![]() |
Citiraj:
Čista desetka za igru i zalaganje, a isto tako i za publiku, bravo slavonci!!! Slijedećih 10 utakmica Hrvatska treba igrati u Osijeku. |
Citiraj:
|
inace je u OS jako dobar teren.. Ali kisa je padala kao iz kabla.. Steta.. :)
|
Popljugat 4 komada u 31 minuti, eh Švabe Švabe, i onda se čudite što niste prošli u finale EURO-a...
|
Bome i Portugal trenutno puši protiv Sjeverne Irske :D
|
Promijenili naslov članka na indexu: iz "Skromna pobjeda" u "Velšani izbjegli katastrofu".
Koja je to ekipa. |
Citiraj:
|
Totalni šljam, dno dna. Ali klikove su skupili, što im je i bila namjera s takvih naslovom i tekstom.
Inače, u Osijeku je danas i sinoć padala i padala kiša, ja sam mislio da će teren biti i još gori. |
Nego jel ima netko onaj smajlic kad smo svabe dobili, smajlic u kockastom se smije njemackom :D tako nesta je bilo :D
|
Eduardo je opisao kako se osjećao u vrijeme dok je Mamić igračima držao motivacijski govor u Skoplju:
"Naravno da nije ugodno kad on tako dolazi i priča, ali da vam budem iskren, nisam baš slušao što govori..." izvor |
Citiraj:
|
11.06.2008 :)
|
"Što se tiče pokušaja plasiranja informacije nekih medija o tkz. ' motivacijskom govoru Zdravka Mamića ', mogu Vam samo poručiti: ' ne nasjedajte na stare trikove potrošenih prodavača magle '.
Zdravko Mamić je kao član IO HNS-a, uz moju dozvolu, samo zamolio igrače da imaju razumijevanja za nastojanje predsjednika Davora Šukera oko dogovora po pitanju nagrađivanja, jer su imali dogovoren sastanak na tu temu. Sve ostalo napisano je čista LAŽ!", tvrdi Štimac Pa naravno. Tko bi uopće posumnjao u nešto drugo? :) Izvor |
|
Citiraj:
Kakav šaban je ovaj Hart, uključujući i ovu dvojicu tumpleka u obrani. |
Isssssssss koji gol....issssssss
ma kapa dolje... |
Car, gol stoljeca. :D
|
Drugi gol Ibre - Ali kakvo štopanje lopte na prsa, kakva kontrola, baš da je zlatan..
|
Strašan gol.
Iako je obrana "čudna" evo još jedan za pamćenje: http://www.youtube.com/watch?v=ZgqsaDnsEq8 |
U jbt, tek sad vidio Zlatanov 4. gol protiv eng, čoveče, ono aaaaaaaaaa faaaaaaaaaak :D
|
Kad se sjetim da je mogao, teoretski mogao, ovakve golove zabijati za kockaste jeza me hvata. Modrić Ibrahimović ajme..
|
Prava HNL tekma:puke:
|
Ovaj ibra je malo tenkre ali zna igrat lopte :). Čoek jede malu djecu...
|
Citiraj:
|
Leo Messi Leo Messi, Argentina Argentina-najbolji igrač u povijesti :D
Ibri kopačke čistit... |
Citiraj:
|
tenkre? Zašto tako govoriš za njega? Što ti si kao bolji koji sjediš na stolici i ovo pišeš?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Rekao sam davno da po meni Ibra nije u rangu Messija i C.Ronalda, mislim oni su vanserijski, ali fascinantna je i očita razlika da je Ibra jedini igrač koji apsolutno može igrat sam, daj mu 10 balvana i lik igra nogomet... dok ova dvojica ipak ovise o ekipi.
Nevjerojatan je |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:59. |