![]() |
upravo sam se registrirao i odmah dobio key, tako da ih još dijele.
|
Prvi utisci nakon igranja, dosta podsjeca na cod1 :D
Sto se tice vizualke: 1600x1200 sve na max sa 4AA bez i jednoga trzaja, no ipak cod4 engine... uglvnom fino radi (nisam uspio dogovoriti se sa konzolom da mi izbaci fps-e, na nekim serverima nije bilo uopce radara, na nekima chrosshaira)... Neznam trebat ce dosta privikavanja bar st ose tice mapa, dosta su nepregledne pobiti dosta detalja po mogucnosti, prvi put kada sam zaigrao imao sam osjecaj po kretnji lika kao da na gamepadu igram :D Vidjet cemo jos sutra, preksutra i dan poslije i dan poslije i dan poslije.... :D EDIT: najveci plus u igri na plaza mapi deranje Jacka Bauera a.k.a. Kiefer Sutherland-a a.k.a. Kefir :D |
Meni se ok čini, optimiziranost uopće nije upitna. Jedva čekam da krene prava stvar :)
|
Meni trza na mom kompu. Imao sam problema sa pokretanjem (a ima i frend, crni ekran i ne mrda nikud). Nekako mi nije na razini CoD2 ili CoD4... al dobro, treba pricekati cijelu igru pa da bude jos vise mapa, a i kratko sam igrao.
|
Ja ga potpuno mogu poistvojetiti sa CoD-om 4 što se tiče hardwareskih zahtjeva i optimizirnosti. Vrti mi se na preko 60FPS na 1680*1050 uber postavke (max AA i FF), jel.
|
Ev ja odigrao i cini se ok...nista mi ne trza na 1024x768 na medium sa x1650xt...samo nekak mi je previse detalja bolje mi je kada je malo jednostavnije=kao dvojka...ali ok je i ovak
|
Citiraj:
također sam imao isti problem. ubio sam igru, sredio ručno firewall i sada radi |
mene ne jebe trzanje...
mene muci kill/dead ratio bar 1/5.. posalji mi neko chit,ego mi pati ovak... |
evo isprobao i ja :D i mogu reci da prvi dojam i nije bas najbolji :( kao sto su i u igri ljudi pisali a gdje mi je xbox gamepad :D previse mi vuce na konzolu ;(
evo jedan quote iz nama znanog foruma codhr Citiraj:
|
Nisam mogao od njih dobiti bolji poklon za rođendan :D
Igra je dobra, treba se naviknuti na kontrole i teško je ubiti nekog, kasnije vidjet ćemo. Tenk je dobar, psi neznam baš Jack Bauer je najbrutalniji :D |
Posto nisam pristalica Call of Duty 4 igre, a dosta sam ocekival taj 5. dio, bez obzira na COD4 engine, moram prvo primijetiti da su mape dosta lose koncipirane, ponajvise kaj se tice S&D moda igranja. No, pocekat cu jos dva tjedna dok cijela igra ne izadje i vidim ostale. A kaj se tice optimiziranosti, to mi izgleda ok. Sve u svemu, mislim da opet nema konkurenta COD-u 2.
|
A zasto se ja ne mogu registrirati dodje mi do onog 2.djela profile data i ja sve ispunim stisnem next ono nista????vrati em nazad
|
Citiraj:
|
Ovaj zapravo nastavak izgleda kao neki malo bolji mod za cod4 :)
|
Argh,a ja bas bio pokuso prije par dana :D,pa bilo isto,a budem priceko
|
Citiraj:
|
Dobio sam i ja key. Skida se klijent. Ocemo se nac na nekom serveru?
|
Zasto se offscope nista ne ljepi :D ....nego uber glupo 2x rifljacom da roknem nekoga , tomphson prejak ...posprejam dvojicu i jos mi ostane metaka za treceg lol . Ove 3 mape su zasad ok jedino mi premracna ona kraj mora neznam kak se zove ali sto se tice igre ok , malo promjene uvjek dobro dodje....
|
Citiraj:
Nema veze vidim da ću imat novu zabavu samo dok se snađem na mapama i dok malo bolje uočim protivnike. Inače igra ide glatko ko i CoD4. |
Citiraj:
Citiraj:
|
regao se ja ponovno i ovaj put dobio key
ince igra je zabavna za sada, zvukovi oruzja su banana :D |
gjuro - šalji mi na pm key :D
kako su zvukovi oružja banana, pa gledao sam kad su radili zvukove, sve su snimke zvukova pravih oružja, i iz svakog su pucali i taj zvuk stavili u igru :) tako da, možda ste vi navikli previše na umjetne zvukove oružja koji su inače u igrama... e da, još nisam igrao.. :D |
Citiraj:
meni ti zvukovi od rifli zvuci kao da pucam iz zracne puske ;D pretiho i preslabo treba neki zivlji zvuk ;D |
78.159.112.59:28960 Orion-Servers.Com: Call of Duty World at War server
DM 30 slotova Isprobajte i komentirajte Orion-Servers Team |
Ja sam valjda jedini majmun koji se ne moze regat,nikako nece i nece,stalno me vraca na onu drugu str!!!!hahahahahahahha,evo uspio jebeni broj telefona sam piso sa razmakom umjesto crticom,argh,vec sam mogo igrat
|
Citiraj:
Ma neznam koliko sam igrao jucer drago mi je vidjeti puskice i sve ostalo a ne na cod-u4 uletis na server svi imaju male kalase i samo te buse... Ovo koliko god podsjecalo na CoD1 mi djeluje nekako bolje pogotovo sto se vratio CTF... Gabre naleti veceras pa da vidis :D Onako uglavnom bar po prvome dojmu 8\10 ocjena jer je ipak ono teska kopija cetvorke samo su neke sitnice izmjenjene... Evo sad se sjetih da sam cak vidio ako se napravi server ima jedan rule gdje mozes povecati healthe igracima serveru tako da ne umiru brzo kao na cod-u 4 ili trenutacno kakva je situacija sada na serverima da sa thompsonom pobijes dvojicu i jos ti ostane metaka... Znaci dosta su pazili ako nekome nepase samo nabilda healthe i deri pa nece bas po trojica padati od jednoga sanzera :D EDIT: e moj gamesplayer koji si LEEK :D Ja sam samo stavio pero peric i mail i to je to samo peglas po next :D |
Regam se i ja. Nadam se da će bit uspješno!
EDIT: Regao sam se i dobio key. E sad treba doći doma i skinuti betu :D |
Citiraj:
|
Predobra :)
Ocekivo sam losije,kako se pricalo |
Može plz neki SS jer neću igrat demo, čekam full pa da bar otprilike znam kak to izgleda :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:10. |