![]() |
Citiraj:
|
5:1 !:D Možemo svi bit zadovoljni večeras:D
|
Svi, osim panjine.
|
Ovaj rezultat ništa ne pokazuje osim koliko se Norveška raspala.
Objektivno... Vida zbunjen, Ćorluka mu drži svijeću. Schildenfeld je za klasu bolji igrač od obojice i sjedi na klupi. Pranjić solidan, ali nema što raditi u obrani. Srna za penziju. Mandžukić i dalje potvrđuje ono što tvrdim odavno, tehnički čista nula. Olić isto za penziju, bezglavo trčanje i apsolutno ništa s loptom. Brozović nevidljiv nakon gola. Perišić kao kad kocku baciš i dobiješ 6, jedan od 6 dodira s loptom ima smisla. Modrić i Rakitić, uz Subašića, igrači utakmice. Makneš jednog i nemamo šanse. Razbit će nas Italija ko beba zvečku ako ostane ovako. |
Iskreno mislim da je Brozovic odigrao puno bolje nego Raketa
Za Mandzu se slazem, on ako nema 2 krila da mu nabace 5 lopti u 16m od kojih ce on zabit jednu-dve nezna sta bi sa sobom, pokazatelj toga je i broj njegovih udaraca na gol u kvalifikacijama dosad ako se nevaram imao je 2 sve zajedno Olicu je vrijeme je da se oprosti |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bugari za sada deru Italiju 2:1
Pocinje 2. poluvrijeme |
Gledam... i guštam :) UVIK KONTRA DIGILANDA :D
|
Citiraj:
:goood::goood: Još je prije koji dan neki Digilandić izjavio da imaju najbolju obranu u evropi :D |
Italija gubi, Džeko utrpao 3, Turska tuče Nizozemsku...zanimljiv dan :)
|
2-2
|
Gamad će se na.kraju izvući sa sva 3 boda... nevjerovatno. Koji smetlari i krompiri.
Dobro je... bravo Bulgari, svaka čast na otimanju bodova žgadiji. |
dobro je :)
A tulipani će EURO gledat na TV-u |
Necu komentirat tekmu, ionak imamo 4 mil trenera u nasoj zemlji ali jedna stvar mi je strasno digla kovaca u ocima.
On nakon ovakve pobjede odma na pocetku kaze da nije zadovoljan, sokirao me. Vecina izbornika bi dizala igru do neba samo zbog 5 komada a ovaj je pak skroz kritican bio. Bravo kovac. |
Sarkastičan je bio.
|
Citiraj:
Al nema veze, bodovi i 1. mjesto su tu. :) |
Kino atmosfera. Derali smo grla, ali nitko da bi pratio. Price o neredima smijesne, sve puno djece od 10 godina oko nas na sjeveru. Tekma ok, nasi standardno ocajni, no tri boda su tri boda. Valjda da je netko jaci, bi i nasi igrali bolje. Cekamo Italiju.
|
Citiraj:
Dovoljno je ppgledat kvalifikacije i kak stojimo, siguran sam da bi imali 2 boda vise da nismo imali one retarde na tribinaa u italiji. |
Kako bahati trener jbt. Mislim tko je zadovoljan igrom? Al jbt nemožeš tako pričat nakon pobjede od 5:1, zadrži to nezaovoljstvo u sebi, a nemoj se bahatit :puke:
|
Norvežani su stvarno bili razina San Marino repke :D
Kad su fulali penal, rekoh,gotovo,pada listić. Kasnije,još par golova i ugodno iznenađenje. Italija je isto smijeh,polomit ćemo ih lagano. |
IMO reakcija izbornika je realna u pogledu igre, ali nije slučajno pretjerana u načinu na koji je prezentirana.
Nakon loše igre u dobrom dijelu utakmice, mogao je sve to reći s puno manje pompe i bez potrebe za utjehom u vinu. Ovako, uz nezadovoljstvo praćeno potrebom za smirenjem, prosječnom navijaču nakon 5:1 pobjede ostavlja dojam velikog perfekcionista jer tko bi se usudio bit tako samokritičan nakon 5:1. Međutim, da je 3. i da kvalifikacije vise, vjerujem da bi slavio ovo kao jednu od najvećih pobjeda i u prvi plan gurao samo trenutke dobre igre. No opet, bodovi su tu, još nek vrati igru iz tekme s Italijom i ostalima ostaje borba za 2. mjesto. |
Ehhh da samo igraći igraju na terenu možda bi ih "polomili" ali žabari su poznati da se provlaće uz sučevu zviždaljku i naklonost i to nebi bilo prvi puta nažalost.
Ali valjda neće:D |
Citiraj:
Koliko god se ljudima to ne sviđalo, ovo je korak naprijed. |
Citiraj:
|
Tesko je razviti euforiju danas oko bilo cega. Ljudi su apsolutno nezainteresirani za nogomet, nikakve emocije nema. Bas mi je zao radi toga.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neloš članak
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet...---378355.html Ako napokon imamo izbornika koji vidi mane i kad gazimo i želi ih ispravit onda imamo svijetlu budućnost sa repkom. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:20. |