![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
btw. njemu se niko nije smijao. Ja sam samo izrazio svoje mišljenje na koje imam pravo, a ti isto, pardon VI imate pravo iskazati svoje,ali ne taj način govorit nam da smo priglupi. A kolko moja maloumnost dozvoljava za razmišljanje mislim da je to uvreda |
Tvoje trollanje je baš primjer kako izražavati mišljenje :rolleyes:
Tam se hočeš sa rogatim bost, a očito je kako nemaš ni prve ni druge o engineu ni kodu, a pametuješ na njegove postove. |
*******************, ali neda mi se sa tobom raspravljati. U pravu si sa svim što si rekao. Evo, nadam se da si sad sretan i zadovoljan.
|
ocemo se pobit sada?
prestanite se svadat. |
Citiraj:
Bas me zanima tko je poceo prvi trolat :rolleyes: |
Citiraj:
Ma nećemo nije ni vrijeme ni mjesto za takve stvari. I nebi bilo u redu više ići u OT. Ne želim se zamjerit adminu. Ovim putem ću se ispričat kolegi hammer-u:chears::respekt: |
evo prvi MP gameplay video:
http://www.youtube.com/watch?v=ZBJcOy6iuUc |
Ideš... kako će ovo biti bolesno dobro!
Costumized killstreak reward! Fora, moći će se odabrati što će se dobiti nakon nekog killstreaka. A gameplay isto predobar. Očekujemo skoro pa savršenu igru, u kojoj naravno na prvim verzijama neće nedostajati ni bugova, ali ovako... savršeno nešto |
Citiraj:
|
Citiraj:
:nuts: @grafika (iako, TOTALNO se vidi da je quake engine u igri ovdje, sve je nekak kockasto i...kvejkovsko...wassever....) :nono: @ release date...Mogli bi oni to malo i požurit :D Al payback granata na kraju je :lol2: :D Nadam se da je to neki perk koji se ne dobije odmah, jer već vidim mapu 30+ ljudi, i kad počnu letit te sticky granate...To će garant ubrzo proglasit njubovskim, kao GL, P90, last stand.... Citiraj:
Ma neka neka, to su dječje bolesti, to mora tako bit...IW bar nije nikad bio lijen sa zakrpama. :respekt: |
Grafiku su dotjerali malo u odnosu na COD4, nove teksture su tu, bolje eksplozije, i bolja fizika, iako je to još uvjek stari engine i vdiimo da ce opet biti mape relativno srednje-male kao u cod4 owergrown i sl. (ono što sam govorio uz engine sada se i potvrduje).
|
Jel možda ima kakva novost što se tiče hardverskih zahtjeva?
Ja sam čuo, a sad neznam je li to točno ili nije, da će zatjevi biti otprilike ko i u petici. |
|
Citiraj:
Fingers crossed. MP ionak igram na "ogoljenim" postavkama, tako da ne brinem previše, lako za SP. |
Isuse kako moćno, jedva čekam :s
|
Meni je bitno da igram na 1024*768 (pošto neam bolji monitor, a ni kartica nije puno bolja), i da se bar nešto od detalja vidi. I to je to ja sam prezadovoljan.
|
Citiraj:
Gameplay savršen, grafika je poboljšana, očarao me je dio di je puknuo na zrakoplov. Kraj neću komentirati :D |
Citiraj:
|
Problem je u COD4 premale mape, što ide na živce. Killhouse, Shimpent, pa i Vacant, i jos par njih su soba-tunel-soba i nisu za nista vise od 1vs1.
|
Citiraj:
Recimo mape veličine Overgrown i Creek su taman veličine, nit prevelike nit premale, zlatna sredina :) Samo se nadam da će biti takvih mapa u dvojci, zelenih mapa, sa kučama i drvečima, baš ala Creek i najbolja mapa ikad - Overgrown |
Citiraj:
svrš svrš svrš svrš svrš svrš svrš svrš svrš svrš svrš svrš.... ni Jenna Jameson nije mogla ovoliko :care: |
Evo svrsavajte na jos malo gameplaya:
http://www.gamespot.com/xbox360/acti...e-2-stage-demo predobrooooooooooooo............ Ali nesmiju o MP pricati... a dobro, ima jos vremena... |
Citiraj:
Sve u svemu kolko sam vidio, izgleda mi predobro.Primjetio sam da sad McTavish spašava ovom liku glavu, a u jedinici je Prajs spašavo MkTavišu. Stvarno su se potrudili. Svak čast.:goood: |
Pogledao cijeli video.
Predobro. Lik kaže da ima puno novih oružja, što je posebno veselje. Koja će ovo navala biti na igru kada izađe... |
nice video,ajd baš me zanima kakav će biti kad osobno probam(nadam se dobar god damn):Da da će bit navala to ne al stampedo da
|
Jedva čekam da izađe.
Nisam pogledal na netu, baš me zanima kad će se moć naručit u Algoritmu. Jer mislim da je ovo primjerak koji zaslužuje cijeli box (mislim samo na igru bez onih cvika), a ne samo key. |
Ma još samo 3 mj :)
|
Treba to dočekat:D
|
evo malo objasnjenja od strane IGN-a :D
http://www.youtube.com/watch?v=VFcll...layer_embedded |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:29. |