![]() |
I Dizel, jel ti stigao onaj CedarMill, kad će ovaj na bubanj?
|
Ma kitu, netko me prebidao u zadnjih par sec na eBayu...jebiga, trazen malac :(
|
Hebiga, šteta, meni baš treba jedan za bacit pod LN2...
|
jedno pitanje, ide li E8500 na moju mbo= P5B P965 deluxe wifi , kako bi to funkcioniralo to dvoje? posto je moja stara ploca 2god ili moram mijenjat i nju.
|
ide, eventualno ces trebat flashat noviji bios
|
aha super to bar nije tesko ;),,, nego nebi nista puno vise dobio da predem na kakav P45 cipset? jer to mi je nekako bacanje para a ova mi je ploca dobra jedino malo zastarila ali poteze divljacki ;)
|
ovisi kolika bi doplata bila... ali ja mislim da ti se bas i ne isplati
|
Citiraj:
a memoriju cu isto prominit 2x2gb g.skill:beer: fala max:chears: |
pise na asusovim stranicama da od biosa 1226 podrzava E8400/8500 procesore tako da pogledaj koji trenutno imas i vidit ces dal moras flashat novi ili ne :chears:
|
oke trebat cu ga fleshat jer ovaj je stari, samo nekuzim sta su neki minjali ove ploce nista im nefali :D
|
jbg, zeljeli su nesto novo, nesto divlje :D :roller:
|
Citiraj:
posto su se digle cijene procesora,jel zna neko mozda oce bit kaj od bozicnog snizenja :D |
Treba mi najjeftiniji dostupni C2D procesor za uredsko računalo.
Gledam po tržnici ali je ponuda slaba ili nikakva. U Vemilu E2160 320kn ali nije dostupan. Gdje gledati? |
Imaš one dvoglave Celerone (E1200, E1400) u linksu pa njih ubodi. Razer je testirao jednog i dotični rastura. btw, šta će ti C2D za uredsku konfu? Moraš otvoriti puno tabova u FF-u ili sheetova u Excelu? :D
|
Koštaju E1200 i E1400 350 i 420kn ,pa E2200 dođe 470kn .:stoopid:
Izgleda da ču ipak pričekat sljhedeču godinu ,kad če past cijene hardwera valjda. A nije da mi je potreban C2D ,ali za tristotinjak kuna se nudi samo AMD 4000+ ,pa je Intel ipak isplativiji. |
kolike su normalne tenp za e8400?
Do koje max tenp moze ic tj. kad se triba pocet zabrinjavat? :) |
Negdje do 80C, ako je Tjunction 100C, a mislim da je.
"Normalne temp" su negdje oko 60C. |
Već sto puta rečeno, 72.2°C je maksimalna sigurna temperatura tih procesora. ~65°C je neka prosječna granica uz razumne voltaže.
|
help me!!!!
bok svima,novi sam ovdje!!! Nemogu raditi sa 512mb Rama,rusi se sustav a windiws se pokrene,ako neko moze pomoci unaprijed hvala!!!! Prije sam imao 256,inteel (R) celeron(R) 2.40mhz:nono::nono::nono:sad je opet ta ploca samo hocu malo vise Rama!!! Valda nije neki problem!!:zdero2:
|
Citiraj:
A dioda je kojih 10-15C "hladnija" od samih jezgara. ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Razmisljam o prelasku na Intel,posto imam ponudu za ovu plocu Abit AB9, Socket 775, Intel P965(250 kn).
Ne mislim clockat nsita osim grafe(planiram kupit 4850),tak da price o tome kak ta maticna nema OC potencijal me ne zanimaju. koji biste mi procesor preporucili do 800-900kn? |
E7200 ili E5200
|
Znam da vam je vise pun k***c ovakvih pitanja,al moram pitat ovo :D
Kolika je razlika između E7200 i E8200? |
cache, default FSB, mnozitelj
|
Citiraj:
E8200 je bolji od E7200, a samim time i skuplji, ako nisi primijetio :D |
To mi i je nekako logicno :P
A ukoliko kupim E8200 s gore navedenom plocom Abit AB9, Socket 775? Cujem da nema OC potencijal,dakle nebih ga mogao clockat? |
čuo si da nema overclocking potencijal,autor je mislio reći da nema ludi oc potencijal,ali možeš klokati jest da je stariji 965 čipset,pazi koja boja,ko moja od prije 5 godina
pogledaj ovdje http://www.overclock3d.net/reviews.p...oe_motherboard |
Citiraj:
Krivo čuješ.. Ima odličan OC potencijal, kao i 95% Core2Duo procesora i njihovih derivata. Vjerojatno bi išao na 3.2 na def naponu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:13. |