![]() |
Nisam ni sumnjo...
Go for it ;) |
eto ona :D fala a mema :nono:,joj sto je danas ljijep oblacan dan :no2drug:
|
A za rame.. Moje 2*1GB tracere GMH :D
|
ciljas na 2x2GB ili 2x1GB module?
|
2x1 OC
|
a ciljaj onda na ballistixe s D9GMH ili D9GKX chipovima, recimo ovi traceri od bulleta ti nebi bili losi ;)
|
aha ok fala max i bulletu nesto od toga cu uzet
|
I uvijek drzi racun blizu, jer balistika krepava kao mutava :D
Ja ih vise ni mrtav necu kupiti, vecinu vremena su bili pod raznoraznim memtest aritmetickim drkanjima ili na reklamaciji, kad slozim novu konfu, a to ce biti vrlo skoro, kod mene slijece samo G.Skill. |
Citiraj:
Inače, imao sam 4-5 kitova ballistixa i nikad problema s njima. Jesam li ja sretnik ili jedan od onih što znaju kako s njima? :beer: |
da, to niposto nebi bilo dobro :D :D
|
eo vidim dolaze S1366 ploce po prihvatljivijim cijenama ( u vemilu X58-DS4 1600 kn) ,lijepo je da dolaze mid klase ploce kod nas :)
|
Prihvatljive ploce i prihvatljivi procesori, sve po cijenama od over 200 ojra, ma di ces ljepse :D
|
Nisam rekao da su prihvatljive nego sam rekao da su prihvatljivije od onih dosad S1366,a i ti se ne javljaj ,dao si vise 200 ojra za svoju GT (iako sad imas digitron:D)tako da...
|
Citiraj:
i7 je sve samo ne prihvatljiva platforma, sigurno jos pola godine, ako ne i duze. |
Da li se ova ploča isplati i koliko je dobar taj IGP? Tj. kaj je najbolje kaj mogu ocekivat od njega u smislu igrica..?
G43Twins-FullHD Ima li koja slična ploča koja se više isplati? |
U principu, Intelova IGP je prilično loša i slaba. AMD čipseti imaju znatno solidniju grafiku, ali njih nema za s775 platformu. Za tu platformu mislim da bi nVidijina integrirka bila bolja.
Igranje? Nezahtjevnije i starije igre bez problema, a sve ostalo zaboravi. |
Hvala kokosu! :)
Pucam na neku s.775 plocu od oko 500 krznenih zivotinjica. Da ima 4 RAM slota, sto bolji chipset, preferiram ICH... Preporuke? Gore bih stavio: 2Gb PC8500 Kingmax, Radeon HD 4670 i Core 2 Duo E7400... ako nesto od ovog nije optimalno, i za to bih molio neku preporuku. |
pa ako gore ide HD4670 zakaj gledaš čip sa integrušom?
uzmi neku ploču baziranu na P43/P45 čipu i to je to http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=035565 http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1010137 http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=038099 |
Onda brijem na Asrock P43D1600Twins jer me moja s478 AsRock-ica nikad nije iznevjerila :)
DDR3 podrska mi se cini kao dobra opcija... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako moze mala pomoc pri odabiru ploce, jer ovo dole od ploca sto cu navesti, samo to je dostupno. Na plocu bi isao E5200, 2x1gb 800mhz kingmaxa i grafa tipa ati4670 ili nVidia 9600GT. Znaci to bi bila neka konfa zvana ''srednja zalost'' :) . Svaka pomoc dobro dosla, po mogucnosti ako vam nebude tesko, napisati neko kratko obrazlozenje zasto bas ta ploca.
BIOSTAR P43-A7 P43 775 FSB 1600Mhz DDR2 1066 PCIeX BIOSTAR TP43D2-A7 P43 775 FSB 1600Mhz DDR2 1066 PCIeX BIOSTAR TP45D2-A7 P45 775 FSB 1600Mhz DDR2 1066 PCIeX ASUS P5Q SE, S775 Int-P45 FSB-1600 DDR2-1200 PCIeX+SB+GLAN Racunalo kupuje lik koji nema pojma o compovima i kome je ovo prvi comp u zivotu, tako da nista nece biti clockano i tweakano ni u biosu ni u windowsima, nece se pravit raid, ni SLIfire :) ni nista. Znaci samo je bitno da ploca radi na def kako spada sa ovim gore nabrojanim komponentama i to je to. |
p5q zbog boljeg chipseta, a ako je pocetnik sigurno ce se bolje snaći s asusom nego s biostarom
|
da se mene pita: svejedno je...
buduci da nece OC-at niti nista dirat te ce u BIOS-u biti mozda jednom mjesecno (ako i tolko) ja bi uzeo najjeftiniju |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zašto ti treba hibrid? |
Gigabyte ploče koje podržajau DDR2 i DDR3 imaju u svom imenu slovo C (npr. P35C-DS3). Koliko sam vidio i neki drugi proizvođači imaju isti sistem označavanja.
|
Intel HTPC matična
Kako svi rade HTPC upariranim sa AMD procom, ja sam se našao u pomalo nezgodnoj situaciji, pa bi mi dobro došla pomoć, do sad sad imao E6600 uparen sa Asus P5B Deluxe matičnoj, međutim, matična je već cca 2-3 godine stara, riknula 2 slota za memu, riknula zvučna, a matična je na izdisaju.
Složio bih si neki HTPC, dakle proce je Intel C2D E6600, dakle trebala bi mi neka matična ( mATX ) do nekih cca 500 kn-a koja ima HDMI izlaz/VGA/DVI Hvala :chears: |
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:41. |