![]() |
Dobra tekma, tj. drugo poluvrijeme, mada je samo Barca igrala. Real mi se nekako cinio nespreman i nezainteresiran. Cini se da im fali fantazista Lukica - evo samo sto nije potpisao :D:p Steta na rezultatu, nije realan, po prikazanom je trebalo bit +2 da nije Valdeza - teleće glave :D
|
Prvo ispricavam se za mali OT, nisam znao gdje da postam... Uglavnom zanima me zna li netko neku stranicu sa kvalitetnim (HD)live sportskim prijenosima, jer kao sto znamo maxtv otkupio vecinu prava za ovu sezonu, pa nemam gdje gledat tekme :) (nemora bit free)
|
Bas da je HD i nije,al posluzi...
http://www.sportska-tv.com/ |
Citiraj:
Tezina procjene situacije je drugi par rukava,ali to razlikuje top klasu od prosjeka ;) |
|
Ne radi ti link, ali vjerojatno misliš na ovo :)
|
Hm..ne znam kak ne radi. :D Ali da na to mislim. :)
|
Nije radio,ali je proradio nakon drugog refresha :D Jel valja taj stogod,prvi put cujem za njega :D
|
|
Citiraj:
Nadam se da će utišat Čačića u vezi dolaska Klasnića. Navodno ga idiot Čačić ne želi :nono: |
Počinje i Bundesliga u 20.30h Borussia Dortmund-Werder Bremen :)
Prijenos na Eurosport 2. |
Citiraj:
|
danas očekujem razvaljivanje Fulhama.
Chelsea će rezimirat za Newcastle om. 1:1 , najvjerojatnije. I naravno Everton za A. Villa su oni Barcelona. |
Za sada super! :D United gubi. :) SAMO TAKO! :)
Evo 1:1 Van Persie zabija svoj prvi gol u dresu M.Uniteda. :p |
Citiraj:
|
Seronja kakav vec je, Robben, nije htio dodat Mandzi da zabije, golman mu skinuo i lopta Mandzi na nogu i zabio ga za 0:2. :D
Kako je krenilo, brzo ce bavarci zaboravit ...nemogu se sjetit onog napadaca...:D |
Super Mario će zamjeniti Super Maria :D
|
Man Utd dobio 3-2, 1. poluvrijeme vrlo dobro odigrano, 2. baš i ne. Na kraju se Rooney ozlijedio, valjda nije nešto ozbiljno.
|
nisam zadovoljan. Trebalo je biti barem , 3-4:0. I još ozljeda od Rooneya..
|
Van Persie (odličan prvijenac!), Kagawa i Rafael zabili. :)
Ozbiljna povreda Rooneya, izgleda mjesec dana out... |
Chelsea bez Terrya i Lamparda...
Za sada izgledaju čvrsto i dobro ali sumnjam da će tak ostati. :) |
Citiraj:
|
Hazard 1:0 iz penala koji je kak-tak! :)
Ako ništa on je stvarno vrhunska kupnja. :) I ovo je treći penal koji su sudili za chelsea ove sezone. FERNANDO je dao gol. :) Jako jako lijep gol i dobra kombinacija sa Hazardom. :) |
Hazard :care:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
the prophet has spoken |
Chelsea - Juventus finale! :D
|
danas bit City trebao rutinski riješit Liverpool.
|
Hm da..zapravo si u pravu. :) Liverpool je fakat loše, a city je stvarno poletan. :)
Isto tako bi arsenal trebao dobiti stoke city. :) |
Citiraj:
Samo da kažem započela i Seria A, prvak startao pobjedom Juventus - Parma 2-0 (Lichtsteiner 55, majstor Pirlo iz slobodnjaka 59) Bilo bi vrijeme da City pobjedi u Liverpoolu, ali ne vjerujem da će biti baš lako, bez obzira na trenutnu formu momčadi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:23. |