikome dobro, ni na duplo jačim grafama, tako da nije do moje 760-ke već do vrlo loše optimizacije. |
Citiraj:
ma dosadno postane,repetativno... svaki kvart isti Prica je super,,al ovo svaki kvart isti nacin,,dosadno do bola |
Citiraj:
|
Naravno da će doć vrijeme ali ne tako brzo, još je to dobra grafa za tjerat igre u ful HD na visokim detaljima.
Ako jedan GTA 5 radi skoro konstantno na oko 55fps, a onda bi bome Mafia 3 trebala barem preko 60 :D Ma za ozbiljnije igranje ću pričekati još pokoji patch, a do onda ću se zezat po gradu. Sviđa mi se igra. I već su vani razvi tvikovi kako maknut tu "maglicu" odnosno zamućenost. |
Čekaj da dođe koji AMD naslov za kojim budeš zaslinija (ironija u biti), nVidijini "GIMP" naslovi ti zasada mogu proć (ako nema puno frejm dropova i sranja sa driverima)
Ima sam gtx 780 pa znam šta govorim ;) (nije bilo dropova zbog sirove snage grafe, ali driveri gori nego na AMD-ovim odronima) -.- |
Ekipa, pošto vidim da su najblaže rečeno podjeljeni komentari o tome kakva je Mafia 3 (s tim da više gravitiraju prema lošima) molio bih od ekipe koja je igrala mafiu 2 i mafiu 1 (ili bar jedan od ta dva naslova) da veli kakva je ova M3 u odnosu na M1 i M2, što se tiče priče, igrivosti, fičra i gameplaya?
Za grafiku mi je manje bitno, već sam skužio da je čudna :D Inače sam veliki fan mafia serijala, posebno prvog dijela - u tom kontekstu mafia 2 mi je bila dosta razočaravajuća |
Citiraj:
2. čudna, ograničena i tek povremeno dobra zbog solidnog napucavanja ali bezidejna 3. bolja od dvojke, odlična priča, dobro napucavanje, dobra vožnja ako se odabere simulacija, solidna grafika na low i užasna na high, ima se kaj za igrati, brutalna igra doslovno ( nisam ju još završio). IMO |
Citiraj:
|
Ne, mislio sam to kaj sam napisao. Na high je skroz zamuljana čak i kada se ugasi blur. Na low izgleda daleko normalnije.
|
Matere im, znači its feature not a bug - dobiješ veći frejm rejt i bolje izgleda na low nego high, e pa moram pod hitno nabavit ovu igru :D
Znam da ekipa u nekim multyplayer igrama pogasi sve šta može radi bolje preglednosti "terena" i performansi (pa ako triba modificiraju i ini. datoteke) ;) |
Jel sve jasno ? |
Iskreno ja bi radije da je još nisu godinu dvi dana izdali i napravili to kako spada :/
Sad mi je Valve još draži, jebeš rok, napravi to kako triba bit... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sta nije to za FXAA il kak se vec zove?
|
Govorim baš za MAFIA-u 3 i njen AA, ne općenito. Ne mogu se sad sjetiti ali unazad par dana sam gledao taj review i baš je tip naglasio da u igri ni ne znaš koji AA se koristi s obzirom da ima samo opcija Anti Aliasing i moguće je mijenjati low, medium i high. Veli frajer i da mu se čini da igra bolje izgleda s AA na low nego na high...
|
evo videa, o anti aliasingu govori na 2:50...
https://www.youtube.com/watch?v=xvwidWDkI7s edit: sorry, double post... :) |
Citiraj:
Danas ću probat sve stavit na low i vidjet dali ima razlike. Btw, dali još nekome od vas koji igrate, igra zamrzne na doslovno 5-10 sekundi, nebitno dali se vozi auto ili hoda/trči? Užas, neigrivo.. Stvarno se nadam nekom poštenom patchu kroz tjedan dana, jer sam jako narajcan :goood: |
Meni igra radi sasvim OK, nikakvi bugovi i prosječno 58 fpsa na 1080p i optimalnim detaljima (low). Evo mjereno frapsom, vožnja, napucavanje, hodanje...
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg 27602, 475438, 44, 91, 58.056 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Stari moj to je s obzirom na jačinu kartice presmiješan fps. Onda bi u mene bilo totalno neigrivo , s obzirom da ja 60 fps-a smatram tek minimumom za uživati u igri. :pirate: |
Meni je savršeno igrivo, ni laga ni trzanja...ne reagira svaki engine jednako pri padu fps-a ispod 60.
|
Jel Steam dobro pokazuje fps-ove u Mafiji III? Ako pokazuje, onda meni igra radi na stabilnih 15fps-ova (+- nekoliko) i igram najnormalnije tak da ne znam kaj bi vi htjeli :D
|
Kako da najjednostavije vidim fps-ove, a da ne instaliravam Fraps ?
|
Pa nije fraps neka "instalacija", to je najjednostavnije..ili msi afterburner.
|
Citiraj:
Bar je isprobaj prije kupovine :D |
Uz konzolaške detatalje kombinacija high/low sa 1060 ne pada ispod 60.
https://www.youtube.com/watch?v=N_ISj656Zkw |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:08. |