![]() |
Dota 2 New Tidehunter Model može se vidjeti ovdje : http://www.dota2club.com/2011/dota-2...ehunter-model/ :respekt: |
iskreno nisam u gameu opce primjetio da se promjenio :D
|
Moze ko invajtat za betu? username na stimu mi je : duke_nukem_f
jer ak sad ne dobijem betu, mislim da ju nikad nit necu zaigrat... |
Nema vise inviteova, a i oni koji su imali vec su inviteali :)
Trazena roba :D |
A di sam ja bio! tek neki dan sam prijavio za betu :(
|
|
e ekipa aj dodajte me na steam ko ima dotu 2 i oce igrat, mutavo mi solo.
steam - shockrebmx |
daj mi ti posalji invite za dotu2 :D
|
:D
nemam invajtove, sad sam tek invajtan. sa da ti kazem, snadi se druze! sansa da ces ga dobit sam tak na lepe oci je 0.1%. |
Eo tko hoće kupit beta key
|
Sramota, dao bog da mu Valve banna account.
Debil |
A neznam da će ga banat jer su se pojavili kijevi i na steamgifts i "poklanjaju" ih bez problema.
|
Ma znam, ali kako ga nije sramota prodavati nešto šta je dobio džabe, i sigurno cvilio svaki dan za to...
Kažem, takvima momentalno zabraniti pristup beti, pa će se naučiti. Pazi, to sa inviteovima na steamgifts su ili ljudi koji su od početka u beti ( tako sam ja dobio key ), ili ekipa koja je slučajno odabrana preko surveya ( a takvih je jako malo )... Žao mi je što ih ne pobanaju, jer Valve zna puno toga, tko se i kada i kako koristio s accountom, čitam na dev.dota2.com da masovno seru ljudima koji shareaju accountove. Jebiga, nisu oni mala kompanija, sve se zna :D |
Ja znam samo da čekam da konačno izađe van i da nebude preskupa tipa 50€ jer ju onda sigurno neću kupit dok se malo cijena nestabilizira.
|
evo nakon par dana igranja, dao bi 50 eur bez beda za ovo jer odlicno napravljeno i igrat ce se sljedecih 5 godina sigurno.
|
Da, igra je odlicna, nek joj nabiju sto vecu cijenu, bolje nego da bude free2play, jer ce biti puno hon/lol nubova i leavera, vec sad u beti ima jako puno igraca koji veze s mozgom nemaju :D
|
ajde dajte meni pro noobu jedan beta key :D
|
Uf, duga je lista kod mene za keyeve, ako ikad dobijem inviteove vec ih imam bar 10 zabiljezenih :D
|
Citiraj:
|
http://www.gamersbook.com/scene/news...-giveaway-yet/
Ja sve korake obavio samo fale još dvojica da team napravimo ajde javite se ljudi ili tu ili na PM! |
:/ ne mogu doc do keya. izgleda da cu morat cekat release :nono:
|
Citiraj:
Inače je predstavljen dota 2 hero Dazzle, link : http://www.dota2club.com/2011/dota-2-dazzle/ tnx !!! |
Dazzle je od pocetka u igri, ovo je neka prastara vijest :D
Jucer je napravljen mali update, samo je dodano save/load opcija u competitive matchevima, izasao je samo radi dreamhacka koji pocinje, dok danas (tj sutra) u 02.00 ujutro dolazi pravi patch sa novim herojeom. Sudeci po naslovu na dota2.com, vjerojatno je rijec o naixu i/ili atroposu |
Citiraj:
atropos <3 Jutros saznao da mi je frend dobio beta key, tako da večeras idem do njega malo vidjeti live action, možda i odigrati malo. Bit će ovo dobra noć, predosjećam :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
upravo napravljeno, moj nick je isti kao i na forumu tu. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E da se i ja pohvalim da imam betu.
Btw dal se samo meni dešava da mi ponekad ne zabilježi pobjedu, a poraz, naravno, svaki :D. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:50. |