![]() |
Citiraj:
Zato i kažem, ekipa koja ne prati dobiti će krivi dojam o svemu skupa. Da quotam samog sebe: Citiraj:
|
Nažalost, živimo u vremenu gdje većina ljudi skoro sve upija putem društvenih mreža i smartphone uređaja, pa je za takve i ovakav dokumentarac.
|
Bio sam pasionirani pratitelj F1 negdje od 94. do 2008. te ovaj dokumentarac definitivno ne bih nazvao dokumentarcem. Čisti proizvod za dovući malo love u kasicu.
S druge strane, doku o Senni je bio tri koplja ispred. Pogledam tog Schumachera nekidan i osjećaj full prazan, kao da sam gledao razvoj amebe...ništa. |
Citiraj:
|
Nisam gledao, ali s posla ekipa kaže da je užasan film.
|
|
Satrla ga maksuzija :D
Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk |
Citiraj:
Filmovima očito ne više. :D |
je li gleda ko ovaj zadnji njegov Prisoners Of The Ghostland...neznam kako bi opisao film,toliko o filmu !
|
Pogledao The Guilty.
Nije mi baš sjeo, ljut sam bio na neke gluposti i nebuloze. Sam film nije toliko loš, ali moglo se to puno bolje odraditi. 6/10 |
Citiraj:
Free Guy - solidna akcijska komedija. |
Free Guy - osobno dajem 4,5/10. Sve smrdi po fortniteu i razeru. Treš...
p.s. možda sam pod utjecajem hormona sreće jer vidim da facebook ne radi... pa mi je iskrivljeno razmišljanje. |
|
Bezveze, nema Jovovichke :D
|
Citiraj:
Citiraj:
To ni gola Jovovička ne spasi. :D |
Citiraj:
Pogledao, vrlo solidan muvi. Pogledao nanovo i Dredd, prejak film, svakako pogledati. |
Citiraj:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...64f40cbd7a.jpg Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk |
Citiraj:
Malo kasnije odgovaram, preloš. Niti paliti. |
Citiraj:
|
:D :D
|
Nisam ni znao da ju je netko napumpo :D A kamoli da ima troje, i slovima, troje djece.
Time After Time, pogledao nedavno. Super je film, specijalni efekti posebno a tek glavni glumac... Tu jos uvijek izgleda kao u Clockwork Orange, koji je stvarno opiceni film. A glumica, mozda i ne glumi bas najbolje al' ima sexy virbrirajuci glas :p |
Citiraj:
|
free guy :puke:
Sent from my Poco F3 using Tapatalk |
Voyagers pogledao sinoc do kraja. Pa cak i nije tako los, ima zanimljivih twistova.
|
Zasada imam dvije preporuke za Old Henry: https://www.imdb.com/title/tt12731980/
Osobno ga jos nisam pogledao. Je li itko od vas? Kakav je? |
Citiraj:
Night house - prvenstveno psihološki triler pa tek onda horor. Odlična gluma Rebbece Hall. Da kraj nije onako nedorečen bila bi veća ocjena 7.5/10 Copshop - ima par dobrih akcijskih scena ali izuzev toga bio mi je dosadan 5/10 |
Free Guy - isuse koje smeće. Nisam se nasmijao 2 puta u cijelom filmu a obožavam Raynoldsa i njegov humor.
3/10 Film za pubertetlije. |
Citiraj:
Takodjer pogledo Smece Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Pokusao par puta gledati i odustao. Meni ovo stvarno nije smijesno. |
Free Guy odličan, baš osvježenje :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:35. |