![]() |
Citiraj:
Sto se tice skypa 0 bodova, tu cemo morati sacekati koji update... p.s. google chrome beta radi, samo treba naći apk.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sto ga vise koristim vidim da i radi bolje, malo kad se postela sve je ok, al neshvacam da mogu pustit polugotov ics u distribuciju
|
Citiraj:
U globalu sam zadovoljan, najveći bug je po meni onaj sa android browserom. |
Citiraj:
|
Ste primjetili možda da je ICS za malo više reze od ovog Prestigia? Neki elementi unutar UIa su mi kao za par piksela odrezani, tipa kod Gmaila ili YouTubea.
|
Meni radi skype ona verzija što je radila i prije 2.5.0.160 ali nekad ne čujen sugovornika, ali mi ne čita stickove -prije radilo (sa compom spajanje radi).HDMI radi ali i dalje nestane slike na tabletu nakon spajanja sa TV-om.Popodne se restarta već 6-7 puta tako da baš i nisan zadovoljan.
|
Upravo sam isprobao tu verziju skypa i isti problem kao i sa najnovijom, sugovornik me ne čuje, tako da čekam što će prestigio boysi reći :P
|
ja sam si vratio verziju prije ics kaj su izdali, sve to super izgleda i radi, al dok mi ne sloze facebook, skype i ostale gluposti cu se drzat ovoga, jbg
|
jel netko stavljao na njega custom room, ako netko ima link sa custom roomovima za ovo cudo
|
Jel ima neko za prodati otg adapter za ovo čudo, već sam dva nabavio i nijedan nije bio otg, iako je tako pisalo, dođe mi da ubijem... >:(
|
Pa sta nisam negdje u ovoj temi ostavio link na dealextermu za OTG adaptere?
|
Bo, ja sam se tlačio preko ebaya, ali sad gledam ako netko ima viška isprobani otg :P
|
Citiraj:
|
Meni radi :) ne pitajte kako, uzeo sam kabel koji nije otg i igrao se s pinovima, radilo je, ali nije dugo izdržalo, tebi se nešto sj€bucnulo :P
hoće li mi netko objasniti kako ovom rusu radi hub?? http://www.youtube.com/watch?v=wVwk4CICgE0 meni se upali kad sam ga spojio s svojim skemijanim kabelom, ali miš samo žmigne kad se spoji i ugasi se :/ |
A evo spajam i stick jedanput zasvitli i nakon toga ništa.Jeli triba što u postavkama namištati?
edit. miš radi ali nijedan stick od 4 i 8 GB što su prije radili sad ne |
Nisam ništa namještao, samo sam uštekao i miš mi je proradio, možda neće čitati memoriju, probaj usb miš ili tipkovnicu?
|
Zasto mi javlja kad pokusam upgrade softa "test device fail"
Sve sam napravio prema uputama, ima to ideju kakvu? |
Citiraj:
|
Meni se isto desavalo, moras formatirati memoriju...
|
Mislis reset? Ili?
Uspio sam,bio je problem u driverima. Imao sam skinutr drivere sa onog talijanskog foruma i sve proslo odmah. |
Ma ne reset, pogledaj prvi post u temi, imas postupak flashanja koji sam bio stavio, e pa sve do koraka pet ukljucujuci i njega napravis, i onda nanovo flashas kako je prestigio napisao. Koliko sam skuzio to ti izbrise stari rom. Meni je to bilo pomoglo na 3084b, ali ako si napravio onda sve 5...
|
Evo par dojmova nakon sto sam stavio ICS.
Radi sve ok,osim kao sto su kolege rekle ne radi skype (radi ali sugovornik ne cuje mene niti ja njega) i facebook app. Nije mi to bas primarno tako da sve u svemu ja sam zadovoljan. Imam oko 400mb slobodno,sa par app instlairanih. Koliko sam vidio na netu nema opcije pod aplikacijama da se maknu na sd karticu. Doduse trebalo mi je dosta da iskopam gdje se postavljaju exchange i ostali mail accounti. 3G stick preko OTG adaptera radi. |
Citiraj:
|
Ajde fino.
Da li je netko probao originalni rom rootati pomocu wendal toola? Koliko vidim s tim toolom se moze rootat uredjaj, tj program raspakira image od firmwarea, roota ga i zapakira nazad? |
Citiraj:
|
Nisam probao memorijske stikove,probam pa javim.
|
Vratit cu na prethodnu verziju.
Dosta je ICS musicav a u igrama multitouch kao da otkazuje. |
Evo pustili su 2.0.1 update OTA.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:24. |