![]() |
Sretna nova godina ljudi :)
|
Svima sve najbolje u novoj. Eto, sa par dana zakašnjenja (oporavak od propuha) :D
|
Da malo bumpnemo.
Nisam uspio pronać neku drugu a ova mi se čini univerzalna :D Ima tko kakve ponude, prijedloge gdje za novu u Zagrebu i okolici ZGa? Jel ima Gjalski ove godine kaj? |
Ja picim u Mostar na devastaciju :)
|
Jel netko bio u Beču za novu proteklih godina? Imam priliku otići ali me zanima ugođaj. Ne zanima me devastacija da ne znam gdje sam nego lijepi ugođaj dobra muzika,hrana i piće a da ne potrošim 2000e u 3 dana
|
Za Novu godinu nisam bio, ali bio sam par puta u zadnjih 5-6 godina. Zadnji put u drugom mjesecu ove godine. Nije bas da ti je to grad u koji ces ici ako ne zelis potrositi puno.
Fuckin' taxi je 15 E za nesto sitno voznje. Za NG moze biti samo skuplje. :D Moja preporuka (ne samo tebi) za nesto sto je OK, a nije pretjerano daleko ni skupo je Poljska. Zivio sam tamo pola godine i te cijene su smijeh u usporedbi s ovim hrvackim. Novu sam proveo u Wroclawu, ali Krakow koji je jedna od top destinacija u Europi ne treba zanemariti. Za Krakow u programu obicno imaju (ako se ide preko agencije) odlazak u Auschwitz i Birkenau, te rudnik soli. Za ljubitelje zime, preporuka su Zakopane. Mozda malo skuplje, ali opet OK ;) Ako se ide solo tj. s ekipom, moze se sloziti lijepi, jeftini put. Ako koga zanimaju neke dodatne informacije, neka slobodno pita. |
ak frendica ne najde ekipu za Tenerife, onda vjerojatno Čakovec ili Varaždin. Makar, možda bi mogel i nekaj za Krakow organizirati... :D
|
Ja sam jednu Novu dočekala u Krakowu..a ovu čekam u svom krevetu :D
|
Citiraj:
Anyway, bojim se da će mi stara godina bit radna, onda lagano šetnja sa dragom do trga, pa 1.1. klopa + igranje ELITE poslije ručka i filmove. |
Vjerojatno online budem čekao :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kod frenda u resotran,Romanca se zove u vinogradu nekakvom,malo izvan grada. Naravno kad zaigra sve u tjelu biće nas oi cijelom gradu :D warum? |
Citiraj:
Hajde samo nemojte kada se devastirate da mučite jadne konje koji su tik do restorana i nemojte se kupati u Neretvi koja je nekih 150 metara, odnijet' će vas do Opuzena. :beer::roller: Klopa je odlična, a ni vino nije ništa lošije. :D BTW tu sam nekih par kilometara zračne linije udaljen, tako ako šta zatreba, zovi. :p |
Citiraj:
Znam da je odlična,frend iz ZG nam tamo kuhar vec 2 godine hehehe Iako znamo sve žive i nežive u Mostaru,moš br ostavit vjerovatno će nas bit potrebno vadit sa suda i 31.12. i 1.1. :D |
Odite malo na istočnu stranu na čagicu vadit će vas iz Neretve, ruku po ruku:D
|
Citiraj:
Znači to je taj kuhar iz ZeGea, čuo sam već. :D Ništa, srediti ćemo već nešto... :fiju::beer: A i za vađenje iz Neretve, imamo ekipu... :roller: |
Citiraj:
|
Jel se zna tko svira u Zg na trgu za doček?
|
žena i ja, šetnja do trga s bocom viskija. trebala je ići ekipa s nama no počeli su nešto srati kako bu hladno vani i sl pa će ostati u toplini svog doma gledajući isti onaj tv koji gledaju već godinama. no ne zamjeram im, na trgu bu katastrofa (gobac, pađen i stublić, izlizani repertoar užasa)
|
Jos se ivan stigne javit do sride :P
Ja idem s ekipicom na Brač na vikendicu, lagano gradele i vince, gg. |
*ebači, manje priče, više akcije pa će biti bolje. Nije ovo ljes i slične teme, osvajanja nepoznatog i poznatog ostavite s vaše strane ekrana.
|
Jao onima koji ce vani docekat Novu..bit ce i do -22 :(
Želim svima dobar provod večeras , bez pretjerivanja u alkoholu :P |
uhmm... s obzirom na temperaturu i postotak promila koji se još uvijek nalazi u meni još od Božića i tih dana, mi ćemo novu dočekati uz laganu večericu i kuhano vino.
A na repertoaru: How To Train Your Dragon 2 - na nagovor drage i jedan novogodišnji klasik When Harry Met Sally, prema Forbesu najbolji novogodišnji film svih vremena :P A ako ostane još vremena, nastavljamo sa The Office :D |
Citiraj:
kod mne se prase speklo....sad jos samo pladanj slozit...nec prestat jest :D |
Sretna nova u kojoj zelim puno posla para i zdravlja a sreca nakon tog dolazi sama
|
nek vam bude sretna i vesela godina ljudi :)
|
Sretna nova svima :)
|
ja nisam nikud išo pa sam među prvima koji čestita forumašina NG 2015!!!!
|
Citiraj:
|
Sretna nova i puno zdrave pameti zelim.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:02. |