![]() |
Citiraj:
No, ima soka u onom što je SU rekao, pa eto - kako odluči većina. Malo demokracije i ovdje :) |
I onda neka neko kaže kako Makovnjače nisu povlaštene :D
edit: upravo sam skovao novi izraz - tri put hura za mene (all rights reserved) :) |
Citiraj:
|
Vrati je. Postalo je nezanimljivo otkad je nema tj. prepucavanja bubbe i nje i sve više se ide u spamaru. Naravno, uz uvjet da pripazi na rječnik. Dama (meni su po defaultu sve žene dame) ne bi trebalo koristiti kočijaški rječnik.
|
Citiraj:
Imaš pravo fali rasprave, tj nestalo je elana odkada nema Katy :fuming: |
hebo nasu kety, ak je demokracija u pitanju -onda ocem M&D nazad...
Kaj kazes Tor?Bili bumo dobri:D |
Citiraj:
iggy nhf, kao znak dobre volje poslat ću ti lenovo miš :D |
Citiraj:
|
što nije pravedno jer bi zapravo on trebo dobit ban zbog činjeničnog stanja koje si ti iznio :D :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace, eno brašnasti na trznici dijeli Mekove sakom i kapom za cca 50 ojra pa navalite i krenite svi u vrli dizajnersko/sofisticirani svijet :) Rafting vam je zagarantiran u brzom roku ;) Citiraj:
|
Citiraj:
Trenutno sam bez routera jer su mi krknili svi hardovi viška XD (ak neko ima neki stari PATA hard viška, bilokojeg kapaciteta, koji radi, plačam pivu u tolkiensu ak mi ga da, i bacam intelov poster još u igru :p ) Citiraj:
Neka, neka, drveno kučište će skoro bit gotovo... |
Dobar dan svima....
@Tor Vjeruj mi shvatila sam da je ovdje raspravljanje na bilo koju temu uzaludno... jedni vuku na jednu, drugi na drugu stranu... i na kraju se samo svi iznerviramo... Što se tiče baniranja nepristojnih, možda se čak i slažem s tim, ali zašto ne bit konzistentan u tome... mislim, počastila sam Bubbu s puno ružnih riječi tek kad me totalno iznervirala njegova isključivost i napuhanost... I sad, Tor, ako Bubba mene ili nekog drugog nazove "idiotkinjom maloumnom" i ko zna kako još, hoćeš i njega banat?... ili se ne osudiš tako nepogrešivog i uvaženog člana maknut s foruma na neko vrijeme... naravno vrijedi i za sve ostale... i na kraju... nije mi više nimalo stalo.... katarina_2 je bio samo test za sustav... |
Citiraj:
Расцветали яблони и груши, Поплыли туманы над рекой. Выходила на берег Катюша, думая о все дерьмо она сделала... Citiraj:
|
Citiraj:
Kad se vec razbacujes znanjem, onda barem budi spremna poduprijeti ga sa dokazima, ili progutat ponos pa priznat kad si u krivu :beer: Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Katarina je u željela izraziti dobar stav, ali se malo diskreditirala sa onim izjavama o Radmanu i Điksiću.
Ma fućkaš te Supermicro matične, nešto jeftiniji DDR3 i slaganje konfiguracija. Za složiti dvoprocesorski Xeon treba znanja i gubitka vremena. Trenutačna novčana ušteda je moguća, također ne tvrdim da te Supermicro matične i kučišta koja je Buby spomenia nisu možda dosta kvalitetnija od Appleovih. Međutim Apple Mac Pro je gotovo rješenje i o problemima konfiguriranja glavu je razbijao sam Apple. Tako da kupovinom Maca Pro dovoljno ga je izvaditi iz kutije, instalirati npr. Final Cut Studio i odmah se može prionuti na rad. Što se designa tiče IMHO mac Pro je pregrd i ne djeluje baš nešto "profi" na pogled, a da se izbjegne fancy izgled i preplaćanje monitor se izabere kakav dobar IPS Dell ili HP, miš se zamjeni kakvim boljim Logitechom i vozi miško! :) Dalje, ako se bolje pogleda design samog Maca Pro ne možemo se oteti dojmu da je puno "amaterskije" napravljen od Dellovih i HPovih radnih stanica(a i cijena je izgleda nešto manja) Međutim, nekako sam mišljenja da je baš Mac taj koji je idealna izbor za neke usko specijalizirane poslove tipa video obrada. |
Citiraj:
a vi meni prigovarate da vrijeđam Bubbicu... hmmm |
@Terminator02
Citiraj:
|
Citiraj:
{ :dobar: } (hint: imas nos za shvatit poantu postova) |
Citiraj:
Ma daj, kažeš da je Lexus amater naspram Opela? :D Uz to, samo spominjanje Bentleya i Opel Astre u istoj rečenici je presmiješno! Dijete drago, nemoj spominjati automobile u temi o računalima, pogotovo ako pojma nemaš o automobilima.. :goodnite: |
Nisi shvatio sarkazam ...
|
svejedno, stvara paralelu sa svijetom automobila da je apple=lexus, bentley, a dell, hp=opel astra. to je jedna vrlo odvažna usporedba, s obzirom da se i dalje ne vide nikakvi argumenti s njene strane. nakon katarininog povratka opet sve ide po starom. ne kužim zašt jednostavno ne može stat prepucavanje oko toga čiji je veći, i jednostavno nastavit raspravu normalno raspravljajući o meku kod nas i u svijetu, kako i glasi naslov teme. :kafa:
|
Citiraj:
Lexus i Bentley su statusni simboli, njih će kupiti čovjek (tvrtka) koji želi dobro izgledati i koji se želi malo istaknuti.. Znači, ako je ono bio sarkazam, Katarina hoće reći da je i Apple samo za slikanje s njime i kur**** pred susjedima? :D |
Poceli ste mlatiti praznu slamu, as usual.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ko kaže da Mac izgleda amaterski?
By Swarovski |
Citiraj:
|
Citiraj:
|