![]() |
Ne znam kak je kod vas, ali meni sa ovim zadnjim buildom 1497 ucitava stranice dosta brze nego sa prijasnjim verzijama :)
|
jep istina je dosta je brže ali kod mene dosta tog ne želi upamtiti pa moram opet pisat non stop
|
Opera 10.0 (Snapshot) Build 1535 (with preview of the *new* Skin)
Citiraj:
http://files.myopera.com/haavard/alb.../10skin-v1.png Citiraj:
|
Za korisnike Opere korisne lokalne User javascripte...
|
|
Opera 10.0 (Snapshot) Build 1589 (Opera Unite)
Citiraj:
|
Opera 10.0 Build 1601 Beta |
Opera 10.0 (Snapshot) Build 1606
Citiraj:
|
Prije tjedan dana sam instalirao operu nakon dugo vremena u nadi da će se pokazati dobrom. No evo danas sam ju izbrisao jer jednostavno nikak ne radi s facebookom i clanbaseom, stranicama na kojima sam svaki dan i po kojima svaki dan prčkam. Neznam u čemu je problem, al neki gumbovi na stranicama jednostavno ko da nemaju funkciju odnosno neko odredište, jednostavno su mrtvi. Naravno posumnjao sam i na rad na tim stranicama, ali sam se uvjerio da je s njima sve ok pomoću drugih preglednika.
Ali vizualno, opera je po defaultu ispred svih drugih preglednika. Da je bar tak i u praktičnom dijelu. |
...
|
Opera 10.0 (Snapshot) Build 1622
Citiraj:
|
po meni opera mi je bolja od mozilefirefx
|
Citiraj:
:roller: |
Opera 10.0 (Snapshot) Build 1631
Citiraj:
|
...
|
...
|
opera 10.00 beta 2
Imam nekih poteskoca s novom operom na racunalu na poslu. naime sve radi ok ako su iskljucene java skripte. kada ih ukljucim otvori prvu stranicu koju upisem, na drugoj zablokira i moram ugasiti operu. ima netko ideju u cemu bi bio problem? probao sam pobrisati javu na racunalu pocistiti registry i onda instalirati najnoviju (build 14 nesto) i 0 bodova
|
...
|
Ja koristim sad vec jedno vrijeme betu 1642 i radi ok. S par stranica odredeni problemi u prikazu, za neke stranice nece upamtit lozinke no uglavnom brza i pouzdana. Vidim da novi buildovi rjesavaju neke od problema. U ocekivanju finalne verzije.
|
ova 10 je imho dosta brza i od lisice i od m$a.
|
"Opera unite" services, nikako da mi uspije sharing ???
Dajte ljudi pomozite, jučer sam instalirao novu "Opera unite" i oduševljen sam sa njezinim novim mogučnostima (services) koje bi htio koristiti ali nikako da mi pođe za rukom.
Kreirao sam account na opera unite i instalirao servise: File sharing, Media player i Photo sharing. To isto je uradila i moja sestra u USA. Nakon toga oboje smo otvorili operu, u ljevome okviru sam označio file sharing i kliknuo na open. Nakon par sekunda desno se prikazao folder sa svim fajlovima koje sam dao za sharing. Pod acces control sam odabrao limited i kopirao URL koji se prikazao gore u polju "Send this URL to share the files:" Taj URL sam dao sestri i kad ga ona umetne u adress bar, nakon 10tak sekunda dolazi joj poruka: ----- The service is overloaded or offline. Please try again later. You tried to access the address http://home.mate.operaunite.com/file...ntent/97NVGSH6, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page. Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working. ------ Zna li ko u čemu je problem |
Citiraj:
|
Jesam registrirao sam se na "My opera"
|
Opera 10.0 (Snapshot) Build 1691
Citiraj:
|
Opera 10.0 beta 3
Citiraj:
|
Jel netko stavio osim mene?
Ne želi mi napravit upgrade kao prošla beta 2. |
Kod mene upgrade normalno prosao.
|
Ni meni nije htio napravit update. Mozda su im serveri pod opterecenjem.
|
Jedno je update a drugo upgrade.
A meni oba nisu radila :D |
Lol, meni update ne zeli poceti skidati, ali zato sam "manualno" dloada i upgradea. Sve stima...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:50. |