![]() |
Citiraj:
aktivirao sam ova 2, hvala kolegi :chears::chears: |
Upiknuo sam i origin Populus od vekija (thanks!), sjećam se toga iz jedne prastare knjige o Super Nintendu :)
Kad sredim karticu + paypal morat ću i ja koji key stavit jer je stvarno u tome kvaka, a ne u 5 kuna :) EDIT: Nisam mogao odoliti pa sam ju potražio, strašno čega se um sve sjeća, knjiga je sa početka '90 godina! http://www.pohrani.com/t/3i/eq/3dfMY...8-42-11697.jpg |
Citiraj:
@robert7 :chears: |
Eto, da i ja dam neke ključeve. Je*eš 5 dolara.
Javite na PM, tko je što uzeo, da zacrvenim. Origin: Dead Space Origin Key H6MM-T6Y2-7FLB-E3W5-F9CT Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key 67E6-ZK7Z-QMRE-FZ4Y-Q7LM Crysis 2 Maximum Edition Origin Key 5EMM-VC2V-HUXV-Y9WT-AY2W Dead Space 3 Origin Key EJCC-ELU2-TABG-NM77-9V5N Medal of Honor Origin Key CECU-5J7L-XM6B-5J94-GXHQ Mirror's Edge Origin Key FXN6-SE84-NPQZ-UTQ3-DZ68 Battlefield 3 Origin Key BLWE-8GY2-J7RJ-2VLA-X4KD Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key 9MDM-7LBA-CP52-AN7Y-VAG5 Populous Origin Key 4JTK-WNSE-NHJF-T28V-VKLB Steam: Dead Space Steam Key 08N5V-BWPP4-HCHIX Burnout Paradise: The Ultimate Box Steam Key JKYN6-TTVL7-8KTL0 Crysis 2 Maximum Edition Steam Key VNYLN-3B749-K6XCR Medal of Honor Steam Key TQPAB-6WBYR-PK0H3 Mirror's Edge Steam Key K8KIC-8AA8Z-030R7 Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam Key 64BWQ-8EK9E-TVZAR |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima netko od Vas još koji key za steam bilo koje pucačine??
Bio bih zahvalan, u znak zahvalnosti bi i ja vama nešto poslao :) EDIT: hvala kolegi BoobZ poslao mi key : )) |
imam ti ja Crysis 2 ako hoćeš..
|
Ima li tko BF3 mozda viska? Znam da puno pitam al eto :)
|
bf3 za 30kn i ti zicas? dok je na popustu snizen na 10€ onda nikome nista, ali kad je 30kn onda je opca panika i vecina si to ne moze priustit0 pa zicaju.
ajme... |
Šteta kaj se može platit samo karticom, da je paysavecard mislim da bi još više tog prodali
|
Pa možeš i paypalom...
|
Znam ali izbjegavam kartice i internet, rađe bi dao nekom npr 50kn pa da mi to uzme...
A vjerujem da i puno klinaca koji nemaju kartice a hvala Bogu imaju 30kn bi uzeli ovo... |
ja čekam erste banku da mi napravi novu karticu za netbanking, onaj display je totalno u kurcu, ne vidim brojke.. pa ne mogu prebacit pare na visu da kupim :(
|
Citiraj:
|
Jel ima kakav rok trajanja nakon kupnje pa do aktivacije? Pitam u stilu da li može sad netko kupit poklon pa se onda taj poklon aktivirat nakon nekog vremena ili se mora u određenom roku aktivirat?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Problem je u tome što ne daju svi podršku za paysavecard. |
Citiraj:
|
ja imam mastercard prepaid od hypo banke jednostavno i stvar vec sljaka jedno 5godina.
|
I dalje ne kužim strah od paypala :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Paranoja je glupost jer onda se nebi trebao ni paliti internet. A te priče o strahu pripisujem lijenosti za otići u banku, zatražiti npr american express i otvoriti paypal account. No eto, svatko ima svoj način razmišljanja. Samo kažem da je paypal vrlo vrlo siguran i pouzdan način plaćanja. A i štite kupca od raznih prevara. |
A kad će dostavit te keyeve sa Simsove stranice na origin jer ne mogu tamo aktivirati ni DLC-ove. Na Simsovoj stranici sam aktivirao i ništa, igru ne mogu igrat, bar probat igrat jer je nema na originu, pa koliko im treba jer već 2 dana ništa...
|
Citiraj:
|
Simsi bi se trebali odmah pojaviti u Originu nakon sta si redeemao kodove na thesims3 stranici. Takodjer sam prije 2 dana upisao kljuceve i sve je u Originu. Jesi li se na thesims3.com logirao s Origin podacima?
|
Vid' majstora :D http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=250807
Mogao je barem pričekati da prestane akcija na humblebundle. |
Citiraj:
Jazavci potrčali preprodat da si zarade za kutiju cigara. Prežalosno. |
kaki čoban, to treba perma ban odma bubnit,ne moš vjerovat da netko pokušava zaradit na igri koju je platio 3-4 kn.
|
Lik ionako samo operira po trzinici ako pogledas sve njegove postove zadnjih 50 je s trznice... Report je dobio. Ugl ja sam kupio jos jedan budnle pa :
sve su za origin : Dead Space Origin Key B6PF-PNLR-9T8A-LDZ5-N46Q Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key HTY8-ZVSA-XJCN-ZU8U-FTUS Dead Space 3 Origin Key 2XBT-F2VK-47NR-GUDT-LVEZ Medal of Honor Origin Key 7UAS-96CF-2Z3H-4U9G-BDCW Mirror's Edge Origin Key FGW6-E2KV-EQ4E-TH8V-45GX Populous Origin Key H47X-87LZ-APD9-RXHS-HW5S Battlefield 3 Origin Key BGUL-ZN38-ALTV-E63Y-R9HD Ako je sto uzeto i tko je sto uzeo neka napise. :cheers: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:22. |