![]() |
Nisam ništa uzeo, kod mene je već tri godine, a radi se o modelu Z1 FR 1 iz 2005. Ne smije lupati ništa. Ili imaš prebrz rebound (iako ni tad ne bi smjelo baš lupati) ili ti je gumica za topout prdnula i treba staviti novu. A možda ti lupa opruga unutra :)
|
A sad budi pametan ovako dok ne odnesem zmiji da ju otvori....sam nikak da stignem....jerbo em sljakam od 7-15-16-17 h kako kad....em je lik na drugom kraju grada....em sam bez para sad....i tak....
Vilja radi....i sve to....rebound se da naštelavat brzo ili sporo al svejedno u povratku se čuje udarac....makar vele ljudi da to tak lupa kod tih marzzova....pa ono.... |
Jel ima netko za posuditi zadnji kotac za preko vikenda? kazeta i rotor mi ne trebaju.
Ne znam dal ce moj kotac biti gotov do subote, a htio bi ic na voznju. |
Imam ja za posudit, ali je teško đubre, ako želiš slobodno dođi po njega :)
|
Ma nema veze :)
Javim ti se sutra poslje podne kada bum znao jel moj sredjen il ne. |
Ak niš drugo bar ga ne budeš mogo uništit :D
|
Još ak se opet poigra s Loctite-om dobiješ džabe rotor kad ti vrati kotač :D
|
Nije da je skup kotač, samo 500injak kn :D
Može i na ovom V2 rotoru probat slxe da vidi što znači veća kočiona površina i deblji rotor :D Doniram i adapter ako je is-pm :D |
Evo prvi put da "popljujem" organske pakne, a nekidan ih hvalim na sva vrata. Stavio sam iza shimano g01a i nisu baš dobre kao f03c. Sve čekam uhodat će se, ali nije to to, pogotovo prvi ugriz. Tko zna, možda im stvarno treba puno uhodavanja, iako sumnjam.
|
Mene su oduševile i nastavljaju me oduševljavat kevlarske pakne. Baš fino grizu, u bilo kojem momentu, iako sam se ja jako sfailo oko adaptera i trebalo bi možda odzračit kočnice ponovo.
Ako tu istu smjesu nude i za nove Shimano onda to uzmite i budite na miru. Kad već tipkam, bilo fenomenalno na Dotki danas. Ni vruće ni hladno, ni prašina ni blato. Prvi krug na strmi dio kud ide utrka, drugi krug po makadamu gore pa na autoput. Špica. http://imageshack.us/a/img827/9594/dsc0063tb.jpg Haterz gonna hate |
Ma ne trebam rotor :)
Loctite nebum koristio vise pa makar svakih 100m moro stezat sarafe. |
Doma nemam loctite, ali ako vidim da na šarafu nije ostalo gotovo ništa starog onda stavim kapljicu laka za nokte. Zadnji put kad sam montirao rotore na kotače nisam ništa stavio i stvarno nema problema.
Pripremi se na masu kotača od 3kg kad staviš gumu, kazetu i rotor gore :) |
Citiraj:
|
Ni ja ne odstupam puno. I moj zadnji je oko 3 kile :D
|
Citiraj:
|
Eto Sile...ovo lagano već postaje trend :D
|
Kako je ovaj trans-provence jeben, ja ne vjerujem :)))
Košta ko neki omanji dijamant. Još mi najveći problem stvara putovanje avionom i pakiranje bajka, para se može skupit ak se radi :D Računam da bi sa svime troškovi bili vrtoglavih 20k kn, dakle nove gume, pakne, servisi, ekstra dijelovi koje bih ponio, ekstra klopa, vreća za spavanje, obleka, sama tura i avionska karta. Čovječe. To bih morao prvo pola godine nabavljati još robe pa tek onda se prijaviti :D |
Najmanji problemi su ovo kaj si nabrojao ;)
Najveci problem je psihicka i fizicka priprema. Jer u 7 dana imas skoro 10km vertikalnog uspona. |
Citiraj:
|
jao kad se sjetim fenderbendera od ina delta 5 kanistera...
|
Joj da i kad si na biciklu kojeg su tvoji suseljani preoteoli Franzu, Ottou i Johannu iz Vierte Fahrrad Sturm divizije pa si s njim išao 200km po snijegu do škole itd.
|
sile, prednji blatobran: kolko para, kolko sluzi svrsi?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Treba biti u super formi i samo voziti, a ako se ima volje onda ti nikakvi usponi nisu problem. Siđeš, guraš, ovo ono :) |
Fender je ~100kuna, a koliko služi svrsi ćemo vidjet kad zapadne prva kiša i blato se stvori. Jedva čekam.
Destro namjeravaš u Provansu s OnOne-om ić ili? |
Ne znam što će ti fender kad ćeš tak i tak bit zašprican. Što fali jednostavno naočalama koje pomažu u više slučajeva?
|
Jajobran bi trebao posluziti tome da mi blato ne uletava u cvalje. Naocale mi u tome bas i ne pomazu :D
Takodjer cekam neko vece blato za testiranje :D ...a u medjuvremenu bihtrebao do zmije da mi zbicu slozi. Ili cu to sam. |
Pa naočale se magle, a i kaj mi vrijede kad mi sleti ogromna packa na staklo, svejedno moram stat i to brisat. Ovo bi trebalo eliminirat blato koje frca s gume u naprijed i u vis, između mosta vilice i krune. Naočale bum iovak furo da me ne smeta prašina i vjetar, al ak ih zaboravim nije bed.
|
Jajobran ili ti ga Crud race pack!
|
Citiraj:
nisam u toku ali ovo sa OnOne me zanima!!!??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:37. |