![]() |
|
Black Widow
Nema se tu što reći, MCU film. Koliko sam shvatio dešava se između Civil War i Infinity war. MCU ljubitelji (kao ja) će pogledati i to je to. |
Išao na pretpremijeru u kino. Dan kasnije izašlo u videoteci. Mater... :D
|
Pogledah Black Widow. Naravno najavljen nastavak. Ali da ništa extra
|
Gdje si pročitala da je najavljen nastavak?
|
Još nema nastavka kao takvog, ali cijeli film i post-credits scena daje do znanja da Yelena Belova (Florence Pugh) preuzima Black Widow ulogu sad kad Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) više nije dio MCU svijeta.:)
Yelena Belova (Florence Pugh) se nakon ovog filma, ponovno pojavljuje u Hawkeye (2021.) seriji, a onda slijedi i njezin filmski MCU dio kao nova Black Widow.:chears: |
Citiraj:
Zadnja scena u filmu, gdje kaže da ide izbaviti ekipu iz zatvora.. nekako mi je to djelovalo kao najava za jos jedan film |
To (da ih ide spasiti iz zatvora) je bila referenca na događaje u Captain America: Civil War filmu, obzirom da se Black Widow radnjom smješta nakon tog nastavka, a prije Avengers: Infinity War. Uglavnom, sve je povezano.
|
Znam, ali nekako mislim da će zaista biti dugi dio. Budemo vidjeli....
|
OK, ako i bude onda bude s novom glumicom i novom Black Widow iteracijom, odnosno Yelena Belova (Florence Pugh) nastavlja tu priču. Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) je svoje odradila.
|
Budemo vidjeli.... gledam ima li u najavi još neki Marvelov film?
|
Ta mala plava je bomba samo takva, Scarlett pokraj nje ko polovnjaca neka
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo zato je kino vrh. Neka ti ne bude ža. |
Citiraj:
Ja koliko znam, Johansson više neće snimat MCU. Njena sestra će se pojavit u Hawkeye, a hoće li snimat i filmove, ne zna se. I ako će ih snimat, moći će se zvat samo Black Widow's sister, nikako Black Widow 2.:D Citiraj:
|
Obzirom da (u filmu) nisu prave sestre, a Red Room ima cijelu Black Widow vojsku (diljem svijeta), ukoliko se Marvel ikad odluči na nastavak, može bez problema imati Black Widow 2 u naslovu, a Yelena Belova (Florence Pugh) u glavnoj ulozi.:)
|
Tko nije nek si pogleda sa Florence Pugh Fighting with My Family, simpatičan film po stvarnom događaju.
https://www.imdb.com/title/tt6513120...nm_flmg_act_12 Malo sam priučavao Black Widow i Taskmaster je totalno uništen lik ovim filmom, to je trebao ispasti daleko bolji negativac. Općenito problem sa ovim filmom je negativac bez kojeg nema dobrog superheroj filma. Bitan je kao i pozitivac, ako ne i bitniji. Nolan to jako dobro kuži. To su osnove. Zato su mi kamilaca ovi noviji superherosjki sa digitialnim negativcima ili kao ovdje sa bezveze negativcem. |
Da, Taskmaster je iskorišten tek usputno, dok je pravi negativac zapravo general Dreykov i popratni mu Red Room.
|
Citiraj:
Gledam, ne vezano za ovo Black Adam će biti na godinu . Baš me zanima kako će ga složiti |
Jel Black Widow gledljiv? Čudnovatu ženu nisam mogao gledati koliko mi je to bilo loše.
Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk |
Vredu je film, OK za pogledati.:)
|
Citiraj:
Da ih je sedam pokraj Scarlett, biram Scarlett bez razmišljanja. Da, ima godina već ali i dalje mi je top. Reklobise da sve ovisi o ukusima :) |
Black Widow - najgori film koji sam gledao od strane MCU. Toliko love, toliko fanova, CGI na razini srednjoškilskih uradaka...
3/10 i to zbog Scarlet. Rekao bi odron i smeće, ali neću vrijeđati ni odron ni smeće. :D The Tomorrow War - ideja odlična, realizacija malo manje, ali gledljiv. Pratt mi ne odgovara u filmu, imam osjećaj da mu je konstantno nešto smiješno i da je taman na rubu smijeha, pogotovo u scenama gdje treba biti tužan ili plakati, nije za to. 6/10 - meni ispunio nedjelju sasvim solidno. |
|
Citiraj:
Baš ga u Marvelu cijede sada. Uz to, Scarlett nije ni sise ni guzice pokazala. Žali bože. |
Pogledao sam spominjani Riders of justice. Ne znam šta sam gledao a mislim da tvorci još manje znaju što su htjeli napraviti. Akcijski film, drama, revenge movie, teatar apsurda, film s preokretom koji potpuno potkopava premisu filma...? Nepošteno bi bilo kazati da je film loš, ali još bi manje pošteno bilo kazati da je dobar.
|
Neznam jel bila preporuka ovdje za The Occupant (2020)
Totalno otkacen film...klasik spanjolski |
Mogu li se filmovi iz Fear Street trilogije gledati svaki za sebe? Mislio sam preskočit prvi zbog lošijih ocjena.
|
|
Nisam još gledao ali Nicolas Cage je upravo pobijedio filmsku industriju, nema dalje, motaj kablove, gasi svjetlo :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=R3tPtLkj_J0&t=73s A truffle hunter who lives alone in the Oregonian wilderness must return to his past in Portland in search of his beloved foraging pig after she is kidnapped. edit: ha ha kolega me pretekao za minutu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:47. |