![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo jednog artikla:
VGA PCI-E CLUB 3D ATI RADEON x1650 XT, 256 --nema ambalaže, nekompletno-- stara cijena:1082 KN nova cijena: 199 KN |
Jel ima ko iskustva sa slucajem da vam je HGspot trebao vratiti novce ???
Meni su prodali krivu grafu (malo sam i sam kriv kad nisam uzeo 3 min da bolje pogledam sta uzimam :hitthewal: ) i kako nisu imali vise doticnih trazio sam povrat novaca, ali kako sam platio maestro karticom nisu mi mogli dat kesh nego kao uplatit ce mi na racun evo vec 20 dana cekam uplatu i nista :fuming::fuming::fuming: |
Slična situacija ... Prije kojih godinu - dvije platio sam americanom laptop preko web shopa. Ispostavilo se da nije bio raspoloživ iako je bio na web stranicama. Čekao sam povrat možda kojih 2 dana. Savjet ti je zivkaj i dosađuj.
|
meni je krepao mobilac prije godinu dana iako je placen gotovinom stigli su novci na racun nakon par dana.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U tome je cijela caka... Al se mogu jebat kad nemam račun više... :( @ante2 Imao sam ja, uvijek sam dobio lovu osim jednom. |
Citiraj:
Ma garanciju će ti riješavati HGspot neovisno o tome zatvori li se poslovnica ili ne, kao što je dosad bio slučaj (samo ćeš im vjerojatno trebati poslati dio u ZG). Baš me zanima šta će se otvoriti tamo sad. Inače, u Šibeniku ti preporučam da kupuješ u Diska jer su dosta povoljni s odličnom uslugom i mogu nabavit svašta :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Moguće je da će se ponovno otvorenje pomaknuti za par dana. |
sta je sa nama u Istri? u puli ostaje poslovnica?
|
Bio danas u Mandiu HgSpot zatvoren->uzalud sam išo
|
Citiraj:
Treba li vam mozda radnika?:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ostaje, na njoj pise da se otvara 16.11.2009.Samo ako se svaka glupost bude kao i do sada morala narucivati mene vise nece vidjeti:lol2: |
Postovana Gđa/Gđica Bajkovac,zanima me da li imate namjeru ponovno otvoriti poslovnicu u Dubravi?Hvala :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zanima me kada ce biti otvorena poslovnica Dubrovnik
Hvala |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Kako koristiti multiquote http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121 |
čudno kako se sad glavešine ne javljaju i upozoravaju da postoji multiquote :p
|
U onom spamu sta sam dobio od vas se spominje slj. petak...jel to ostaje ili?
I jel ona tablica koja je spominje u tekstu stvarno tamo ili mene nešto sustav forwardanja zeza? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
prije 2 godine sam uzeo ps2 onaj noviji sa chipom i svime... cijela serija je bila pokvarena i sve je islo na popravak... a ja vec iso mijenjat par puta da vidim oce li drugi radit i na kraju sam trebo uzet ps2 fat ... :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:39. |