![]() |
Samo sam čekao kad će karlito to reć.. Ma to je scam i ništa više.
|
Meni svih 100 klika... Imam sreće.
***sorry na duplom, mislio sam da sam kliknuo edit i automatski sam napisao i kliknuo spremi promjene*** |
Meni od mojih 15 kupljenih refsa, jedan uopće ne klikće, a od ovih 35, bumo vidjeli. :)
Sljedeći korak Premium, pa 100 refsa (možda i spešl ponuda padne). |
Ma šta pola od 100 ne klika.. Kakve su to priče.. Većinom bude najviše 3-4 neaktivna a ostalo sve radnici..
Ja od svih 150 koje sam kupio, 8 je na nuli.. |
A jel si možemo mi međusobno dat referral?
Većina nas ima barem 35 komada, pa si sheramo međusobno? |
Nop.
|
Citiraj:
Kao što sam rekao, frendu više od pola ljudi NE KLIKA... |
oi
stigla bux kartica:goood:
u tos u piše da se na karticu tek nakon 75$ uplaćuje , ja sam na 38 dali će uplatit ako sad odem na cashout ili ču dobit bananka zbog kršenja tos a |
Otkazat ce ti isplatu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima li netko kakav dobar savjet za prikupljanje aktivnih referrala?
Od jučer do danas sam ih skupio samo šestoro - većina dođe putem Facebooka. Neki i nisu previše aktivni - kliknu na 1-2 oglasa i nestanu zauvijek.. :( Ima li netko neki prijedlog da povećam CTR i smanjim troškove? Možda da promijenim tekst oglasa? Slika: http://content.screencast.com/media/...ook-oglasi.png Hvala svima na prijedlozima! |
Pokušao sam kupit par referala i dobio ovu poruku
Reference #***** - Based on the information that was supplied, we have delayed this transaction for the purpose of verification. To have your order completed, you must either contact us at *-***-***-**** or at verify@***.*** and we will help complete your order. When you contact Customer Service be sure to reference #*****. Please do not attempt to order again since you would receive the same error. Šta da radim? |
ma idu mi na ***** više em čekaš "pola godine" da ti isplate i još i na to vrijeme kasne.....jad i bijeda...
zanimljivo al još uvijek nisam vidio ni jedan dokaz da je velikom broju ljudi sjela ta lova...svi daju screenshote sa bux-a, nitko da pokaže du mu je stvarno sjela lova na alertpay il koji već način isplate koristi.. |
@Freek to i ja cekam. Ak isplate uredno budem ulozio kojih 100-200 eura pa cemo vidjeti ali ovak.
|
Ako netko hoće sa mnom u razmjenu referrala nek se javi na PM. Ja tražim refa za IsabelMarco's a vama se mogu regati kao ref na neki drugi..
|
Cek, ja sam to shvatio da mislite unutar bux.to-a...
|
Citiraj:
Svaka čast ako isplaćuju svima, i lijepo od tih koji su dobili novce da potiču i druge. Pratim ovaj thread od početka, jer kao i sve ostale, dodatan novac se ne odbija, no svejedno i dalje više vjerujem u vlastiti rad. Kad nešta obaviš i dobiješ novce na ruke za obavljeni posao (bilo to bauštela ili instrukcije ili nešta trećeg). Za sada stojim po strani i samo čitam :). Velim, nije mi namjera poticati flejm ili bilo šta drugo, nego samo dati svoje neko viđenje stvari. Da barem svima isplate (pa i nakon godinu dana) te desetine/stotine dolara, nitko sretniji od mene :) |
ja nisam jos nista ulozio, imam trenutno 75$ i cekam isplatu 20$ pa kad (i ako mi isplate) onda cu ulozit nesto
|
Citiraj:
...jer to je pravo umijeće skupiti 75$, bez premiuma i kupljenih refova, jer to tak sporo ideee:( |
Citiraj:
Uostalom pogledaj na JuBiTou kako likovi dižu pare s Bux.to kartice. |
Citiraj:
# of Website Visits 1945 Your Referral Statistics # of Referrals (view) 20 # of Referral Website Visits 5581 Additional Credit/Debit # of Credit/Debit (view) 0.09 Balance Information Account Balance (cashout) $ 75.3500 Total Amount Paid $ 0.0000 imam 20 komada, ali su od toga samo 3 aktivna, ostali su naklikali po 5$ i dalje su prestali :( |
Citiraj:
e momak, vidi se da si iz vinkovaca:roller::D:D:D NHF |
@Max, eh to je zeznuto, kad ljepo skupiš refse, misliš si sad je zagrizel i onda nakon 20klika odustane, hebiga....
....treba počet kupovat, nema druge....:) |
Igsy, prestani flejmat bezveze, a ti dink0 nedaj se provocirat.
Ko oće nek izvoli, tko neće, njegova volja, samo neka šuti i ne komentira, tj. flejma. |
Sutra ću objavit sliku moje kartice |
Citiraj:
|
tako bi si kupil premium i 100refsa za 139$, al trebam od mame master card, kak da ja njoj objasnim da to preko neta nije nikakva muljaža.....:(
|
Citiraj:
Meni se to isto dogodilo kad sam kupovao s frendovom karticom, al se kasnije (nakon što je nestala), transakcija opet pojavila. Samo što je to bio period od jednog dana. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:03. |