PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   WD TV Live (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=163098)

Lewis 24.11.2009. 14:00

CENZURAAAAAA :D :D.

BTW jel ima sanse da se na to cudo spoji nekako USB keyboard pa da sluzi i za surfanje :)? To bi bio poso za B-rada pretpostavljam :).

Cuky 24.11.2009. 14:00

a jesi zajeban :D

btw, ovo slobodno obrisi

EDIT: @lewis - i meni je to palo na pamet, samo nikako da covjeku javim da to proba slozit. meni je pala na pamet neka bezicna tipkovnica, sto bi bilo jos bolje

Lewis 24.11.2009. 14:03

Citiraj:

Autor Čuks (Post 1493293)
a jesi zajeban :D

btw, ovo slobodno obrisi

EDIT: @lewis - i meni je to palo na pamet, samo nikako da covjeku javim da to proba slozit. meni je pala na pamet neka bezicna tipkovnica, sto bi bilo jos bolje

Zicna/bezicna svejedno samo da je USB i moralo bi sljakat cool. Tada bi to bio full multimedia uredjaj jer bi lako mogo vrtit online video i sve pa cak i forume :).

micek_kc 24.11.2009. 14:05

Citiraj:

Autor tor (Post 1493287)
Evo, da ne bude zabune, da ja sam ne poštujem pravila. Ovak ok? :D

Savršeno :goood:

Nadam se da se ne ljutis :chears: to je bilo samo u sali :fiju:

leteci 24.11.2009. 14:06

Citiraj:

Autor Čuks (Post 1493293)
@lewis - i meni je to palo na pamet, samo nikako da covjeku javim da to proba slozit. meni je pala na pamet neka bezicna tipkovnica, sto bi bilo jos bolje

A to mu je 100% palo na pamet, ako je ikad upisivao išta sa malo više znakova preko onog daljinskog :stoopid:

Sa_Stilom 24.11.2009. 16:22

Sram te bilo! :p

Nego, ja radije ostavim crno nego da mi pojede sliku sa strane, tako da radim najčešće zoom 1.1 i to je to. Tu i tamo 1.2.

Poveća mi telka pa vidim iovak i onak :D

chvarko 24.11.2009. 20:15

Zašto kad reproduciram DVD materijal (.vob), na kojem postoje chapteri, ne mogu preskakati chaptere.
Koju god datoteku .vob otvorim materijal kreće od "prve sekunde" i onda ostaje samo premotavanje (max. 16x)
Postoji li bar mogućnost (za bilo koji video) "Go to", kako bi odmah skočio na npr. pola filma?

Sa_Stilom 24.11.2009. 20:26

Nema toga :D
Ja motam 16x začas dođe do pol filma :D
Bed je jedino ako film je u banani pa ne radi seeking...

Gledao sam baš American Virgin, puko film na pola, i nema seeking, pa sam dobio mali popizditis, i pusti dalje s kompa :D

Kruno M 24.11.2009. 20:42

Da li je moguće titlove pomicati po vertikali? Nekako su mi titlovi previše "podignuti".

Sa_Stilom 24.11.2009. 21:19

Ja još nisam skužio kako, ako netko skuži, neg javi :p

mahoona 24.11.2009. 21:24

Totalan debakl, dođem doma, hoću pustiti film, ne vidi đubre ni jedan jedini kompjuter u mreži, ne pomažu restarti, odštekavanja. Youtube radi uredno...prebrzo sam se poveselio da me novi firmware spasio. Ovo mi je sad još gora situacija, kaj da mu radim?
Jel mu mogu vratiti tvornički firmware, pa opet ovaj novi staviti? Mislim da ide sutra na reklamaciju.

rendula 24.11.2009. 21:28

vjerojatno ce te lagano odjebati i reci da ti doma nes ne stima s postavkama mreze :(

mahoona 24.11.2009. 21:33

Citiraj:

Autor rendula (Post 1493633)
vjerojatno ce te lagano odjebati i reci da ti doma nes ne stima s postavkama mreze :(

Mogu me znaš već kaj. Jučer navečer sam uredno pogledao film, ugasio uređaj i danas hoću pogledati film, upalim ga i nema teorije da otvori ili napiše ikakvu poruku kad stisnem Network shares! Ako kod njih bude htio browsati mrežu, vrlo rado ću ispasti kreten :)
Edit: odoh pronaći račun i pripremiti mrtvaca

mis 24.11.2009. 21:50

ima fora za brzo premotavanje .
Prvo se stisne premotavanje (rev ili ff) i zatim gumb za chaptere (prev ili next), onda preskace film po 10 minuta

tech 24.11.2009. 21:59

@mahoona voljan sam ga udomiti na cca tjedan dana, čisto da se uvjeriš da nije kod tebe problem:D

Sa_Stilom 24.11.2009. 22:07

Ja ga udomim na 2-3 dana, pa ga cijelog raskopam :D

mahoona 24.11.2009. 22:24

Brzo bi mi ga vratili kad bi vidjeli kakve sve feature ima :(

tech 24.11.2009. 22:29

Ne, al ozbiljno jesi probao kod nekog drugog?Vidio sam ga u akciji par puta i sve je radilo kak spada.

mahoona 24.11.2009. 22:46

I meni je nakon upgradea firmwarea proradio odlično! Dotad nije htio uvijek vidjeti sve shareove na računalima. Ali danas uopće ne želi vidjeti nijedan komp pod Network shares, a uredno mu mreža prema netu radi i streama sa youtubea bez problema. I mogu ga pingati sa kompa. Samo kad na njemu odem na Network shares, ništa, niti error niti onaj kružić da nešto radi, kao da nisam stisnuo gumb.

