![]() |
ja sam baš nadogradio stadion na 18 000 mjesta.sljedeće sezone ide i na 25 000 mjesta.
jel se isplati ulazit u V.ligu? svi mi igrači daju mimimum 3 zvijezdice a maksimum 4. te ako nije,kak da onda ne uđem? trenutačno imam sve pobjede i gol razliku nekih 39 : 4. |
Citiraj:
Ja sam se nakon 2 uzastopna poraza dignuo i sada sam opet 1. u svojoj lizi,što je dobro,jer tako ulazim u kvalifikacije za V. ligu.No nije još gotovo |
ja najvjerovatnije ostajem u 5 ligi, tj zavrsiti cu na 5 mjestu pa cu morati na kvalifikacije da ostanem
|
jos 4 kola do kraja kako stvari stkoje kod vas malo pricajte :)
Sretno danas |
Ja haram svojom ligom jer imam odlične igrače te bi sigurno bi u vrhu i V.lige,ali to još ne želim.
Proširio stadion na 18 000 mjesta te je sada i blagajna punija. :D |
Ako bude dalje sve po planu ostajem u V ligi čak i bez kvalifikacija...
|
Gmaza koja si 5 liga
|
140
al bude gužve u zadnjim tekmama... |
evo upravo kupio jednog impresivnog veznog za samo 2 milje.
pa recite dali opravdava cijenu : :D 25 godina , slabo iskustvo i nedovoljan vođa. TSI : 4150
|
To je neka realna cijena
|
Citiraj:
Impresivan vezni bi okvirno bio između 2.5 milijuna i 4 milijuna. A vidio sam da je jedan dosegao cijenu i od čak 7 milja. |
fak super kupnja
|
Citiraj:
Još je relativno i mlad igrač(samo 25 godina). Ali pošto ciljam na V.ligu onda i moram takve uzimat. Još si moram dovesti 2 impresivna vezna, 1 odlično krilo te 1 odličan obrambeni. I onda juriš ... :lol2: |
Evo pocet su vrijedi probati ali prvo instrukcije procitat :stoopid:
|
hehe nema puno :D
|
Moja pojačanja :
25 god, dobar nivo forme, Po iskustvu je slab i loš je vođa.
25 god, nedovoljan nivo forme, Po iskustvu je slab i nedovoljan je vođa.
obojica za 4 milijuna kuna. Ušao sam u minus od milju i 600 000 kn,ali to ću vratiti domaćom tekmom. :D kaj mislite o pojačanjima? (radi se o VI.ligi) |
4:0 dobih
4 u 6 ligi :D |
5:1 dobio.
I dalje haram 1.ligom.Dovoljna je činjenica kako su prva 4 strijelca lige moji igrači.(postigli najmanje 7 dok najviše 9). :D A još mi je i odlična stvar što mi je stadion bio pun. (cijelih 18 000 ) :goood: |
ja sam završio 4,,,
igram još sa prvim u ligi,,mogu ga dobit a netrebaju mi bodovi,,,tak da se ne živciram oko toga :D |
ja sam zavrsio 5 u 5 ligi :D uspio sam ostati nakon prve sezone :P
|
ja 4. tak da sam izbjego i kvalifikacije :D , dobra prva sezona u petoj...
|
ja moram u kvalifikacije :S
|
uspjesno sam prosao kvalifikacije :D, ostajem u 5 ligi, i sljdece godine po nekom realnom smislu i pogledu na konkurenciju racunam na 4 mjesto.
kako ide vama |
Ode 8 milja : plju :
Carlos Vitali TSI = 24 570 , 23 years, passable form Has inadequate experience and weak leadership abilities Stamina: excellent Keeper: disastrous Playmaking: wretched Passing: wretched Winger: inadequate Defending: world class Scoring: poor Set pieces: wretched Tijekom sljedeće sezone iam u vidu još 2-3 ovaka transfera, jedan obrambeni, jedan inner i golman ili još jean inner, pa očekujem ostat među prvih 4 :fiju::) |
Citiraj:
|
Pozdrav ljudi...ja sam opet završio na 3.mjestu lige,prvo mijesto sam popušio u predzadnjem kolu,di me random u.ebo....
Istrenirao sam si 3 napadača za iduću sezonu Eugeniusz Skrzypek TSI = 6 000, 19 god, slab nivo forme Po iskustvu je očajan i loš je vođa Izdržljivost: nedovoljan Na vratima: katastrofalan Kreiranje igre: loš Proigravanje: očajan Na krilu: nedovoljan U obrani: očajan U napadu: sjajan Iz prekida: loš Marino Malpezzi TSI = 3 750, 18 god, dobar nivo forme Po iskustvu je katastrofalan i očajan je vođa [Tehničar] Izdržljivost:slab Na vratima: katastrofalan Kreiranje igre: slab Proigravanje: očajan Na krilu: očajan U obrani: loš U napadu: izvanredan Iz prekida: slab Angel Penchev TSI = 3 300, 18 god, slab nivo forme Po iskustvu je katastrofalan i prolazan je vođa Izdržljivost: nedovoljan Na vratima: katastrofalan Kreiranje igre: očajan Proigravanje: slab Na krilu: očajan U obrani: loš U napadu: izvanredan Iz prekida: slab Te još 3 impresivna za prodat...Sada neznam dali daih druge sezone nastavim trenirat ili ne?pošto ću iz juniorske škole u 2.tjednu izvući odlično krilo,pa sam mislo ove prodat i kupiti par krilaca za trening,da ipak od svoga igrača nešto i napravim. |
Citiraj:
|
kako je prosao kup ja sam dobio 1:4 makar sam igra s drugom momcadi i par prvotimaca
|
Citiraj:
Kod mene isto,ali samo sam ja spušio....nije bed. |
Dobio 6:5.
Tekma bila napeta do zadnje minute,ali kvaliteta moje momčadi je ipak prevladala. Sutra je 1. ligaška tekma protiv dobre momčadi i nadam se pobjedi te dobroj posjeti. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:22. |