![]() |
1 privitaka
Ako mozda netko treba naljepke kakve?
Izrezujem i po zelji, ako netko zeli nesto drugo :D |
Citiraj:
|
I tako je De5tr0 uspio destroyat vilicu na Sljemenu :(
http://www.pohrani.com/f/1e/ge/2bQKj...richtonehd.jpg |
hahahahaa ovo će biti slika sa najviše pogleda :D
:beer: već se ponadao da ću si priuštiti fox-a za čunga lungu :D |
destro je zivotinja :D
|
Čak sam i ja nakratko zazujo :D
Netko sutra za vožnju? BLATOOOO!! weeee :) |
Citiraj:
blatooooooo :zdero: |
Ne morem tako kasno, do 13h bi se dalo još, počeo faks :D
|
Jel ima kog za jednu ful ranojutarnju od srijede do petka? Tipa najkasnije 8 na tunelu/lonjscini da sam do 11 doma da stignem na posao u 12?
|
Ja i frend smo na grmi od pol 3 cca, pa ako netko hoce nek dode.
|
Kupujem kranz 4 ili 5 brzina francuski navoj, može PM ako netko ima
|
može preporuka prednjeg svjetla, može ebay, može cro, do kojih 100kn max
|
Jel netko sutra možda za noćnu?
|
Idem nekaj obavit u čaršiji pa sam na tunelu okolo 12-13h, bujrum!
nisam više na netu pa samo poziv ili sms: 0917894185 ili 0996849714 vozdra balkaneze p.s. nisam mogo ranije javit jer sam bio fleXibilan sa vremenom :) |
De ste maheri, vratio se shosh u hrvatsku :D
Petak & subota voznjice? |
Nisu ti cige digli bajk dok te nije bilo?
|
odvoženja kombinacija dns 52-57-55, Dado i ja...eXtra gripozna, nema još lišća na izvoz...onako baš merak. Onaj rock-garden sve bolje ide tj. manje kočenja i samo fijuuuu, a jest da trajeeee. Dadin dojam, k'o i moj prvi put: otpali zglobovi od kočenja...:)
|
Citiraj:
|
Onda napumpaj gume, u petak idem na zelenu popodne ziher. Možda i nešto više, tko zna :D
Naravno, ak ti paše |
Citiraj:
|
Stručnjaci help :eek: evo imam bajk više od 2mj i u zadnjih 2 tjedna , pri kočenju prednjom kočnicom osjetim kao da je vilica već dobila luft. Također kad je hladnije vilica takoreći ne funkiconira...jeli to za servis il ?? :confused:
|
Koja je vilica u pitanju?
|
Citiraj:
|
Najbolja stvar koju sam napravio s tom vilicom na Analogu je zamjena :)
|
nema tu puno pomoči... sve će one dobiti lufta.
evo i moj sektor ga ima, ali trebalo je godinu i pol da se pojavi a i nije tako jako izražen čak ni sada nakon 2 i pol godine. Ali ove jeftinije vilice puno prije i puno jače dobiju luft. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma daleko mi je zmija :D ma vozit ću ovako pa na proljeće gore ide neki fox ....
|
Citiraj:
Lakše ulje može dosta pomoći. I zašto Fox pobogu? :D Uzmi Rebu koja je bolja i jeftinija. |
|
ja sam mislio da si to vec kupio :D
U kakvom je stanju sada Leustek? Dal su zatrpali kanale za wireless kabel? |
Citiraj:
|
Onyx i ja odradili nocno Sljeme. Fantazija. Tko nije probao, toplo preporucujem :)
Zahvaljujem na strpljenju na usponu :) Leustek sucks na pocetku, al samo na pocetku. Gore je jaaakkkko hladno po noci. Toliko hladno da su mi se prsti sledili i jedva sam kocila...hmm mozda to i nije tako lose :) Anyways...thnx again Onyx :chears: |
I drugi puta ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Najbliži Zadar ili Karlovac..... |
|
kaj, nova štanga ha? aferim na upgradeu...must have postalo :goood:
|
|
nebum se sada zajebaval sa tim bojama jer mi se neda :D
a još pikiram obruče neke šire ali ne znam točno što, a nemam ni love tako da ću čekati djeda mraza. standardno je 9h kod sata na vrapču (ilica/vrapčanska) što je cca 10h na tunelu. ne idemo zapadnom stranom gore jer sam ja bio jednom prije nekih mjesec dana i skoro sam umro.... iliti za ovu godinu sam odustao od uspona tom stranom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:53. |