![]() |
ispod gtx470, o nvidii nemoj ni razmisljat
|
Citiraj:
|
Ionako mu je tih 1k kn premalo za bilo koju GTX.
|
@tagan
RECI ZA ŠTO TI TOČNO TREBA GRAFA! ako ne radiš u zahtjevnom openGLu zaboravi na quadro/FireGl. Nvidia je davno rješila problem softmodanja i ne isplati se zahebavat s njom, Ati je BOG za softmod, priče da je softmodana grafa inferiorna originalu su baljezgarija, dobar softmmod (mora se pazit očno koja vrsta meme je na grafi i kolko je ima) je u 2% isti ko original FireGl, samo je 5x jeftiniji:D Ovo je isprobano iz prve ruke na više Atijevih kartica i 100% je točno Preporuke od 1500+kn za Quadro kartice (fx558 i sl.) je BACANJE NOVACA na predpotopno smeće, to je junk proizvod koji ne služi ničem korisnom. Mislim da ti je najbolje ubost neku polovnjaču atijevu do 250kn i spičit softmod pa vidi kako jede quadrice do 5000kn iz prve ruke. ALi pobogu reci za što ti treba grafička (koja namjena)? |
ovak, konfa je u sigu, starija kanta, i uzimo bi neku grafu jaču..
znači, zanima me koju da uzmem da može fortron 350W tjerat, i da ju proc full iskoristi? ja sam razmišljo o nekoj 8800GT/GTS.. do 400-500kn.. nikakav daljnji upgrade neće biti :) |
8800GTS G92.
|
GTS 250 / 9800GTX+ / 8800GTS
neces faliti s nijednom od navedenih... |
mene zanima što da uzmem za nekih 600njak kuna da se nekak na tom fura starcraft 2 ostatk konfe je amd x2 240 2 gige ddr3 1300 mhz
|
HD4670
|
Citiraj:
|
ako vec dajes 100€ i nemas nekih problema sa napajanjem bolje idi onda na hd4870 koja zbog malog broja dx11 igara ce sigurno jos godinu dvije biti sasvim pristojna graficka, a u dx10 daje bolje rezultate od 5670
|
Zaboravio si najvažnije - koliki monitor imaš?
|
Citiraj:
|
Onda ti je 4870 i overkill ...
|
Citiraj:
|
ako ima garancije i bundle to je sasvim ok
ako ti se da malo pricekati da se upecati ovdje bez garancije i slicno za 650-700kn ako ti je bas tih 50kn greda :) |
Citiraj:
|
a dobro, ako se planira uzeti graficka da ti dura 2-3 godine, 100-200kn tamo vamo se isplati dati vise, pricekas malo pa upecas nesto i sretan prodavac, sretan i ti ... ali uglavnom od radeona za te novce bi ti hd4870 512MB sasvim odgovarao tvojim potrebama
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dakle, 4870 je svakako isplativija kupnja |
ljudi evo moje konfe u sigu..i igrao bi MAfiu 2 i Metro 2033 na full detaljima , jel ovo ok:
VTX3D ATI RADEON HD 5770, 1GB DDR5, HDMI, DVI, HDTV - 1320 kn |
Neces igrati bas na full detaljima, pogotovo Metro... Ali neki medium-high bi moga proci..
|
čekajte 5770 ? da nije dovoljna za Metro 2033 na full detaljima? uz ovaj cpu?
|
Citiraj:
|
to je vise do igre nego do hardvera...neoptimiziran je taj metro
|
ma lagano me briga za dx11 :D , Al igrao bi konačno sve u nativnoj rezi , makar bilo i DX8:) na ovome monitoru , jer negdje ova grafa šteka , Just cause 2 , Metro , etc.. a tu je , čak i za nadolazeću mafiu 2 , 5770 , definitvno best buy
|
Pozdrav svima!
Trebao bi promijenit graficku(7600 gt),a neznam koju da uzmem.Proucio sam vase stare postove i skuzio sam da bi mi HD4850 ili 250 gts najbolje legle,a toliko bi se i mogao protegnut(900 kn).Moja konfa je:monitor 17",proc.Athlon 64 x2 3800+,2 giga rama,napajanje Scythe 750w...Koju odabrati?Mozda neka treca?Inace komp sluzi samo za gaming,a nabitnije mi je da bez problema igram BF2,BFBC2 na sto vecim postavkama. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa ocito ulaže u buducnost :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:50. |