![]() |
ma nemam pojma, trebo bi detalje istražiti, ali vidim da je cijena vrlo korektna.
|
Kad smo kod Smarta, 450-ka, CDI, '03, kupljen sa 106k, vozio ga na servis, ulje i filteri - 1200 kuna. Bez računa.
Ne mogu dobiti Horvata da ga pitam koliko bi kod njega koštalo, ali ovo mi se čini puno, kako se vama čini? |
http://www.njuskalo.hr/auti/vw-sciro...oglas-20772471
najjeftiniji na njusci...ali dusu dao za vadjenje masti...118 kw, ijuuu |
Za te novce možeš kupit puno više kilovata ako ti je to bitno, a i nije 160ks nešto pretjerano puno na autu koji nije bogzna kak lagan.
|
Imate preporuku sredstva za čišćenje sjedala (tkanina)?
Auto mi je prije isporuke bio na kemijskom čišćenju, bar tako kažu, a na sjedalima mi je sve puno bijelih mrlja (ne znam jel su ga čistili ili se fukali u njemu). |
Ak je tkanina u pitanju, APC(recimo od Meguiarsa ili slično), mekana četka i idealno usisavač na vodu da usisaš dok je mokro.
Često ostanu tak mrlje nakon čiščenja od sredstva ako se ne obriše dobro/usisa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tocno to. Ja imam 150ks i 340Nm, al badava to kad auto ima 15X0kg. Jednako su brzi ili brži auti s 120ks i puno manje Nm, ali s 1200kg. |
onda bi dakle bio ideal onaj opel speedster ili kako vec se zvao?
edit: je, speedster je https://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Speedster jedino sto je gadan ko noc... |
A i vi ga sad pretjeraste kao da govorimo o Golf IV SDI :D
Taj Scirocco ima 160 KS i 1247 kg. Vozio sam jedan kratki djir Scirocca od frenda 2.0 TDI sa 140 ks i nije bas slab auto pa vjerujem da i taj benzinac ide sasvim pristojno. Fora auto i svakako bolji izbor od Golfa ako se zelite istaknuti :) |
Citiraj:
Prođe te taj prvi dojam dosta brzo. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Daleko od toga da je taj 1.4 TSI slab i ne vuće. Istina, lako se čovjek navikne, vozio sam 200 ks naviknuo se, 300, naviknuo se pa vozio teslu i čudio se. Naviknuo bi se i tu i bilo bi dsosadno. Sad vozim 1.5 dci 78 kw pa me iznenadi momentom ponekad.
|
Citiraj:
https://www.sonax.de/Produktsuche/(n...SchaumReiniger Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kako 1.5 dci može iznenaditi? :stoopid:
|
na momente :lol2:
|
Citiraj:
|
A kaj nije oplo švabo? :stoopid:
|
Kriste, kad vidim te izjave švabo je švabo odma me proljev hvata :D
|
Pozdrav,
jedno općenito pitanje, jel postoji neko razdoblje u godini kad je najbolje kupiti auto? Kupujem novi pa me zanima dal da kupujem odmah ili da možda pričekam proljeće/ljeto iz nekih razloga (akcije i slično...) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Drugi period je sezona godišnjih odmora (srpanj, kolovoz) jer većina tak ima druge financijske prioritete pa pada prodaja vozila i tu i tamo upadne kakva akcija ili dobar dogovor), no tada računaj da te za 2-3 mjeseca čeka izdatak za zimski komplet guma (i eventualno felgi, a što možeš upecati free par mjeseci kasnije). Kako god okreneš, obići više salona iste marke i vidjeti pod kojim uvjetima i da li daju aute na jednodnevnu probu (Suzuki recimo daje) pa onda u 50-100 km i 24 sata možeš dobiti kakav-takav dojam što ćeš voziti narednih xy godina, a koji će zasigurno biti bolji od par kilometara po kvartu kako obićno ponude pod probnu vožnju. |
Od svih navedenih ti mu preporučiš najgori auto :D
|
Citiraj:
I općenito je danas već pomalo glupo tako banalizirati stvari kad imaš francuski motor u mercedesu, japanski u citroenu, talijanski u opelu ili suzukiu a sklapaju se po cijelom svijetu. |
E sada danas ulazim u auto ujutro prije posla, temperatura pokazuje -12. Nisam ga vozio zadnjih 3 dana. Dam kontakt vec vidim u startu nesto mi cudno svijetli konzola. Krenem ga paliti nula bodovo. Naravno otisao akumulator. Upalio sam ga danas poslijepodne preko kablova i odvozio nekih 15 km da se napuni.
Sto mene zanima je di uzeti povoljno akumulator ima tko kakav site ili trgovinu ili nesto? |
Citiraj:
Nemam iskustva s kupnjom novih auta, znaš li možda, jel su ove cijene automobila na webu stvarne ili se može dogovoriti nešto, odnosno dobit popust u salonu? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:58. |