![]() |
Registriran, nick u dodatnim informacijama
|
Pohvala i od mene za Ninu.
Brzi odgovor na sve upite, brza dostava i odlično pakiranje. Sad mogu u miru od crknute 570-ke napravit lijepi stalak za lemilicu :fiju: |
Hvala svima i ovom prilikom. Primjecujem da banke nesto trokiraju prilikom uplata u strane banke, dogodi se da se pokoja narudzba oduzi dan/dva, a i zna se potrefit da tijekom noci nestane necega sa lagera pa udri trazenje po EU gdje dobavit. :D
Vesel je ovaj posao, jako vesel. ;) |
Sve pohvale Nini za ovaj shop i uslugu. Od komunikacije do pakiranja... i dostave. Sve radi ko cager. Za tu cijenu i uslugu se isplati koji dan duže pričekati.
(samo još da je garanciju sredit da je duža za neke proizvode, al vjerujem da će i to doći na svoje) :goood: LP :kafa: |
Pohvale i od mene. Komunikacija, cijena, dostava, sve uredno.
|
Moram još jednom Ninu pohvalit,stvarno je THE MAN :D Uzeo sam SSDe i corsair usb stick nikakvih problema,odlična usluga,super cijene sve naj naj!! :D
|
jel možeš nabaviti win os i po kojoj cijeni?
win 7 home preminum x64, win 7 pro x64 hvala : ) |
Možda i može ali bi moglo biti problema oko "legalnosti".
Da sad ne objašnjavam pogledaj onu veliku temu na tu temu, tamo su iznesene sve činjenice. |
Gledam periferiju, miševe. Bude kakve korekcije cijena, jer npr. G400s je 500 kuna a links.hr ga ima za 360 kuna.
Mozda da se ubaci neki best buy miš.. Od sada samo uzishop.hr |
Evo da i ja pohvalim Ninu. Narucio maticnu i grafu; sve prošlo u najboljem redu. Od sad kupujem kod njega. ;)
|
Registrirao se i napisao nick u dodatnim informacijama.
Dodatno pitanje - jel se planira nabavka R9 280x grafičkih kartica? Trenutno nisu među dostupnim artiklima :( |
Danas ubačene neke nove grafe, a 280x će biti, samo da dodju...
|
svaka čast za pakiranje :)
|
Taj odgovor sam cekao. :)
Hvala jos jednom na strpljenju. |
Danas stigao paket (tj. dva :D )... jedno znam da je kuciste, drugo bi trebali biti cooler i SSD, ali su zapakirani u dodatnu kutiju pa nemam pojma. To cu vidjet tek veceras kad dodjem doma :D :D
EDIT: SSD i cooler su bili zapakirani zajedno i to tako da bi valjda preživjeli nuklearnu katastrofu :D Ako ništa drugo, siguran sam da se pakiranje ne bi ni u kojem slučaju slučajno otvorilo :D |
Regao se nedavno, sviđaju mi se komentari na shop.
P.S. Nino imaš PM. |
nino rjesi placanje karticama :)
|
Također u dva navrata naručivao iz Uzi shopa... Sve prošlu uredu.. Paketi uredno zapakovani i sve komponente lijepo kucaju kod frenda u konfi :D
Samo naprijed Nino!! :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
i okvirne cijene bi me zanimale ako nije problem. |
Citiraj:
Pa bih molio upit tamo da znam odgovoriti. :) |
...jos da se ne mora ceati 10 dana... :(
|
Citiraj:
pa ako je 10 dana nije ni loše ! dolazim u iskušenje da naručim od njega druge trgovine uvjek nešto petljaju pa nikada ne dođe u roku 7 dana, uvjek se produži :D |
@nino
Kad će neke R9 280x? Trenutno vidim samo XFX koja mi baš i nije uži izbor :( U Sloveniji je trenutno dostupna Asus R9280X-DC2T za cca 3450kn + 3 igre po izboru (žao mi je da su maknuli BF4 umjesto 3 igre po izboru, ali bolje išta nego ništa). Ima kakvih najava za nabavku R9 280x? Nestrpljenje raste... a radije bi kupio u uzishop-u i pridružio se forumašima s pozitivnim iskustvom nego ostavio pare negdje drugdje. ASUS R9280X-DC2T ili Gigabyte, ali verzija 2.0 bi ible izvrsne. Još ako ih uspiješ dobiti u paketu s BF4 (pa neka i malo skuplje)... :fiju: |
:)
Pozz evo i ja sam obavio jedan pomanji shoping :) ........sve je stiglo u roku (7-8 radnih dana) lipo zapakirano .Usluga odlicna.... eto i moje 2 da se zna ... pozz svima :)
|
Upravo se registrirao, al potpuno sam smetnuo s uma da nick s foruma ovog treba napisati u procesu registracije, a ne nakon. Kaj sad napravit ? :hitthewal:
|
Citiraj:
Citiraj:
@romanol, hvala. |
Registriran, nick u dodatnim informacijama.
|
Citiraj:
|
Došla ASUS R9 280x u UZIshop! Naručio, platio i s nestrpljenjem čekam naručena dva proizvoda :chears:
Još jedno pitanje i jedna sugestija: 1. Planiraš proširiti ponudu LG monitora? Zanima me LG 23EA63V-P IPS 2. Ako je moguće molim te dodaj informaciju o jamstvu kraj proizvoda (znam da su neki forumaši već ranije zamolili isto, pa se pridružujem toj listi). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:50. |