![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bravia Engine ostaje. Što se tiče update jako sam zadovoljan :) ekran je očigledno bolji, kamera je popravljena (nije više da je burst mode bolji od normalnog) i još par sitnica koje čine korištenje mobitela ugodnijim :) |
Da, update je odlično odrađen.
|
|
Citiraj:
|
a sad sam i ja vidio da samo mice t-com bloatware.pisao sam mail sad t-com-u za zahtjev za otkljucavanjem uredaja na druge mreze pa cemo vidit kaj ce biti od toga
|
Citiraj:
A ovo sa otključavanjem sumnjam da će ti proći. Ako hoće, svaka čast. Sretno. |
da opet spomenemo t-comovo brendiranje o kojem se dosta šuti sleš ne priča, a zapravo radi čini mobitele neprepoznatljivima u odnosu na druge mreže.
|
Citiraj:
|
ma joj brko da si ti vidio šta sam ja vidio... cannot be unseen ;)
|
Citiraj:
Trebao bi mi još jedan punjač i usb kabel. Naravno orginal. Di se to može nabaviti. Na sony accessories nisam našao a sony hr ne odgovara :D nebi htio čajnize da si ne sjebem bateriju. |
Bilo koji punjač od Nokia,Htc i Samsung. Paše 100% i nema posljedica po bateriji.
|
Ovaj zadnji update je stvarno odlican, stvarno se vidi razlika u ekranu i kameri, ocigledno je.
|
Citiraj:
Imam rezervni od HTC-a, kojeg mi je dao kolega koji je razbio desirea. I on i sonyjev su 5V, ali sonyjev je 1,5A, a HTC je 1A. To nema veze za vijek baterije, jel? Jegiba, ne kužim se najbolje u to :) Citiraj:
|
@Drug Brko
Ne brini se za taj HTC-ov punjac, jedina razlika ce ti biti u trajanju punjenja, tj. HTC-ov punjac ce sporije puniti, sto je ustvari jos i zdravije za bateriju :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
PS sto se tice kabela s ebaya, naravno da ne original bolji, ali nece mobu nista bit ni od onog s ebaya |
Citiraj:
da da svakako nemoj štedit na kabelu imam ja neki s ebay-a katastrofa je s istim punjačem ako punim s fejk kabelom treba mi skoro 3sata duže u odnosu na orginal tako da na kabelu nemoj štedit! |
Hamm mi je preporučio orginal HTC kabel za 4 dolara sa eBayca koje je on kupovao i veli da je to to ;) A i izgleda mi kao da je orginal. Ma bitno da je malo odeblji, da nije onaj tanani i tvrdi.
|
može on biti i tanak, no važno je da je full duplex, ili barem half duplex tip kabela.
|
Citiraj:
|
nažalost, preko ebaya baš i ne, eventualno ako se kupuju originalni kabeli, može se provjeriti na netu podatak.
|
Citiraj:
Neće mu ništa. :) U zadnje vrijeme furam punjač od Note II sa 2A :D Kolega također ima Z i puni ga bez problema. Ulj makarašta, kako brzo puni :) Neki mobiteli imaju hardverski limit jakosti punjena. Npr. S2 ima 750mA i ne puni ništa brže. |
Citiraj:
OK, hvala vam svima. Naručen je extra orginal USB kabel, a rezervni punjač će biti orginal HTC-ov. :chears::chears: |
De ti Brko kad si se već raspištoljio naruči dock za njega, da vidiš kako ga on puni, za pola sata :D.
|
Citiraj:
|
danas sam imao u rukama tu ciglu.
katastrofa je preblaga rijec za taj isprdak od ekrana. cak je i pentile smradoled bolji... steta i lag je itekako prisutan. sve u svemu jako lose iskustvo za jedan mob koji je obecavao po specifikacijama. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Svatko ima pravo na svoja zapažanja ;) |
kut gledanja ni na s3 ne valja. ali je bolji od ovog uzasa.
ocito ti i ja imamo drugaciji pojam o tome sto je lag, a sto nije ;) EDIT: Brko je 100% u pravu. Uopće ne osporavam da imate pravo biti zadovoljni sa svojim mobitelima, koji god bili. Dao sam svoje mišljenje iz onoga što sam vidio. Nekome je to dovoljno, meni je jednostavno taj ekran totalni minus. I laga, to je jednostavno tako. S time ja nemam ništa ni nikakve koristi, lag-ao on ili ne. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:09. |