![]() |
baš se iskreno veselim igri i nadam se da će biti ok optimizirana.
|
Red Dead Redemption
Oce bit fizickog izdanja ili samo digital?
|
ok, pod hitno je vrijeme za novu grafu i proc. Nema više odugovlačenja :)
Kom trebaju gojzerice i drva za zimu, bzvz...:D |
|
Dubiozno, pa imaju svoj launcher i nisu nepoznati i siromasni da trebju od one svinje primat pare i davat dio profita. I samo mjesec dana? Hmmm. Svi koji ne podnose epic ce sacekat taj mjesec bez problema, dok se ispeglaju bugovi na startu itd.
Budemo vidili. |
Pa i izlazi na Rockstar Launcheru i Epic Storu u isto vrijeme, a mjesec nakon i na Steamu.
|
Znaci walking simulator nam dolazi i na PC :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Čekaj, je li mi čitamo isti članak?
Citiraj:
Odjebavanje Steama na mjesec dana nije nikakva ekskluzivnost. Ja sam kupio Anno 1800 na Ubisoft storu iako je igra "Epic ekskluziva" do 4/2020. |
Na Rockstarovoj stranici piše ovo:
https://www.rockstargames.com/newswi...C-November-5th Citiraj:
Citiraj:
|
Da, clickbait. Ne samo to, nego će ti za igranje na Epicu/Steamu trebati i Rockstar account (čim se spominje concentric DRM). Jednako kao što ti za igranje Ubisoftovih igara treba Uplay account, makar igrao preko Epica/Steama.
|
Krenuo sam sa RDR 2, došao do Valentinea. Prezentacija je bolesno dobra i igra izgleda odlično. Još da ne igram na 29" UW od čega je 23" efektivno... Kad ne mogu naći monitor po svojoj mjeri, a da ne košta oba bubrega :(
|
Meni je igra prvih 20h bila toliko bolesno dobra da sam cijelo vrijeme samo o njoj razmišljao.
I kako je vrijeme prolazilo tako mi je sve više stalo do toga da ju prođem što prije i završim. |
Najbolji dio igre je zapravo početak u snijegu.
|
Nemojte nam previse spoilat :D
I nigdje nisam naso dal ce bit fizicki igra za kupit, njihov gtaV fizicki za pc je pun svega i svacega, nadam se da nece samo digital |
Citiraj:
|
Citiraj:
@Mladenxy a jbg, stvarno sam imao u planu uzeti novi 32" monitor, ali apsolutno svakome nađem zamjerku. |
Ja ak bum je ponovno igrao na PC-u biti će ponovo sa gamepadom prek TV-a. I ovak je lagana, sa mišom bi bilo kao sa god modom.
|
U životu nisam preorder igre napravio do ove.:D
|
Citiraj:
|
Red Dead Redemption
Istina, plus mala razlika izmedju min i rec.
|
PS4 Pro je po snazi negdje, ako se dobro sjecam, k'o AMD FX + RX470. Jos ako je RDR2 radjen na Vulkanu... rec specsi su recimo ocekivani.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Kako god, igrat će se :D
|
ak naprave gta IV alike port, bolje da ga ni ne rade, i nemojte to uopće ni spominjat :D
|
Preorder pao. Now we wait :kafa::fiju:
|
ja još nisam našao info oće li bit kakva lijepa fizička kopija igre :(
edit: evo ipak nešto https://www.gottabemobile.com/red-de...tures-details/ |
Citiraj:
|
Pitanje (mozda sam vec pitao): je li treba odigrati RDR1 da bi se shvatila dvojka ili se moze piciti odma dvojka?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:55. |