![]() |
a di je kvalitetnije? di se ljepše vidi?
|
Jel ima netko poskidane kamione da ih negdje postavi na neko dostupnije mjesto od filefronta. Poludit ću s njim
|
Citiraj:
Za skidanje sa filefronta pristupaj toj stranici preko http://www.hidemyass.com/ :D |
Puno hvala, sad sve ide ko po špagi.
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako voliš igru, kupi ju :goood: |
Ja o modovima pričam, ne o igri kao cjelini. Kamioni = modovi.
|
Ljudi jel vi možete u igri uključiti AA ?? Meni je ponuđeno samo off, a rezultat toga su, naravno grubi kockasti rubovi...baš brutalno kolje...:stoopid:
|
Citiraj:
pa i nema razlika al meni je razlika je njemacki neznam a engleski znam pa... |
Citiraj:
Mislio sam da si pričao o cijeloj igri, jbg :) E da, meni igra puno bolje izgleda na OpenGL... i na DirectX mi šteka kad stavim do kraja grafiku... Pa nije valjda toliko igra zahtjevna... Imam 8800 GS, valjda bi mi to trebalo radit kak treba :) |
Citiraj:
:beer: :fala: |
Evo, skinuo i ja full verziju na engleskom... NEMA UK I BALKANA!!
Jedna stvar mi nije jasna. Jel moguće, i kako da mi igra ne radi lijepo? Igram na: 1280x1024 60hz 4x AA Reflections: LOW Details: HIGH OpenGL Konfa mi je pod "Moj komp" fkt ne kužim! Kao da mi poštekava. Štuca mi p.s probao pokrenut na DX, ista stvar |
Pa probaj AA isključit za promjenu i onda probaj
|
slika je onda bljuf
|
A kaj bi htio s takvim kompom :D Ili nadograđuj, ili trpi bljuf sliku :D
|
Neznam... Igra ima 400MB... Neznam kolko je zahtjevna... Ali kad vrtim crysis na medium bez poteškoća s navedenom rezolucijom u mojem priješnjem postu... Neznam...
|
Ja uopće ne mogu uključiti AA...:fuming: :fuming:....neznam koji mu je k....
|
hahahahaaa
ETS zahtjevniji od crysisa :D:D:D trebamo dat prijedlog da se uvede za testove novih grafikanera :D to nesto nije ok... inace, po treci put (kako se kaze treca sreca), jel se igra mounta sa deamonom ili ?! jerbo vidim samo neki .bin file s kojim se nikad prije nisam susretao :lol: a naskidao sam se svakakvih verzija i nijedna nije bila ok... :beer: |
Svebee ajd molim te uploadaj ovaj Žuja mod na neki drugi host, ovaj šteka ili uopće ne otvara
Thx :beer: |
Citiraj:
To ti je u onom izborniku kad ideš u igru...:dajpivu: |
Jel me neko more uputiti na program za izradu mapa?
|
Citiraj:
|
I čital sam i nisam videl. :stoopid: A možda me i mala gnjavila kad sam čital...
Fala Vejita. :goood: |
Citiraj:
|
Sutra bi je trebao imat.:D
Jer rade oni modovi s prošlih stranica dok je igra još bila u beta fazi? Trebali bi mislim:) Citiraj:
Inače očekujem šta id od 18 wheel serijala...par sati zabave, puno živciranja i to je to:D |
Citiraj:
Grafika ista, zvuk isti, "intelegencija" ista. Cesta ista, okoliš isti, petlje promjenjene u odnosu na američke al opet sve iste, gradovi isti i neprepoznatljivi,... Ukratko bezveze, al eto, nama donekle bliže jer se ne radi o americi. A i karijera mi pari mrvu teža pa ću ovo vjerovatno igrat 2,3 sata duže. A ako spojim volan možda ij oš duže:D |
Žuja je ZAKON! + Pravi nazivi/logotipi kamiona + HR Registracije na automobilima (trebam još na kamione dodati)
DOWNLOAD (~17MB) :beer: |
Citiraj:
Citiraj:
Prošao sam 5500 km i nije mi se dogodilo nijedno takvo sranje, čak sam 5 prikolica za redom dostavio bez štete:goood: Ali, skretanje ulijevo je mazohizam, je majke mi... kad kreneš skretat, ma i prije nego kreneš, čim si u traci za lijevo, ovi auti iz suprotnohg smjera staju pa kreću, pa naglo ubrzavaju, pa naglo koče, pa se sudaraju:eek: Pa ako već nisu bili u stanju to sredit, mogli su bar onda napravit semafor sa dopunskom strelicom za lijevo:D Al karijera je dosta teža i zabavnije nego u prijašnjim nastavcima, pa te nekako vuće da voziš dalje dok ne odradiš sve one zvjezdice:) Citiraj:
|
Evo moda za prava imena firmi za koje vozite ( Schenker, FedEx, Shell... )
http://rapidshare.com/files/14258433...panies_Mod.zip |
meni treba program za izradu modova i uredjivanje kamiona.......htjeo bi si na scaniu r580 nabacit malo reflektora i dodatne opreme, a nemam program i neznam sta treba napraviti??moze pomoći???????:fala:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57. |