![]() |
Citiraj:
|
daj netko link za live stream
|
pocelo je, hamilton opasno zaspao na startu, prvi krug vettel ima 2 i kusur sekunde prednosti
|
|
Citiraj:
|
Neee oba mercedesa vani!
A za gledanje pozvao sam majstora posložio stari satelit i gledam preko njemačkog rtl-a |
ja neke ne kuzim
napisem lijepo kaj da se napravi i kak da se gleda prek BBCa i ponovo se postavljaju pitanja kak gledat. |
u svakom slučaju meni expand shield ne radi.
|
odlicna utrka, pretjecanja, odustajanja, manji sudari, nadmudrivanja na stazi i kroz boksove, stvarno odlicna utrka i najava dobre sezone.
|
Petrov na postolju, a ako Hamiltona kazne zbog oštećenja, stiže i Alonso.
Odlična utrka. |
@Bruno84 Thx za link :chears:
Odlična utrka i napokon dobra grafika, sve je lijepo pregledno - brzinomjer, okretomjer, stupanj prijenosa, KERS - odlično! |
BMW Sauber 7 i 8, neloše:)
|
Super utrka
Perez je napravio odlican posao, samo je jednom bio u boksu :D Hamiltona mozda kazne. Mercedes me razocaro isto kao i race pace od ferraria. mislim da ce morati napraviti puno posla da stignu mclaren, a kamoli RB |
Citiraj:
na BBC su to spominjali cijelo vrijeme da bi ga mogli kazniti jer podnica kada zavrsi trka mora biti odredjene debljine, a hamilton je rekao da je jako ostecena. Whitmarsh je za BBC rekao da on ne vjeruje da ce biti kaznjeni :D |
Dosadna utrka, ima li ovo više smisla:) S tim svim pravilima su unazadili formulu za 10 GODINA
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
osim debljine podnice kaznu moze dobiti i ako nije dovoljno viskoko od podloge (a cini mi se da je 20 krugova strugao s njom po podlozi) |
Dobar BBC,dobra utrka:)
|
Našao sam, Belgija 1994.
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Bio mi je super gubek kak je reka da je massa bio uzasno spor :goood: ali da ga je bilo jako tesko proci jer se je dobro branio |
Odlicna utrka i obecavajuci nastavak sezone. Steta za Matorog :) odlicno je startao a opcenito mercedes nedjeluje lose, kako i sami kazu imaju brzinu.
I cestitke Petrovu , napravio je odlican posao, no ipak ceka se Kubica da pokaze skill. Sto se tice expact shielda i gledanja preko bbc-a sve je funkcioniralo odlicno. Gledao sam sat vremena prije trke, cijelu trku i nakon, i bilo je svega 4 conn interrupded na mozda 2 sekunde. Sto se guma tice izgleda da i nisu toliko lose koliko su momcadi pi*dile na testiranjima :D |
Ako hoćete gledati stream preko BBC One web pagea (http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/) instalirajte si Expact Shield. On će vam "dodjeliti" UK IP adresu i možete bez ikakvog problema gledati sve BBC-ove streamove. 20 s posla. :)
|
GP4 ima ukomponiranu debljinu podnice.Zavrshish utrku ali te diskvalificiraju ako nije sve po peesu:)
|
Citiraj:
sam kaj su neki lijeni pregledat zadnje 2-3 stranice da nadju kaj ih zanima |
Ima li još netko problema sa expat shieldom??
Meni se ne može spojit na tu IP adresu kad ga pokrenem! |
expat shield + BBC radili jutros ko zmaj, čak je slika bolja od očekivanja. zgmmax :care:. još da me ne baniraju sa svih trackera zbog proxyja i sve super
|
|
Citiraj:
|
Adam Cooper:
#F1 People are asking about Hamilton's plank, it wasn't an issue as far as the FIA was concerned na internetu ima HD verzija dokumentarca o Senni, vise od 2 sata traje, obavezno pogledati, samo jos uvijek nema engleskih titlova (ja sam portuglaske preveo pomocu google translate i moze se tako gledati) |
http://autoklub.jutarnji.hr/od-vn-ma...taje--/934714/
nadam se da će biti i na nekoj regionalnoj istočnoj postaji :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:07. |