![]() |
Opet sam zapeo,jos jednom ako netko zna.
|
Citiraj:
|
Ty,idem isprobati sada :)
|
Pitanjce:
|
nije igra losa ali neznam nekak me ne moze zadrzat 3-4 sata u igri kao prvi dio .... hm ili su tu godine i pomanjkanje zainteresiranosti :D ....
|
Meni je ovo prva igra nakon dugo vremena, osim voznji i multi pucacina , sto me zadrzala vec sigurno desetak h igranja.
Sad sam pri kraju drugog chaptera i malo sam zaglavio na onoj velikoj, vatrenoj mrcini sto moram ubit . Pa ak neko ima kakav tip, naka mi slobodno malo olaksa. |
ja mislim da sam u zadnjih 4-5 dana odigro barem 20 sati, tak da kod mene nema priče o ne-zadržavanju.
@magarac: |
Ipak sam na kraju vratio sejv skroz do tamo kad sam našao onu biljku za Mongoose i kad sam stvorio napitak sve je bilo OK, Šila je bila tam di i treba biti i išli smo na Kayrana kojeg sam riješio bez večih problema.
Jedino što sam ponavljao i ostale QUestove koje sam bio riješio ali kad je bio taj bug sa Šilom i nisam mogao ići u fajt. Nego, kako se unište one Nekker rupe? Endrege sam riješio ali ne kužim šta treba sa rupama |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jos nekkere rijesim i gotovi mali questovi, pa na Krakena. Ah da, i onaj Troll quest iz DLC-a jos moram rijesit takodjer. PS: Zna netko di mogu nac silver ore, naso design za yellow meteorite silver sword, super je ali mi fali 1 silver ore i nikak ga nac negdje, kod trgovaca vec pokupovo sve... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jeli ko zavrsio igru sa svim side questovima?
Koliko ima chaptera i koliko vam je vremenski trebalo? Ja evo krenio drugi chapter,16 sati igranja :D |
najvjerojatnije ima prolog + 3 chaptera + epilog. rješio prolog i prva dva, gotovo sve side questove, mislim da ima nekih 20 sati.
|
Da,cujem da je 4.chapter dosta dugacak,a 5 kratak,mogli su barem vise chaptera napraviti,imali su vremena,ipak je to only sp igra...
Valjda ce DLC-ovi popraviti to... |
Citiraj:
|
Citiraj:
btw prešo sam ju i žao mi je, jest da sam 3. chapter i epilog nekako na brzinu, al ipak to nekako prekratko. dobro epilog ajd, al 3. mi nekako prepre kratak :stoopid: |
Moze li se igra nastavit igrat nakon sto se prede prica?
|
ne.
|
Citiraj:
baš gledam po netu, http://img199.imageshack.us/img199/6...5200506516.jpg (na gtx 580) wtf :S |
Jel zna netko gdje se nalazi Dun Banner's standard?
edit: ok uspio sam naci, cijelo vrijeme mi quest marker krivo pokazuje... |
Citiraj:
|
Ne, ne, ovo je moguće.. :D
Čitam postove o igri (nisam ju ni poceo igrat, trenutno sam na Fallout NV) ali mogu zaključit da je Witcher baš onako društvena igra, kooperativna sa svim članovima foruma :D Pa dajte ljudi igrajte sami, čim malo zapnete odmah pitate što i kako, pa draž rpg-a u upravo u vašim odlukama, traženju, razgovoru.. ;) |
Moram reci da je ovo prvi vrhunski rpg nakon dugo vremena (fallout je sad fps/rpg pa se ne racuna :D), prica je odlicna a igrivost izvrsna mada se treba naviknut jer ne tolerira bas najbolje suvisne klikove.
Prica+ makljaza lagane gamadi+ opako taktiziranje (HARD) kod vece gamadi + boss-ovi Jos kad sam skuzil da je na karti hr. glagoljica...vrhunski dodatak, uzet postojece mrtvo pismo je genijalna ideja. Veliki plus su arkadni elementi poput tucnjave i obaranja ruku, bas lijepo dodje malo relaksacije u barskoj tucnjavi nakon nocnog klanja po shumi, jos da su ubacili neke logicke zavrzlame, bilo bi idealno. Kaj se tice grafike, ful je cudna (FPS i postavke grafike nemaju veze jedno s drugim puno), bas na random varira al nigdje ne steka, tu i tamo trzne samo. Bas me zanima koje ocjene dobiva witcher 2 kod recenzista koji su Dragon age-u 2 dali vise od 50% (po toj analogiji >400%). |
Igra mi je odlicna.Podsjeca me na Demon Souls sa PS3 koji sam presao 5 puta. Sve sam nafrljio na max detalje u 1920 x 1080,iskljucio ubersampling i vertical sync i radi fluidno bez trzanja i frame dropova u zescim scenama.
http://www.pohrani.com/t/2I/OR/3jKoC0HE/untitled.jpg |
Citiraj:
Potpis na napisano. Što se tiče "logičkih zavrzlama", ima ih par. Nisu sad neke glavolomke, ali ok su za promjenu ritma (npr. gargoyle quest, crtanje rune kontrolirajući kralja, "skriveni" quest u 3. aktu). Borba mi je jako dobra, samo bombe, noževi i quen sign su prilično OP (koliko ovaj termin ima smisla u single player igri je upitno), posebno s par poboljšanja (igrano na hard). Ako je nekome preteška borba, izabrati 2 skila koji pojačavaju učinak bombi i trčati okolo + spam bombama. Čini mi se da Grapeshot ima najbolji price-performance :D, jer zahtijeva samo dva sastojka i ne zahtijeva svijetlo plavi kojeg koristi npr. Swallow, IMO dosta rjeđi od ostalih sastojaka. Za mini-bossove i teže protivnike noževi su još bolji od bombi (postoje srebrni za monstere). Također "brže kotrljanje" je odlično i u borbi, a i za kretanje na dužim udaljenostima izvan grada. |
uf ova igra je veoma frustrirajuca, ne sjecam se kad sam zadnji put igrao igru koja mi je popila tolko zivaca sto se tice borbe i kontrola... ali ostalo sve 5 :D
Jedno pitanje za ove koji su igrali witchera jedinicu. Kolka je razlika izmedu jedinice i dvojke sto se tice borbe, kamere i razvijanja lika (skillovi, crafting/alchemy i sl)? |
|
Presao i ja igru i sve u svemu jako pozitivno iskustvo. Steta sto su 3. chapeter i epilouge tak kratki ali s obzirom koliko traju danasnje igre ova je jos i dosta dugacka.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:57. |