![]() |
Evo odigrao malo upravo, grafika nije baš ko iz 2002. kak je neko naveo ali nije ni neka ultramoderna. Od igre nisam imao prevelika očekivanja, pošto je svi kude, ali mene je ugodno iznenadila - jedna čist ok pucačina za ubit par sati, ne tražim ni svemirsku grafiku ni specijalnu priču nego samo klasičnu pucačinu, a to ova igra ima za sad.
|
Multiplayer neću igrati.Isprobao sam BETU i nije mi se svidjela niti malo.Tko voli, neka izvoli.
Što se singleplayer-a tiče, prešao sam kroz par sati.Istina, prve dvije misije su bleh, pogotovo prva.Ono, rush in i mnogo pucnjave. Međutim, kako se igra razvija, postaje sve zanimljvije.Meni je priča sasvim solidna, na mjestu. Mape jesu uskog grla, ima dosta choke pointova, te se ne može baš 'švrljati' okolo da se dođe do clja, već ima točno zacrtan put po kojem se ide (isto tako postoje točno određena mjesta za cover), zato tu stavljam minus. Grafika nije nešto posebna, ultramoderna, ali nije ni za baciti. Pogotovo mi se sviđaju animacije, tu stavljam veliki plus, te sam u par navrata mislio da gledam film, lijepo su animirali pokrete i sve ostalo. Jedna velika, tj. ogromna prednost ove igre je odlična optimiziranost. Na svojoj konfiguraciji 'vrtio' sam igru na 1280*800 bez VSync-a, sve ostalo po defaultu. Jedino što mi se zbilja ne sviđa je što u glavnom izborniku nema opcija za Advanced video settings, već se može samo podesiti brightness, contrast, rezolucija, te uklj./isklj. VSync (barem ja nisam mogao pronaći). Zvuk je solidan u SP-u, pogotovo vokali.Zvukove u MP neću komentirati, pošto puške i ostalo imaju previše bass-a za moj ukus i sve je nekako skompresirano.Ne znam zašto primjećujem razliku u zvuku između SP-a i MP-a, ali jednostavno primjećujem. Kampanja je kratka, ali to ne mogu zamjeriti, pošto je to danas već standard.Ima stvarno odličnih misija, naći će se za svakoga ponešto. Uglavnom, 7/10. |
@Mansky - kako nemaš advanced video, pa samo scrollaj dolje u video settings - imaš defaultne low medium high i custom kad sam radiš kak ti paše podešavanja detalja tekstura, shadowsa i to, a ispod je još i aa on ili off.
|
uf strasno napredne postavke...
nego jel neko nasao kako rijesiti akceleraciju misa? kopam po .ini datotekama i nisam uspio nac... |
Citiraj:
Multy je napravljen u Frostbite enginu od strane DICEa a singleplayer je radija DangerClose u UT3 enginu, zato su razliciti :) U SP-u ima i prone i lean, samo sta mi je puska u nekom predator stealth modu pa mi se ne igra, ne znam do cega je, tj znam ali o tome se ne prica :D |
Citiraj:
Meni miš/miševi radi/e (logitech mk300 wireless i logitech m205 wireless) sasvim ok... |
je kome možda na kraju druge misije kad gledas kroz onaj neki dalekozor i treba sabotirat neke debile u daljini se zablokira reload te artiljerije?
ja gledam kroz taj dalekozor i stisnem i držim lijevi klik i nis se ne dogodi, a reload se zastopa i nemogu ponovo bacit?! :S any help? |
Citiraj:
Meni se čini kao banalni problem kod korištenja krive droge :D Znači... igra je izašla? Nisam ni znao, nevermind, nije ni da se treba znati :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije da mi treba, ali eto, pošto nisam mogao naći reko da napomenem. |
Citiraj:
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
je, jer sve ostale su normalne. a postavke misa su pozorno tvikane da mi budu optimalne, nema sanse da ih mijenjam. na kraju sam uspio u nekom .ini promijenit smoothing i sens, sad je igrivo. al svejedno fail, treba ubit onog ko stavi akceleraciju misa u igru.:fuming: |
Odigrao jučer popodne, ovo je kopija modern warfarea i drugih shootera, par fora scena, loše skriptirano, whatever od priče (mi dobri ameri, afganistanci zli)
sve u svemu očekivah više |
Citiraj:
Ja sam potpuno odustao od igre nakon buga koji mi nije dozvoljavao da idem dalje, a jednostavno me igra nije tolko privlacila da resetiram misiju i pocnem ponovno pa mi je uninstall bio brzi i laksi :D |
Samo za one koji su igrali
|
|
|
|
Slažem se, nije nešto.
Instalirao, malo odigrao i izbrisao. Oružja su nekako čudna i sama "atmosfera" mi je bezveze... |
Citiraj:
nema druge nego ponovo misiju i onda taj dio prec iz prve gl :zdero2: |
evo nakon što sam prešo igru imam pravo reći da je ovo najveće smeće koje sam igrao pa možda otkako igram igre, ja neznam kako recimo igra može biti gora od svog prastarog prethodnika medal of honor:allied assault, nemogu shvatit kako mogu napravit tako striktno linearnu i bolesno skriptiranu igru.
za primjer dajem kad sam pucao helićem raketama po nekoj zgradi i njoj niš, i onda mi misija kaže da su u zgradi ljudi i da pucam po njoj, i on da ju srušim..to je katastrofalno za igru današnjice a da ne pričam i nekakvom blesavom osjećaju dok pucam kao da imam neki plastični pištolj na vodu..ovi talibani svi isti samo dolaze s brda u hordama i dođeš mi iza leđa ilči bilo di i tolko je AI glup da te ovaj nit ne skuži, a igrao sam na hard da napomenem umro sam par puta čisto zato jer nisam znao kud se kretat trebam pa sam popio rpg al to je nebitno, od ove igre sam očekivao dosta, ipak je to moh, začetnik ratnih igara, ali eto, uspjeli su s*ebat i ime moh i sve što je povezano s igrom, igra je dobila uninstall jer sam ubiti jedva čekao da ju završim da mogu reć ''da, smeće je.'' |
@mamut - ja sad je jutros preso. nije mi bila toliko smece, obicna kratka igra je bila, dok nisam procito tvoj post. sad je i meni sranje :)
a skriptanje je najgore ikad napravljeno :D |
EA je trebao sačekati malo i dati Respawn Entertainmentu (nekad Infinity Ward) da im napravi SP za MoH, buduci da su sad partneri.
|
Trebali su oni taj novac i vrijeme uložiti u BC2, više bi im se isplatilo.
Nisam još probao igru i nekako sumnjam da ikako i hoću |
ni nemoj, duze se skida nego sto traje SP.
|
Meni je igra igriva!! Nije nista posebno losa! Grafika je takva kakva je, tesko ce itko nadmasit BC 2 sto se grafike tice.. Malo promjene dobro dodje nakon shotgun pussya u BC 2.
|
Citiraj:
Bolje da su ulozili novce i vrijeme na igru nego na sve one reklame, tailere koji su izgledali uber cool i onda jos ubacili pjesmu od LPa :P |
Evo upravo igrao MP i solidna razbibriga.
SP nisam probao, mislim da ni necu :) |
Ma strašno, zapinješ za kamenje koje je visoko cijelih 15-20cm, dok te Čečen mariše rpg-om u glavu ti pokušavaš preskočit kamenčić koji nemožeš preskočit ako nisi bar u malom zaletu.Strašno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:05. |