![]() |
jel nije to malo puno previsoko?
|
Citiraj:
|
Pa što je dalje od volana to se više trese.
|
Napokon dobio internet..nemres vjerovat kolko je dosadno kad nemas net..nego slucajno sam doso u 10 na tunel i kad ono ekipa ceka nabrijana ko....bili su Vuco,Alen,Dražen i Maximilian..gore po lojsteku a dolje na 52...nakon skoro 2god iso tom stazom i vuko se ko da cu krepat..nisam prije iso na branu..fora je ona strmina na kraju koju nisam izvozio do kraja..bit ce prilika..DH ekipa nije imala problema sa tim....
|
Bilo je svakako veselo, išli vozit 52-ku ali smo krenuli s Mrcinom, onaj dio do ceste ispod Tomislavca je pod balvanima. Dio 52-ke nakon singlice također ima dobar balvan poprek puta.
Ja sam uspio srediti 2 zračnice. Prvu, kada smo kretali iz lugarnice, skužio da mi se neš sjaji na gumi. Pogledam bolje, a ono faking metalni pribadać u prednjoj gumi zabijen. Reko sad kad ga izvadim (a moral sam prije spusta), ode zrak van, ja izvučem, a ono pssssssss. Niš vadim novu zračnicu, a kak mi prednja guma nejde baš lagano dolje, prilikom vraćanja gume na mjesto s novom zračnicom, uspio sam snejkati novu zračnicu sa alatom. Lagano već živćan stavljam novu zračnicu i laganini vraćam gumu na mjesto držeći fige da ne precvikam opet gumu. Krećemo i na brzom djelu 52-ke, Max buši svoju zadnju :D - dio gdje UVIJEK netko buši gumu :D Ostatak je odvezen fluidno i brzo...osim Čukijevog freerajda u provaliju na singlici :lol2: |
Jebiga, kad se vozim ko profic :D
...na onom nagibu mi proklizao prednji kotac prek nekog korijena :nono: Konacno sam odvozio u komadu onaj strmi dio prije brane :zdero: EDIT: i cini mi se da je netko jos malo "doradjivao" onaj drugi skok kad se skrene desno. Prvi baci normalno, dok drugi nekako puno vislje baca :D |
drugi je i prije više bacao, kaj je sad još viši?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
There's so many trees... scarry :D
|
Citiraj:
|
Dok se ovi odlucni ne sabiju :D
Ali, vrijedilo bi probat :) |
Stigli su mi štitnici za koljena. Naručeni 21. (na večer) - poslani 24. - stigli 28.
60$ je bilo istaknuto na paketu, a nisu me carinili :) Divotica Još samo da me ne budu iritirali u vožnji i sve 5 |
deckovi jel nekog mozda zanima moja reba team? kad zeninu race nije niko htel :) makar svi vi vozite NN pa su vam rebe preslabe :D
|
KOtac ostavljen kod Buhina, valjda bum tam imal vise srece :D
|
Imam jedan problem. Kupio sam Treka 3500 prije dva mjeseca. I prvi dan sam cuo lupkanje odotraga u kazeti, ali samo dok gatam i to ne u svakoj brzini. Npr. cuje se u 18, 19 i 20, dok se u 17 i 21 ne cuje. Zivciralo me pa sam otisao u trgovinu (udaljena je 50 km). Tamo su stavili tocak sa istog Treka i opet lupka, novu kazetu i opet isto. Rekli su da probam napraviti nesto km pa mozda prode, ali i dalje isto. Jel imao netko slicnih problema?
|
daj njima da se hebu s tim, pošto je pod garancijom. Kakvo gatanje pobogu :D
|
|
Jbte nitko se ne vozi, a thread je zamro?
|
Prvi suhi dan koji se pojavi ovaj tjedan, ja jasem po sljemenu. ocekujem drustvo :lol2:
|
Ja vozim sri ranije popodne, cca 13:30 može tunel, petak može 12:30.
Ima zainteresiranih? Svaki dan ak ne bude nekog za sljeme otići ću na grmu :) |
ja sam out do daljnjega, što zbog rebara koja su pošteno dobila, što zbog lige...
Ak netko hoće kupit remedy 7 2011 frame + vilicu - nek se javi :) nemojte molim vas počet s pitanjima kaj odustajem, ne odustajem, nego se nadam da kupujem nekaj bolje :P |
Stari se. :)
|
Citiraj:
|
Kupuje nešto aerodinamičnije da lakše gađa ekipu po šumi.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Citiraj:
Irvin - NWD pratim stalno, 7-8-9 su mi bili zakon |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:52. |