![]() |
utopili se ovi u rijecini isto.....
|
Najebala Rijeka pošteno:)
|
Citiraj:
Ovo je točno napola :D nagutavao se jesam, ali ne od tuge. :D nakon tekme, sretnem Vukmana u bircu u gradu i velim mu: "jebemu mater, kak ste mogli izgubit" :D namjera mi je bila zejebancija, jelte, svakom se dogodi da nema svoj dan :D a on, siromak se usro, mislio da ću da ga bijem :D ali dobro, popili rundu i zejebancija bila. Jebiga, drepali i drepali i nije nas htjelo. Izgubili smo, a šta sada. I dalje smo treći. A izgubili smo jer se i Pamić malo previše busao. Lokomotiva zabila gol nakon velike greške obrane i povukli se u bunker. Kelava je bio odličan, najbolji Lokos definitivno. Nema veze, idemo dalje. Varteks idući tjedan :D |
Citiraj:
|
Sad Jurčić nema prigovora na suce, možda bi ovi trebali sudit dinamu u europi.
Nešto malo gledatelja bilo danas na golijadi. |
A zakaj bi bilo prigovora na suce?:stoopid:
Zaleđe se u međusobnim susretima svira samo riječanima, tak je to oduvjek:D |
najprije na drugom gledao Dinamo - Rijeka
onda na novoj tv pogledao Rambo 4 (završnu scenu) uvijek jedno te isto na ovoj televiziji :D:D:D najebali ko žuti u Rambu |
Citiraj:
Pa sad su pobjedili pa nisu suci krvi, a kad su u srijedu izgubili odmah suci a i protiv RB su suci bili krivi, čudno je to |
Citiraj:
Ja sam pogledao samo 1 poluvrijeme (trebao sam i drugo al nisam došao na drugo na vrijeme) i mogu reć iz par sudačkih odluka koje sam vidio na ponovljenim snimkama da su suci zakurac bili, obje strane zakidali, dinamu 2 akcije za redom suđeno zaleđe. Trebali bi naši probat eksperimentirat sa nekih 10ak sudaca? :D |
Citiraj:
Sa svake strane |
Ma ziher ne bi vidjeli penal, bar njih 9 (19) :p :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj u tom Dinamu nitko osim Moralesa ne zna izvoditi prekide? Mislim, ono, čovjek ih dobro izvodi, ali zar mora baš sve i sa svih strana. Ionak slabo trči a ovako mu polovica otrčanog otpadne na izvođenje prekida :D I ne znam zakaj tog Kramarića forsira. Mislim, dečko je ok, ali nisam baš vidio da je nešto puno pokazao, a igrao je dosta u HNL-u ove sezone. |
Pa, forsiraju i nosonju a pokazal je još manje:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nosonja je jak ko bik, ne znam zašto se više ne koristi tim svojim adutom. Citiraj:
Mandžu je trebao prodati već ovog ljeta, ni on se nije iskazao u ključnim euro utakmicama. A osim toga dao mu je sve ovlasti u momčadi - igrači loptama traže njega i kad trojica igrača budu u izglednijoj situaciji. Dok se sve odigrava na Mandžu nitko drugi od napadača neće doć do izražaja. |
Ma daj molim te...pa Tadić bi pogodil ono kaj nosati zapuca:D
|
Citiraj:
|
Balaban:D
|
|
Citiraj:
Njega sam zaboravil:D |
"The Joza duo" je van konkurencije; i Simic i Tadic :D Panjevi :D
|
Bil je i nekakav skandinavac al se nikak nemrem sjetit kak se zvao...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Rasmunsen ili tako nesto, Danac je bio :) Doso dritto sa pilane u Dinamo i rekao im da je napadac :) |
Citiraj:
Mene samo živcira kaj forsira nosonju i Mandžukića kad se iz aviona vidi da im je od one tekme u Salzburgu forma u silaznoj putanji. Slepička je pak u prvestvo krenuo s 2 gola i 4 asistencije nakon dva kola i od onda jedva da igra. Ne kužim to, trebao mu je dati malo više prilike a ne samo garbage time. A i čini mi se da si trener tek skuplja europsko iskustvo :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:26. |