![]() |
the green knight
sramotno loš Sent from my Poco F3 using Tapatalk |
Ovaj animirani Witcher film...
Nisam inače neki veliki ljubitelj niti igre niti serije, ali ovaj film može se pogledati bez beda čak i ako niste upoznati sa tematikom. Ocjena: zeleno |
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto sasvim solidno i moja preporuka. |
Witcher anime mi je bolji od serije. Tolko.
|
Hmmm... kao da ću dati drugu šansu Witcher seriji
|
Citiraj:
toliko lošu i nekvalitetnu seriju poput Witchera čak sam i šokiran da je produkcija bila od strane netflixa, djelovala je toliko low budget da ne znam da li može biti lošije od toga. |
Citiraj:
The protege - prosječan akcić, pogledaš zaboraviš 5/10 |
Midnight Special (2016)
taj mi je film prošao ispod radara, prvi put sam ga pogledao, a doznao sam za njega sa neke top liste SF filmova iz 21. stoljeća… Film je neobičan ali ima nekakvu atmosferu napetu (barem meni) kroz cijeli film koja me držala da pogledam film na normalnoj brzini bez premotavanja. Preporuka za SF film. ocjena: dobar film Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
|
uvijek u SF fazonu.
Gledo sam taj filmmali sam već i zaboravio o čemu se radi |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogledo sinoć Šang Ći.
Kajaznam, neloš kungfu film, no nekako najmanje marvel. Kak će se uklopit u franšizu, pojma nemam. 7/10 Dao bi mu i možda malo više da ne ubiše s flashbackovima iz prošlosti. |
Citiraj:
Jesam mator u 3pm :beer: |
Citiraj:
To je i dalje iz istog serijala, ima priča kakve veze s cijelom pričom i prvih 20 filmova? |
Mislim da je to nova faza MCU. Poveznica s starom pričom je pojava nekih likova iz prijašnjih MCU filmova. Da njih nema, film bi prošao kao kineski sf kung fu film.
Ali Marvel je dobar sa slaganjem priče pa će se i ovaj vjerojatno dobro uklopit u ono što slijedi. |
|
Citiraj:
|
Slučano ga vidjeh na TV rasporedu, a iz 2004g je film pa reko mnogi ga vjerojatno nisu gledali...
To su mi trenuci nadahnuća za preporuku ;) |
Citiraj:
https://www.themoviedb.org/movie/8338-blindness |
moram priznati da ovaj film: Prometheus
nisam nikada pogledao, i evo jučer sam ga pogledao i fakat je dobar. po mojoj procjeni ocjena bi trebala biti 7.6/10. :goood: |
Meni taj prometheus nije nikad sjeo, možda da mu dam još jednu prilku kada uhvatim vremena. Ali bogami mi je alien covenant nakon par gledanja bio puno bolji nego li ocjena to sugerira.
|
Snake Eyes - G.I. Joe Origins - ćušpajz od filma. Da je scenarist pogledao prethodni film iz franšize, shvatio bi kakvo je nekonzistentno s*anje napisao.
Nema ni Sienne, ni Karoline ni Rachel. |
The Green Knight - žali bože vremena, koje smeće od filma. Walking simulator koji te jednostavno tjera da uzmeš mobitel u ruke i ne gledaš film.
Nabili 2 i nešto sati sadržaja, od kojih se sve moglo izrezati na sat vremena. Očekivao sam neki fantasy film, dobio dramaturgiju na steroidima. Nisam ni završio film. 3/10 |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://image.shutterstock.com/image...1842557728.jpg |
To je više ono, pišem tri pamtim dva.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:01. |