![]() |
Evo igram i ja San Andreas. 1024x768 sve do kraja AA na 2. radi super negdje zna malo trznuti al ostalo je ok.
Lik mi je nabildan i stamina do kraja. bmx vozim ko mali od kvarta a ni motori mi nisu nepoznati ;) Inače Vercetti je puno veća faca od CJ. :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A ovo za vercettija ću vidjet kad pređem igricu :) |
Citiraj:
A ovo za vercettija ću vidjet kad pređem igricu :) |
Citiraj:
Vercetti takes shit from no one :D |
Citiraj:
|
:D a kako se zvao onaj glavni lik iz GTA trojke?
|
E ljudi, ajd ako ko ima onaj patch lijepi neka mi se please javi na PM. prezauzet sam igranjem da bi tražio po netu :D
BMX-u rasturam :D Sancheza isto :D aute pomalo dižem ali samo zato jer mi treba driving skill. nisu inače auti za mene. a i upravljanje vozilima je puno teže tako da neću sada odma prčkat po handling.cfg iako sam primjetio da su sada stvari puno preglednije nego u vice city-u... šta se tiče stamine preporučam odlazak u teretanu... |
Citiraj:
Pojavljuje se i u San Andreasu i u GTA 2 |
Citiraj:
|
:D woow cool a kaj on tamo radi ako smijem pitat?:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
S njim se utrkujes u jednoj misiji i zbog njega te Catalina ostavi :D |
Ma Verctti je zakon,a ne CJ onaj PIMP za kojeg kao radi dodemu u auto i drito gan u glavu strasno.......Shancez je zakon po onim poljima s njim mrak.....bajs mi je smece!
|
Citiraj:
|
Fakat ne kuzim te probleme, ja dobio igru, instaliral, nafrljil sve do jaja(1024x768) i sve pet, bez frke...
Dobro ajd, frapsi nisu steli sljakat jucer al... Ak nekom pomaze: nForce: 6.14beta GeForce: 77.72WHQL(radilo bez frke i sa 76.50) Audio - ne znam neki prastari Realtekov(imam ALC655 - no Soundstorm) |
instaliraj drivere 71.84, mom frendu rade savšeno, nemoj uzimat te najnovije..
|
Citiraj:
Taj lik ti je bio i u GTA2. Nista ne prica jer je nijem (zato su ga neki nazvali Mute) A njegovo ime se ne spominje do pred kraj igre kad te Catalina zajebava preko telefona i zeli CJa uciniti ljubomornim :D U jednom pozivu CJ se javi a s druge strane cujes Catalinu kako stenje :D "...oh Claude, yes Claude.... :D Isto tako Ken Rosenberg (Tommijev odvjetnik iz VC), kada se prvi put pojavljuje u SA prica na telefon sa tajnicom od nekog Tommija (bas se pitam kojeg) :) i ona mu kaze da gospodin Vercetti ne poznaje nikakvog Kena Navodno je Tommy, nakon sto je zauzeo Vice city, pocetkom 90-ih poslao Kena u Las Venturas na odvikavanje od droge, jer nije zelio nafiksanog odvjetnika. Eto da malo povezes ova 3 nastavka igre :beer: |
ajde hvala:D ej kakvi su dojmovi pali na sudare? Jesu ih dobro grafički napravili i dali se stvarno mogu vidjeti djelići tj. komadići tvog [sada već bivšeg:D ] auta u kojem si se zakucao ?:burn:
|
Ej ljudi!
Ja bi išo u pljačku, a ne znam kak. Nabavil sam kamion, ali ne znam kaj sad. Baš mi se ide pljačkati... Inače sam jako dobar i pošten čovjek na GTA:SA pa bi htio i nastaviti. :p I kaj se tiče svih tih problema s igrom, slažem se s Brain32-om... Dajte si reinstalirajte windowse i s običnim, najstarijim mogućim driverima pokrenite igru :D Thanks |
Citiraj:
|
da započnete igru pritisnite tipku 5 : lol2 : : lol2 :
|
Imao sam krivi kamion :D
Thanks anyway |
A di nać kamion, čuo sam da se dignu lijepe pare na tome...
Ja sam sada u fazi kada uhite sweet-a i kada je grove street pun balla :grrr: |
Evo imam igricu tjedan dana baš sam je izbrisao jer je totalno sranje, bugova ko u priči, glupe misije, autentičnost sa ostalim gta, ocjena od 1 do 10 - 4,
Evo nekih sranja: Zabiš se u nećiji auto, lik izađe van i počne po tvom autu lupat sa šakama. Policajci su glupi ko ku**c, vidjet cete i sami. Auto se okrene na krov i eksplodira (šta je to realnost????) Sve puno repera i sl. sranja. |
Citiraj:
A ova "sranja" sto si nabrojao :rolleyes: mislim stvarno necu ni komentirati :smoke: |
Auto na krovu je zaštićeni znak GTA serijala :D
Meni nema APSOLUTNO nikakvih bugova. 0. ništa. sve radi. ni jedanput se nije smrzla, pala. ne gube se texture... očito mi komp dobro štima :D još jedno pitanje, kako napravit fuckin barrel roll u autoškoli??? |
Meni igra radi savršeno, bez ikakvih bugova ili slično. Sve postavke na max, kako u igri tako i u CP od grafe.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:51. |