tech 24.11.2009. 22:55

Cudno...Si probao b-rad firmware?

mahoona 24.11.2009. 22:57

Upravo ga pripremam i čekam da žena ode spavat, onda ja nastupam sa usb stickom :)

Edit: Ni ovaj zadnji b-radov firmware ne pomaže, ništa se ne događa kad odem na network shares, ili file management, crko je mali sam od sebe...šmrc

Sa_Stilom 25.11.2009. 09:46

Sad sam se pogubio, ti si na XP?

mahoona 25.11.2009. 10:41

Ne vjerujem kaj ja sve prolazim sa ovim uređajem, ajde savjet kaj da radim.
Kako sam napisao u gornjim postovima, jučer navečer dođem doma i hoću pogledati film. Upalim WD-a, pustim ga par minuta, i hoću odabrati film. No međutim, kad sam stisnuo Network share opciju ne dogodi se baš ništa! Niti grešku ne baci, niti onaj kružić da nekaj radi, ništa! Odem na postavke mreže, mreža je ok, probam youtube - radi, probam Pandoru - radi. Odem opet na Network share, ništa. Ne radi ni File management. Ugasim uređaj, odspojim mrežu, struju....pustim ga par minuta, upalim nazad, spojim na mrežu, pustim par minuta, pokušam na Network share - ništa. Kao da prokletu tipku OK nisam ni stisnuo.
Youtube radi, pingam Wd sa kompa, ali neće mrcina na lokalnu mrežu. Lokalna mreža uredno radi, 7 računala na mreži 4 sedmice (jedan je moj komp, ostalo susjedi), 3 xp-a, međusobni shareovi rade ko sat.
Skinem onaj originalni firmware 1.01.00 i nakrcam ga na wd, odradi svoje, reboota, uredno se podigne sustav, vidim da je stari firmware (ima onu Wireless opciju), probam iste stvari kao i prije, opet ništa! Ugasim, upalim, mijenjam portove na switchu, resetiram router, budem prost, žena me gleda u čudu, ružno. Skinem onda B-radov 0.2.1 firmware, nakrcam njega, reboot, sve ok, digne se, sve radi osim Network share. Koma. Mislim, crko je skroz, pronalazim račun i ambalažu, vratim 1.0.11 firmware da me ne bi na servisu zezali. Probam još jednom sa tim firmwareom, opet ništa. Ugasim uređaj iz struje, pripremim ga za današnje odnošenje na servis.
Ujutro mi ne da vrag mira i prije nego sam ga stavio u kutiju mislim si idem ga još jednom probati, čisto da ne ispadnem kreten na servisu. Spojim ga na struju, upalim, odem na Network share i znate kaj je bilo!? :wtf2:

Kruno M 25.11.2009. 11:36

Stvarno si baksuz (bez uvrede). Meni se slična stvar desila. Upalim WD odem na network share i ništa, odem do stroja da provjerim da li je upaljen, naravno je. Opet do WD-a i neradi. Hm, odem do kompa i probam pristupiti disku koji je spojen na WD i to potraje par sekundi (prvo nije bilo WD-a na network listi, al se pojavio). Opet odem do WD-a, networka share i proradilo. Sada evo već par dana "surfam" po WD-u gledam čaćkam i sve radi bez problema...

hrki 25.11.2009. 11:37

proradio?

Cuky 25.11.2009. 11:57

@mahuna - jeis probao mijenjat ethernet kabel? mozda to pomogne

mahoona 25.11.2009. 12:30

Je proradilo. Sad me živo zanima kad dođem doma kako će biti. Nisam probao mijenjati kabel, kabel sam sam pred dva mjeseca provukao po kanalici, testirao sam ga, radi bez greške. Ne znam više kaj da sumnjam. Mislim, da je do kabela ne bi Internet radio na WD-u. Da uspijem otvoriti Network share i da mi javi neki error, rekao bi ok, nije sve posloženo kako spada, ali jednostavno njemu su jučer jednostavno umrli Network share servisi i ni makac. I nikakve preinake nisam radio na mreži, samo sam WD-a držao ugašenog iz struje cijelu noć. I kak da ja sad objasnim nekome u servisu da imam poluispravni uređaj, kad sad sve radi?

chvarko 25.11.2009. 14:34

Citiraj:

Autor mahoona (Post 1494097)
Je proradilo... I nikakve preinake nisam radio na mreži, samo sam WD-a držao ugašenog iz struje cijelu noć.

Bilo je dovoljno i 10-ak sekundi bez napona.
Vidjet ćeš jel će se ponavljati.

fango 25.11.2009. 17:27

...

.. uzeo sam s popisa Linksys WUSB100 (No Revision) usb wireless, medjutim nisam uspio dobiti nikakav signal u postavkama uredjaja, prateci upute pdf niti ne vidim opciju "please specify network type" vec samo "automatic" gdje ne nadje nista i "manual" gdje trazi ip address .. hm, bas citam da taj stick uopce nece raditi na wd-u, ne znam zasto ga drze na popisu bez obzira na reviziju .. molim preporuku za neki drugi koji koristite, a da radi .. ili ce ovaj eventualno raditi nakon nadogradnje wd-a?

unaprijed zahvalan!

mahoona 26.11.2009. 09:43

Samo da javim da je uređaj jučer normalno radio, pogledao sam film, sve prošlo bez problema, uredno browsa po mreži. Jedino sam primjetio da je malčice sporiji prilikom browsanja po folderima nego dosad. Baksuz veliš? Jesam :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:42.