![]() |
|
Da se Cuky i Mario92 ne gnjave,
ja cu za njih : :care: |
Citiraj:
Ima gdje za dl emisiju? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Moram priznat da sam ocekivao neki duzi dokumentarac. Ovdje su samo zagrebali po povrsini, sve je nekako dosta mlako isprezentirano.
Valjda od straha da ih sve ne doceka kita u bila 🤣 |
Ovo vec odavno nije ni smijesno...
Citiraj:
|
Too big to fail.
|
Citiraj:
https://hrtprikazuje.hrt.hr/dokument...atesa-11566853 Cak mi je i bolji nego ovaj prvi. |
Cijeli svijet je prolupao. IT mi se iz dana u dan sve vise gadi. Ovaj daj samo sto vise AI i snjofanja po korisnicima mi ide opasno na zivac.
Citiraj:
|
tomek, to je samo dio velike inverzije. IT je nekada bio 100% pogonjen entuzijastima a danas nakaze grade ponzi sheme.
|
Citiraj:
I Management gladan love. |
Ništa, svi na Debian.
|
Citiraj:
Koji koristi systemd kao i sve ostalo koji samo ceka integraciju AI podsustava (sponsored by M$). Kad bi samo postojale alternative koje se ne krse i rade kak spada...hm...:kafa: |
Nemoj mi tu kavice piti nego reci koje su to alternative.
|
Citiraj:
Zadnja recenica je naravno sarkasticno zamisljena :kafa: Nema ih. |
A jeste ograničeni samima sobom.
Recall MOŽE biti killer app za hrpu ljudi, prvenstveno u business okruženju. Lijepo je čovjek rekao: Citiraj:
Pjenite se vi kolko hoćete ali ta stvarčica ima svijetlu budućnost u Average Joe/Jane svijetu. |
Citiraj:
Zato postoje mejlovi i transkripti nakon takvih telka kolega. |
Ma i meni zvuči kao koristan fićr, ali ne sa labavom sigurnošću.
|
U tom slučaju provjeri(te) ...
Citiraj:
|
Moje iskustvo sa sastancima je takvo da ljudi koji vole sastanke vole sastanke, a ne raditi nešto konkretno nakon sastanka (kao npr. vođenje bilješki). Kada me upetljaju u sastanak u pravilu nakon istog imam za odraditi najmanje pola sata konkretnih stvari. Dok su svi ostalo sudionici već debelo u nekom drugom sastanku :D
Iskustvo mi je i takvo da ljudi tijekom sastanka laprdaju takve gluposti da treba barem pola toga ignorirati. Kako će recall prepoznati što je bitno a što nije, to je upitno. Mislim da tzv. AI ne smije biti zamjena za korištenje mozga. Niti smatram da to može biti, nego mi se čini da idemo u tom smjeru da će se sve one stvari koje se rade bez razumijevanja sada raditi još efikasnije pa kada netko pita "gdje je dokumentacija" boilerplate odgovor bude "pitaj recall" :D |
Jel koristio tko onu opciju na google maps da zamagli/blura svoju kuću?
https://www.jutarnji.hr/domidizajn/s...aviti-15296371 Napravio sam zahtjev prije 2 mjeseca ali još uvijek ništa... ne znam koliko to traje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Da mi je znati koji pompozni , pohlepni kreten u Google-u je mislio da je ovo pametna ideja... |
Google Chrome has an API accesible only from *.google.com
Citiraj:
EDIT: Ovo za bluranje kuća - kad naletim na takvu kuću onda me samo još više zanima ta kuća pa gledam sve kuteve da vidim neki detalj, tak da bi rekel da radi više štete nego koristi kaj se tiče privatnosti, ili barem odvlačenja pozornosti |
Citiraj:
Moje iskustvo je da sastanak sazivaju ljudi koji uglavnom nemaju pojma kako nešto napraviti pa traže mišljenja drugih najčešće onih ispod sebe. Bejsikli traže da im kažeš kako da rade svoj posao. Sastanak je diverzija. Najbolji dokaz tome je da budu super pissed off kada "ne iznosiš ideje" ili "ne sudjeluješ aktivno"... a svi znamo što i kako treba... osim onih koji ne znaju :D Tu gdje sada radim nisam imao niti jedan sastanak sa svojim šefovima. Svi smo dovoljno iskusni i tehnički potkovani pa nam to očito ne treba. Brzo se dogovorimo. Ono za Chrome nije nikakva novost. Tko je ikada pogledao tcpdump, proxy ili firewall za vrijeme surfanja Chromeom to već odavno zna. |
Kako su ono govorili, don't be evil :D
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:52. |