![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
osim ak ima ko tak dobar da mu posaljem tih 35-40kn a on neka plati prek neta s paypalom ili sta vec ima.. ima koja dobricina? :D :D |
Ljudi,aj mi recite u Zagrebu gdje ima servis za iPhone,da ga odnesem tamo da napokon vidim di je caka??
Molim da mi netko navede koji je najbolji?? Ja sam cuo navodno za neki MOBILAB? |
trebam neki lat koji ce moci brzo i besplatno zaljepit titl, bilo .mp4, bilo -avi :)
|
Imam jedan mali problemcic :)
E probao tko mZabu staviti na iPhone? Koji java emulator upotrijebiti? Kako stvar sljaka? Koji link od moba zatraziti u Zagrebackoj banci? Imam iPhone 3G 8 GB. I ne nosi mi se tolken sa menom cijelo vrijeme pa bi bilo korisno kad bi ovo uspio podesiti :D |
Citiraj:
uglavnom jako zadovoljan s tim,jedino što ti film mora biti u dvd formatu! |
U verziji 6xxx DVDFab Platinum moze i od video fajla praviti mp4 a ne vise kao ranije samo od dvd-a.
|
znaci ak imam neki .mp4 ili .avi (svejedno posto sad imam i divx player), samo odaberem toga i pripadajuci titl i on to prikelji?
edit: sad vidim da nije besplatan |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ima li rješenja za flash i javu u safariju? ne podrzava ni jedno ni drugo...
|
pozdrav.
evo jedno pitanje,svko malo mi dodje poruka od t coma da nemam dosta kn na racunu za prijenos podataka. nesto mi se pali na njemu i oce mi nabit promet a na ekranu nis ne pise pa ako ko zna sta bi to moglo biti i dal postoji negdje u opcijama za iskljucit spajanje na net preko mreze |
@MORH
Ako je jaibreakan imaš SBSettings u cydiji pa isključi 3G i EDGE. Ako nije, otvori ovu stranicu u Safariju: http://www.unlockit.co.nz/unlockit/ |
ljudi trebam pomoć- uskoro izlazi novi os i mislim ga odmah staviti gore i jailbrakeati al neznam kak da napravim kompletni backup(znači sve muzike, filmove, kontakte, poruke...) jer mi to sve treba...ako ima neki program dajte link ili neš a da je besplatno..
|
@$čofi$
iTunes - besplatan je :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
uspio sam. hvala ti puno. sad mohu i bon stavit bez straha da ce ga pocuclat (smislit cu ja jos pitanja:) pozz |
@$čofi$
Samo će ti obrisati muziku (a to valjda imaš na hardu), aplikacije će prebacit - ali prvo autoriziraj komp (Store>Authorize Computer), kontakte sinkroniziraj sa Windows contacts ili Outlookom. Poruke će ti vratit ako nakon restorea odabereš backup, a ne opciju Set up as new iPhone ili kopiraj sms.db iz var/Mobile/Library/SMS pa vrati nakon restorea. |
Citiraj:
|
ma imam ja to sve na hardu al imam jako puno playlisti i morao sam ručno ubacivat artworke i da to idem ponovno radit trajalo bi cijeli dan :(
kaj nema niti jedan drugi način?? |
iPhone - Lociranje izgubljenog/ukradenog iPhonea
Neznam dali smijem s druge stranice postavljati tekstove, naletio sam na dobro opisan tekst, a k tome je i na hrvatskom, kako pratiti vas mobitel, pa ako nekog zanima evo link, tekst se nalazi pod uputama na stranici http://www.iphone-hrvatska.com
|
unam da je vec bilo govora o tome kako prebacit kontakte sa sim kartice na i phone al ja nikako da uspijem. pokusavao sam sa windows contacts i google al nikako. pa ako mi moze ko rec u cemu grijesim jer mi se neda sve prepisivat na ruke
pozz |
@MORH
Postavke\Mail, kontakti, kalendari\Importiraj SIM kontakte - a onda ih sinkroniziraj sa Windows contacts da ih imaš na kompu. |
Jos jednom hvala na pomoci,sta da kazem nov sam na njemu pa neznam bas prvise :)
drugi put cu skupit vise pitanja u jednu temu kad sve znas sta pitam. hvala jos jedom |
|
Super:), iako ja ne vidim potrebu za time pošto sa 3Gs GPS(Maps) radi super zbog kompasa koji se nalazi u njemu:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Documents to go je vani - i tako se iPhone jos priblizio savrsenstvu :D
|
Citiraj:
P.S. Da ga moram platit ne bih ga ni gledao - 3G je još sasvim ok :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:21. |