![]() |
[quote=Jelc;1239110]Večeras na RTL-u počinje serija Taken
http://www.rtl.hr/index.php?cmd=show...rogram_id=1546[/quote nije to već bilo na rtl-u?? |
Pogledah sve epke Dirty Sexy Money, dobra je serija prilično zarazna, al šteta što su prekinuli snimanje usred 2. sezone.
Također pogledah mini seriju The Lost Room, napokon jedan SF baš kakav volim Trenutno gledam True Blood, zanimljivo al malo čudno, potpuno drukčije nego ostali filmovi i serija sa vampirima |
Tu i tamo pogledam House M.D., al mi je na neki način postao dosadan. Na kompu sam vidio sve od Californicationa, predobar je, upravo čekam 3. sezonu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja pratim dosta serija skoro sve što je na tv-u, neke gledam jer me zanimaju a neke jer imam vremena pa eto, ali sada ima dobrih serija (House, My Name is Earl, Kalifornikacija, Dexter itd..) |
[QUOTE=Sektor;1239215]
Citiraj:
Nemam blage, možda i je:) |
Od novijih počeo sam gledat
Leverage http://www.imdb.com/title/tt1103987/ predobra serija..Radi se o skupini lopova koji rade pljačke da vrate novac ljudima koji su izgubili imovinu itd. Nešt u stilu modernog robin hooda i njegove družine..Svakako preporuka Fringe http://www.imdb.com/title/tt1119644/ Ekipa koja rješava misteriozne slučajeve.. isto preporuka E sad me zanima jel izašlo šta još od tih novijih serija sa prvom sezonom što se isplati gledat..Gledao sam nešt malo True Blood ali mi nije baš sjeo.. |
....
|
Za one kojima je možda promaknulo-petkom na HRT-u ponovno jaše dobri stari Alan B'Stard:)
|
Uopće i ne gledam TV u zadnje vrijeme, uglavnom sve što mi se ikad sviđalo već imam na hardu... :D
ANravno kad dođe nakaj novo (pogledam preporuke) i to se nabavi... :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
E da komedija gledam Worst Week http://www.imdb.com/title/tt1197632/ urnebesno :D...može i takve preporuke :) |
gledaj "It's always sunny in Philadelphia"
http://www.imdb.com/title/tt0472954/ (It's like Seinfeld on crack) hehe lolčuga |
Citiraj:
Ja pratim fringe, house, two and a half men, the big bang theory...sad me zainteresirao ovaj worst week, Heroji i prizon brejk su postale meksicke sapunice za mene:) |
Citiraj:
Meni je promaknulo! Moram si namjestit podsjetnik svaki petak.. B'Stard je jedan od najvećih TV kraljeva ikad:goood: |
Citiraj:
|
Heroes (ofucano - gledam iz navike)
Prison Break (isto kao i Heroes) Star Wars: Clone Wars (jednostavno volim SW) My Name is Earl Knight Raider (bolje da ne pricam :D , ako netko slucajno razmislja o gledanju - NEMOJ) Merlin (pauza) Top Gear (pauza - nemoj da netko slucajo kaze da ovo nije serija, ardcor sapunjara :P) Legend of the Seeker (prica postaje ubitacno dosadna. izgleda da ce i ovo preci samo u naviku) BS Galactica (trebam sustich - vec sam vecinu zaboravio :P) vjerojatno ima josh nesto ali se nemrem sjetit :D razmisljam o House-u, Californication |
House - do jaja
BSG - bilo dosadno i sad se opet zahuktalo Flashpoint - meni super kanadska akcijska SWAT serija NCIS - dojaja likovi i dijalozi medju njima Top Gear - legende :D Dexter - jedna od boljih serija sto sam pogleda Life on mars - super remake serije koji ustvari i nije tolko SF kolko je dobar zbog godine di se radnja odvija Heroes - prestao jer je tolko glupo i dosadno, a bila potencijalno najbolja serija ikad. Jericho - steta sto se vise ne snima. Pogledao u jedom dahu Generation Kill - nahvaljeno, a realno bezveze. Cekas cijelo vrijeme dobru scenu i onda skuzis da je vise i nema. Grey's anatomy - super serija koju sam zapustio, ali mislim opet poceti gledati. Knight rider - nakon obecavajacug pilota - sranje Eureka - urnebesni SF koji je must see. Pushin daisies - bajka i meni super serija. probao true blood, ali nejde. Jednostavno se nemogu ufurat u radnju. A ima potencijala. Redneck selo, hardcore, vampiri... Ali nejde.... Evo to je sto sam gledao zadnje imam u planu pogledati Californication... :) |
Weeds rulez.
A glavna glumica je MILF iz mokrih snova... |
Citiraj:
|
true blood... ;)
obozavam vamp teme... [/vampire the masq-redemption fanboy] |
Meni je Worst dosadio nakon 10 epizoda, jednostavno ti postane žao glavnog lika :D
|
Citiraj:
to je više serija za jednom tjednom :) |
Dexter, Trava, Californication ... ovo se baš trudim pratiti, a ostalo ako uleti :)
|
a fuke iz seks i grada? :D
|
Dexter - dobra serija, ok priča, nema nerealnih "sranja"
OZ - ponovo gledam @ komp The Sopranos - isto kao OZ Everybody Hates Chris - skroz super serija |
Eto ja počeo gledat How i met your mother, super serija, ali definitivno su mi dalje najsmješnije big bang theory i the office, to nema konkurencije :)
|
Supernatural S04, Lost S05, My Name Is Earl S04, House S05...preporuke za svaku :D
|
....
|
Nije me bilo na forumu par dana, nisam se mogao odvojit od ekrana dok nisam pogledao sve 3 i po sezone How i met ur mother. Predobro.
Barney Stinson je moj idol. ''When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.'' :D BTW, jel itko zna koliko će još sezona bit, ili je 4. zadnja? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:19. |